Regasiri (37)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
roxana c. spune:
Dbunny, da, stiu copil care e cuminte, are 2 ani si jum, asa a fost de mica( e o fetita, nepoata mea). Cand vad cat de cumintica si linistita este nu-mi vine sa cred, si stie sa mearga, nu-i numai intr-o continua fuga ca al meu
. Si cand am auzit-o pe mama ei vaitandu-se ca nu-i cuminte
, i-am propus sa il ia pe Calin o zi si sa mi-o lase mie pe Ruxi( asa o cheama), dar n-a vrut
, in schimb si-a facut cruce si si-a scuipat in san cand a vazut ce inseamna sa nu fie cuminte un copil( si credeti-ma ca n-a fost nevoie de mult timp ca sa-si dea seama
). Parca nici sa stea asa cuminte nu-mi place, eventual mi-ar place sa-i pot scoate bateriile uneori, cate 5 minute ca sa-mi trag sufletul
Aelita, parca spuneai ceva de poze????
Nu v-am spus ca de vineri pana sambata am avut musafiri....adica pe socrul meu, a fost ziua lui fii-su duminica( 24 de ani....intorsi ), si fiindca nu si-a mai vazut nepotii de la inceputul anului, i-a "finantat"
, deci maine cand ies de la servici ma duc sa-i caut Oanei cizme si ceva bluze daca-i gasesc, Anei tot cizme si maieuri, iar lui Calin bluze, ca nu prea mai are acum, ptr vremea asta, care le-a avut sunt mici, i le-am dat lui Victoras( nepotul meu). Deci....maine sunt pusa pe cheltuiala!
Problema este ca Oana e bolnava, ca are si scutire, daca ma intalnesc cu vreo profesoara ??? Sa ma duc fara ea nu prea-mi vine, ca acum are pretentii, unele-i plac, altele nu....eheheeeei....greu, domnle, greu.
Ma gandeam ce sa le iau ptr Mos Craciun( da, da, ati citit bine, imi place sa fac cumparaturile inainte ca sa evit aglomeratia aia de atunci si sa-i iau ce gasesc, asa am timp sa caut, sa ma gandesc....) Deci....ptr Ana i-as lua o www.fan-jucarii.ro/produse/208-jucarii-pentru-fete/217-papusi-zapf/660-papusa-zapf-baby-annabell-.html" target="_blank">papusa Annabell,isi doreste de mult, ambele fetite din bloc cu care-i prietena ea au , una Annabel si cealalta...nu mai stiu cum se numeste, tot asa ceva dar facut de alta firma, scriu pe fuga si am un lapsus. Oanei ii gasisem la ed Teora un ...Ghid de istorie parca se numeste, sau Atlas de istorie...destul de scump, dar m-am gandit ca o fi el interesant, dar nu stiu cat de mult i-ar place, asa ca m-am sucit pe adidasi ...Hillys, sau Hills, sau... puii mei, adidasi care au o rotita pe talpa....nu stiu prea bine cum se numesc, stiu ca ma ametise cu ei prin vara, ca aveau colegele ei, unele aveau de firma, altele nu. Acum....spuneti-mi si mie...de unde sa iau si ieftini, si buni, si....de toate,
, stiti de asa ceva, cam cat costa, Oana parca imi s[punea ca intre 90 si 400 lei???? E bine sau am inteles eu aiurea? Si care-i denumirea corecta, sa stiu ce sa caut, pleaseeeee Nu vreau nici ce-i mai scump, sa fim seriosi, 400 lei daca sunt...ma reprofilez pe altceva
, mai am timp destul pana la Craciun. Ce stiti de ei, sunt buni, tin, daca sunt din aia mai ieftini ce au in minus? ( nu ma omor ca sa fie de firma, vreau sa fie buni, sa tina, sa fie material ok...chestii d-astea, n-am bani sa platesc firma .
Gata, fug, intru la noapte sau maine dimineata.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Mirona spune:
Roxana - heelys shoes sunt - iote ici si costa ceva mami.
papusa Anabel a primit-o si Adnana - nepoata mea - si s-a uitat la ea fix minute, are bibe si suzi parca si plange si io mai stiu ce face. are manual parca. e nou nouta si sta in dulap degeaba. vrei sa vb cu sora-mea poate ti-o da mai ieftin? doar ca nu mai are cutia. vb pe mess daca te hotarasti.
imi pare rau de bolnaviorii dintre noi. of of - va pupam
in rest - tot - normal din cauza gradinitei - zilnic vad cate ceva ce nu-mi convine - se pare ca nu sunt singura nemultumita insa toti tac si inghit si o vorbesc doar pe la spate.
