Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (122)
Raspunsuri - Pagina 20
Lumi_Richard spune:
Simina,toate ne vom gandi la tine si ne vom agita mai mult decat agitatele!!!
Acum ma apuc sa fac listuta pt spital si ies sa cumpar ce mai e nevoie,nu e de glumit!
Lumi
34+ cu
Alexa Annabelle Denise
Flavours spune:
eu sunt nascuta pe 30.04.1982, nu mai am alti bebici (de aici si panica mea), nasterea programata pe 9.11.2009 la Euroclinic, bebe e baietel si se va numi Alex.
si acum fug sa ma imbrac sa iau un taxi catre mall... nu glumesc... macar ceva pijama sa am.
laviniablaga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin ohhooo Lavinia te asteptam ![]() ![]() Am si agitate deja si eu nici n-am plecat de acasa ![]() !!![]() ![]() ![]() 34+ cu Maya AndreeaAMR MAX. 6 SAPTAMANI bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Noi facem deja galerie...ca din cate am inteles e treaba serioasa...asa ca! TOt ce iti doresc eu este sa fii calma, la fel ca si acum si optimista...si totul va fi bine!
Sa fiti tu si bebelusha sanatoase, asta e cel mai important! Noi ne gandim la tine, si speram sa ne aduci vesti cat mai bune in continuare!

Lavi,
34+ mami de
Rares CristianAu mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Lumi_Richard spune:
Cred ca si fiica-mea are emotii,ca a apucat-o sughitul!
Lumi
34+ cu
Alexa Annabelle Denise
shtephy spune:
Simina mult curaj si multa putere.Sa iti pastrezi calmul asta pana la final
.
Daca poti si nu e deranj ,tine-ma la curent (prin sms uri).Nu cred ca mai pot intra dupa amiaza asta pe net.
Ma voi gandi mereu sa fie bine si sa ai nastere super usoara si sa fiti sanatoase amandoua

Haide draga noastra Simina

Astept multe vesti buneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Tin pumnii

_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+ 
laviniablaga spune:
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Cred ca si fiica-mea are emotii,ca a apucat-o sughitul! ![]() Lumi 34+ cu Alexa Annabelle Denise |
Draga de ea, mititica!

Raresh al meu e cumintel...se tot gandeste ca fetitele astea sunt foarte grabite!Vor sa isi cunoasca parintii mai repede decat era prevazut! Eu tot vb cu el si ii zic sa mai astepte macar vreo doua saptamani! Abia astept sa merg maine la eco!Flavours....sa nu te grabesti! Ia totul cu calm si va fi bine!

Lavi,
34+ mami de
Rares CristianAu mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Ancutza_Bro spune:
| citat din mesajul lui laviniablaga Camy, Ancutza...nu v-am vazut azi...sper ca sunteti bine! ![]() ![]() |
Lavi sunt prin zona...incerc sa fac putina ordine si curatenie prin casa si mai arunc si cate un ochi pe DC ... chiar acuma imi benoclam ochii
la majorete ...

HAI SIMINA !!!

te asteptam cu vesti bune

daca i s-a rupt apa in maxim 24 de ore trebuie sa nasca, eu asa stiu...asa ca multe majorete fetelor

ma duc la treaba si va mai pandesc si pe voi din cand in cand ... va
pe toateAnca
34+ 
POZE
AMR 6 SAPTAMANI !!!
krelia spune:
simina, iti trimit si eu 2 perechi de agitate
.....ca sa fie totul ok, da?

- hai siiiimiiinaaa ![]()

- haideee maaaayaaaa ![]()
krelia
34+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
rgagapie spune:
Simina suntem alaturi d tine. 

, Sper doar k Maya mea sa nu fie asa d grabita k a ta.
Nastere usuoara si bb sanatoasa tun.
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+32
Maya Paula
AMR 8 SAPTAMANI !!!!!!!!
simina_kin spune:
am plecat
34+ cu
Maya Andreea
AMR MAX. 6 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!