De persecutat nu o face - insa nici departe nu e.
azi mi-a povestit Kara ca cealalta educatoare (cea buna) a amenintat-o de ori ca nu inchide ochii la somn - si cum nu ia inchis a dus-o in debara - acum nu stiu sigur daca a si stat cu ea acolo sau a lasat-o singura acolo. Voi elucida asta maine.
Activitati tot nu face cu ei - ne-a scos ochii cu colorarea unui mar si a unei pare si cu o poezie.
In rest - facem noi cu ea acasa - ca de obicei.
nu-mi convine atitudinea unora - daca nu papa la gradi - suplimentam noi acasa - daca nu fac cu ei activitati la gradi - o ducem noi la diferite cursuri, facem noi cu ei acasa - da ce frate? io imi duc fata acolo numai sa am de unde s-o iau la 3????
o duc la gradi sa si invete ceva - dar cum au pe acolo diferiti copii - unii nici sa vorbeasca nu stiu ... tre sa ne conformam cica.
urasc din greu sistemul asta
lucrusoare de vanzare
roxana c. spune:
Mirona, multam ptr lamuriri, dar cred ca renunt, mai ma informez, cica aia mai ieftini sunt facaturi si au roti din plastic...care se fac praf rapid, sa dau 300-400 pe o pereche si sa-i poarte cateva luni...3-4..5..ca pana in toamna ii creste piciorul....nu ma dau deloc banii afara. Deci....ma reorientez....astept propuneri.
Despre papusa...chiar in seara asta am vb cu una din vecine si am aflat ca acum a aparut o papusa noua, tot din colectia aia, am o adresa , intru mai tarziu sa vad ce are in plus. Oricum, am retinut si mai vb pe mess.
Ptr Calin stiu ca vazusem ceva ...dar nu mai stiu nici ce si nici unde, dar stiu sigur ca vazusem ceva si am zis ca ii iau ptr Craciun, dar dati-mi ceva Lecitina, ca nu-mi mai aduc aminte deloc. Oricum, o masina, sau o basculanta/ tractor...din astea ii va aduce Mosul ca-i innebunit dupa ele. Eventual daca gasesc cu telecomanda....
Am fost duminica la farmacie sa iau Teraflu ptr mine si Nidoflor ptr Calin,ca sa-i dau pe fata, v-am spus ca avea ca o iritatie...si in farmacie cum intrai, in dreapta, erau cateva jucarii, printre care si o masina rosie de curse cu telecomanda . Asa a putut sa-mi urle dupa masina aia....tot drumul la intoarcere. A 2-a zi m-am intors la farmacia respectiva sa vad cat costa, ei bine...52 ron, mi se pare cam mult ptr o masina asa mica, are cam 15 cm, nu stiu ca nu m-am uitat cu atentie daca avea radiocomanda sau telecomanda d-aia pe fir. Oricum in farmacii stiu ca preturile-s mai piperate, dar o am si p-aia in vedere
Cred ca v-am zapacit cu Craciunul, acum cand nici toamna n-a venit bine( cu toate ca acum bate un vant afara...te ia pe sus)
Gata, ma duc sa ma uit la papusi, apoi ma culc ca dimineata merg la servici.
Noapte buna si un ptr pitici si mamici.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
roxana m-a apucat nostalgia craciunului...sa nu-ti povestesc ca de-o luna mi-am luat materiale sa cos cizmulite de plus pt decorat casa, si snurulete aurii si verzi si mustacioare de mos craciun...si yoy...chestia faina e ca o sa fac asta cu inca 12 amice!! vom decora o sala unde vom cina inainte de craciu cu familiile noastre si-apoi fiecare isi ia cizmulitele acasa si le umple cu ce-o vrea...
desteapta tare papusa aia despre papucii d'aia cu roti habar n-am...
ank banuiesc ca voi nu sunteti bine...daca n-ai intrat azi, poate nici n-ai fost la munca.pupam mare sa treaca...dastefa voi cum sunteti?
aaah roxana Ruxi o fii cuminte dar ai uitat un detaliu important: e fetita! Noi azi am mancat la restaurant cu Dani asezat la masa o ora intreaga...i_am dat si lui de la noi, mai o masinuta mai un suc cu paiul si uite ca mancaram...
mirona am sa scriu ceva special pt tine, experienta proprie, insa e luuung, o fac in word si maine o postez, in legatura cu 'toti tac si inghit'. asta inseamna sprijinirea sistemului actual
dayanara si aelita? ii frig in madrid? as da o fuga sa va vad...paco i-a conced de joi pan' la sf lunii ati fost la warner park? vrem ceva de genul ala, si daca-i posibil cu hotel de 5* inclus
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
mayaione spune:
Miro ce debara???? Doamne fereste, traumatizeaza copilul, iti dai seama ce consecinte are sa inchizi un copil intr-i debara drept pedeapsa? Sau vrusesi sa zici altceva? Eu zic s-o muti in alta parte, du-o la o particulara ceva unde sunt mai deschisi si s-o incadreze in functie de nivelul ei.
Ana ieri mi-a zis in engleza "good morning teacher/ how are you?/ very happy to say hello to you". Bai dar pronunta asa frumos de am ramas eu masca.
Roxana ce-ti veni cu un craciun, mai avem de asteptat. Eu cand avea ana 1 an si ceva de bucurie am pus bradul de pe data de 15 noiembrie, ma si era un soare si cald afara, nu ziceai ca e iarna, era cam ciudat, si se uitau vecinii din blocul din fata ca la nebuni, seara licarea instalatia mea. L-am dat jos in februarie. Imi zicea vara-mea ca englezii sunt superstitiosi, nu tin bradul mult ca cica aduce ghinion, asa o fi, eu l-am tinut cam mult.
Ana zice ca vrea un urs mare roz si cu doi pui roz, de unde, nu stiu. Si avem casa plina de ursi, doi maaari si vreo 4 mici, dar nu sunt roz. Iar de haine o zi zice ca vrea cu barbie, o zi cu hannah montana. Mor cand aud de asta ultima, de-abia i-am luat un rucsacel mic cu ea, nu am vrut haine nimic. Si vine soacra cu tricou cu hannah, copilul in delir eu sa lesin.
ank999 spune:
pe toata lumea si multa sanatate bolnaviorilor.
Roxana cred ca ne-ai bagat pe toate in atmosfera Craciunului. Citeam si ma gandeam la cadouri...zapada...colinde... Sper sa am bani pt cadouri anul asta, ca sotul s-ar putea sa primeasca preavizul in curand
Maya imi pare rau ca ai cosmaruri...Vorbeste cu cineva despre temerile tale
Miro cred ca cam asta e pe la gradinitele de stat. A mea inchidea papusile in debara, da zicea ca ea nu a fost inchisa si o place doar pe una dintre ingrijitoare. Cat despre activitati...cantecele la greu si facut hora pe ele si o data au pictat picaturi de ploaie...in rest o mare pauza. Acum ca sta acasa nici nu mai vrea sa auda de mers la gradi.
Dbuuny am fost si ieri la serviciu, ca liber nu-mi da nimeni, da franta de oboseala, fara chef, cu multa treaba si cu patronii pe cap.
Ieri Erica nu a mai facut temperatura, da a refuzat mancarea. Cred ca s-au spart aftele alea si zice ca o doare, iar cu badijonajele nu colaboreaza deloc. Sper sa scapam si noi ca dc slabeste 1-2 kg devine transparenta
Dastefa voi cum sunteti?
Dayanara burtica e bine?
AelitaAnca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
Mirona spune:
salut de dimineata
nu stiu ce are Raul - dar inca doarme - asa ca .... cat ma lasa el scriu - rest ... vedem noi.
Maya - iote ici iti fac eu rost de un pui roz - mai ai de luat mama si pe celalalt pui. Daca te hotaresti - bagi in privat adresa si ti-l trimit prin posta in 2-3 zile il ai. Si zici ca faceti colectie de ursi acasa? Noi vrem sa scapam de toate - vrem sa le innoim.
de mutat nu mut fata ca-i este bine aici - noi ne bazam doar pe cum o vedem pe ea ca merge la gradi - e cu voie bun, canta si danseaza dimineata - ne spune ca nu a plans acolo etc. Zilnic vb cu ea si o "interogam" si la cel mai mic semn - o retrag.
Stiu ca orice loc nou va da un regres - si abia apoi incep progresele.
Stiu ca deja sunt cam multe regrese la ea - adica - fata mea care vorbea foarte corect - acum se balbaie, fata mea ii rusinoasa la greu, fata mea baga mana in gura si baleste ca un copil handicapat, fata mea zbiara mereu si tipa si o imita pe educatoare cum zbiara la copii si cum tine aratatorul ridicat.
Am incercat s-o mut la alta gradi - dar nu am reusit. Am incercat s-o mut la grupa mijlocie - si nu am putut - e apta intelectual - insa nu e apta psihic si fizic.
La cealalta grupa mica nu o pot muta - ca cica e mai rau acolo.
Asa ca asteptam sa vedem cum decurg lucrurile. Plus de toate - nu ma lasa Dani s-o mut- ii este teama de cele 2 saptamani pana se adapteaza - el e cel care o duce dimineata - eu doar o iau la 3.
Azi voi discuta cu educatoarea nr. sa vad daca e adevarata faza cu debaraua.
Intai mi-a spus ca a lasat-o singura acolo - apoi mi-a spus ca a foat in bratele ei - deci nu stiu cat sa ma incred in ceea ce zice ea.
Om vedea.
si cand te gandesti ca 120 lei din banii care trebuie dati sunt pentru raschetarea parchetului, televizor nou si pentru o usa noua pentru debara.
Maya - si eu am foarte dese cosmarurile - am uitat sa ma prezint - traiesc din stres - ma hranesc cu stres - si daca nu am un stres anume - sigur gasesc unul sa ma chinuie.
Visele cu ceva rau sa se intample la copii si la mine sunt frecvente si normal ca nu mai pot dormi si ma perpelesc in pat pana dimineata. Dar - nu va mai expun acum cosmarurile mele - cred ca vi le-am povestit eu la vremea respectiva.
Eu am aflat pe aici pe la noi de o tipa doamna dr. foarte buna la NPI - care face minuni - si cu cosmarurile copiilor noaptea, dar si cu nervii parintilor si cosmarurile proprii. Ma tot codesc sa-mi fac o programare ... poate poate scap si eu si poate poate o scap si pe Kara - ca si ea vad ca are cateodata noaptea cosmaruri.
ce mai voiam sa scriu? ca asta micu deja se aude ...
cred ca la Roxana voiam sa-i zic sa aibe grija cu papusile - Adnana voia cam tot ce vedea la prietene - asa s-a ales si cu o uratenie dintr-aceea de FURBI - sau cum s-o numi. Mama ce interesanta era atunci ... aia vb numai germana - asa ca fata s-a apucat si invata tot felu de replici in germana numai sa popate vb cu aia ... si frate ce ma zgaria pe urechi pronuntia ei (hallo fiurbi )... dar nu se lasa si ii dadea inainte ...
Ei bine - a durat fix o luna - acum zace printre celalalte jucarii si aduna praful. Sau o luna e mult?
mai aveam ceva - aaa - am citit ieri un subiect pe forum despre cariile dentare la copii. L-ati vazut? sunt printre noi fete care au dat copiilor fluor - sub orice forma?
hai sa facem o tema zilei: cum se prezinta dintii copiilor vostri? au carii? sunt albi/galbeni/rezistenti/patati/mancati/macinati ... etc.?
Ati facut deja o vizita la dentist? Ii vezti sigila ori nu maselutele?
la noi cam asa sta treaba:
dintii sunt toti, cam galbeni spun eu, ii spalam (intai ea - apoi noi) dimineata - si foarte rar seara. Am fost noi doi de curand la dentist si ea a asistat - vrem sa mergem si cu ea asa ca i-am facut introducerea. Nu se vad deloc carii. Am vrea sa-i sigilam maselutele sa nu avem ceva probleme pana la aparitia celorlalti.
s-a trezit
v-am pupat
am fugit
lucrusoare de vanzare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
Amintiri din copilarie
In orasul prapadit unde am crescut eu erau doar 2 licee, si-n liceul unde am intrat era un singur prof de engleza pt toate sectiile(vreo 6 clase). Proful asta de engleza mai avea vreo 3-4 ani pana la pensionare, avea viata aranjata il durea in 14 de ce invatam noi la lb engleza. Chestia e ca venea baut la ore si-i turuia gura niste porcariii…va dau doar cateva exemple:
’Mai copii, ieri am vazut pe un gard scriind p*la si pi*da si am intrat sa vad, dar nu aveau asa ceva de vanzare inauntru’ sau ’se leaga oamenii de mine ca port ciorapi portocalii si sandale galbene, daca cineva-i curios sa stiti ca si pe p*la-s dungat` sau ’ diriginta voastra de ce nu se mai marita, chiar asa de frica ii e de p***?’ odata i-a zis unui elev: ’tu esti frate cu Timea dintr-a 11-a?, mare cu*va-i sora-ta…’
Ei bine pustiilor din clasa le-a placut proful asta; venea bine ca doar nu faceam ora, stateam la ‘glume’. Eu i-am povestit mamei ce podoaba avem in liceu la care mama s-a pus in contact cu alte mamici de eleve sa vada ce-i de facut… si bine inteles ca mamele au tacut si-au inghitit, sa n-aibe de suferit fetele dup’aia.(Si-n ziua de azi imi aduc aminte ca anume s-a dus mama acasa la fete pendicostale, d’alea care –n viata lor n-au auzit de organe sexuale zburatoare prin liceee) S-a dus mama sa stea de vorba cu proful, pe coridor, proful ii zbera mamei mele(dar asa sa auda tot etajul):’ce credeti doamna? Ca daca elevii ma intreaba ce-i aia p**a si piz** sa nu le spun? Sa creada ca-s prost? Face-ti doamna reclamatie, ce nu stiti sa scriti? N-aveti nici macar 2 clase?`
Ha ha, idiotul asta credea ca mama face reclamatie la directorul liceului(director care n-avea cum sa-l dea afara ca ramanea fara prof de engleza la atatea clase). Mama facu reclamatie la ministerul invatamantului la Bucuresti. 4 zile dupa trimiterea scrisorii recomandate i s-a desfacut contractul de munca cretinului…
Ghiciti cine a luat represalii contra mea? Diriginta!! Era profa noastra de franceza, cand vorbea cu tine sau despre tine trebuia sa stai in picioare, ei bine, ma ridica in picioare la fiecare ora de franceza imi reamintea ca eu am luat painea omului de la gura. Stiam ca-mi cauta nod in papura si numa’ de-al drac ce sunt
imi faceam lectiile si ma pregateam cum stiam eu mai bine…de fiecare data cand intreba ceva numai eu aveam mana ridicata…stii cine-a cedat pana la urma? Ea! N-a avut ce sa-mi faca…stia ca eu spun acasa tot ce vad, ca mama nu tace si inghite, ca nu mai suntem pe timpu’ lu ceausescu sa acceptam ceea ce ni se serveste si sa le mai si ducem flori pe deasupra. Din parti!
Astea s-au intamplat acu 15 ani! Cativa colegi m-au aratat cu degetul vreo 2 zile…dup’aia a iesit la iveala ca mai o clasa de 30 de elevi au semnat toti cerand demisia aceluiasi profesor, doar ca directorul a facut foaia pierduta…
Norocul meu e ca am o mama care si in ziua de azi ar darama cladirea pe cel ce e nedrept cu puii ei. Si si eu as face la fel…
Miro nu te da batuta, noi te spijinim. nu sta prea mult de vorba cu tipa respectiva, vorbeste cu superiorii, eventual incearca sa obtii ceva probe, marturia unui copil mai mare…
Maya filmeaz-o ca tare-mi plac banditii astia mici vorbind. Hannah montana deja? La anu o sa-si ceara britney spears si celalat Madonna
Ank nu mai mir ca nu mananca, zice Paco ca dor tare aftele, si lui i-au mai iesit insa d’alea fara febra, basici, si zice ca-i nasol. Da-i budinca cu lapte moale si pireuri, nu-i da nimic acru nici fructe acide ca vede stele verzi. Si rasfat-o nitel si din partea mea.
Dintii: nu-l spal zilnic si ceea ce el face nu se prea numeste spalare. Insa daca o fac o fac intotdeuna seara, daca e sa se spele doar odata pe zi, e muuult mai important s-o faca dupa ultima mancare. E logic, daca n-o face seara, stau bacteriile, si mancarica lipita de dinti 8-9 ore, in schimb ziua mananca si bea tot la 2-3 ore. Are dintii albi, cam firavi(sau or fi mititei ca ai lui Paco) nu-s tari si lati ca ai mei( a se citi de cal, asa…)
Tema cosmaruri la copii, am banuit ceva saptamana trecuta cand ne-am confruntat cu somn agitat si trezit din somn maraind ‘lasa-ma’. Banuiesc ca se mai agatza de el copiii la gradi
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
carla2005 spune:
Tema zilei:
-alex are dintii din fata cu depuneri...oricat i-am spala nu reusim sa-i curatam! De spalat, se spala o data / zi seara...dimineata nu ne intelegem!
mayaione ati fost duminica in Strand?
dayanara spune:
dbunny n.am fost la warner, si acum evit orice iesire, pana nasc, de frica virusilor etc mai ales ca e sezonul pt sa ceva
ivan se spala singur pe dinti cand sta pe wc, asa iti face de lucru, din an in paste , sarea tin si eu sa.l mai spal
are dintii ok, albi fara nici.o pata, nici.un semn, si asta avand in vedere ca bea din biberon si doarme cu suzeta...
de sigilat i.as sigila pe cei definitivi nu acum
si ca veni vorba de dinti, pe ai profesoarei cu debaraua i.as scoate, in pare rau rau dar de reclamatii si vorba buna cam greu acolo, asa ca ori mi.ar sti de frica ei ori eu lor
roxana 16+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE