Colectia de toamna-iarna 2005 (249)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

Am facut un tabelas cu magazine cu produse bio, vroiam sa-l pun la utile sus, dar nu stiu sa fac asta, poate ma ajuta cineva. pe cele din bucuresti le-am vizitat, cu 3 exceptii. am mai pus si ce-am gasit prin tara. si am pus la final si cel mai mare magazin online cu livrare in toata tara. produsele bio sunt mult mai scumpe, dar mult mai sanatoase. eu ii iau lui nic , in functie de ce buget am in luna respectiva, cel putin samponul, lactatele si branzeturile ( acestea din urma se mai gasesc si in colturile special amenajate in Cora - la pret mai mic decat in magazinele bio), cel mai mult completez si cu oua, fructe, cereale, paste, dulciuri cu fructe. carne inca nu se gaseste in romania.
poate va foloseste/o sa va foloseasca candva lista pe care am facut-o.

Magazine - locatie fizica

BUCURESTI

- Delicateria Traiteur – preturi foarte mari pt marci celebre (Strada Mihai Emi¬nescu, Dorobanti si Carrefour Feeria),

- Food Revolution
Str Spatarului nr.35, colt cu strada corbeni

- Ki-Life (Piata Amzei nr. 17)

- Magazine Naturalia www.naturalia.ro
• Str Erou Mircea Marinescu nr. 8, Voluntari, Judet Ilfov
Tel: 021 350 51 33/350 51 36
• Calea Floreasca nr. 25, Sector 1, Bucuresti
Tel: 021 231 04 21
• Calea Mosilor nr.189, Sector 2, Bucuresti

- Magazin "Pukka Food" (magazinul meu preferat pt. diversitate, vanzatoare instruite si décor interior)
Str.George Vraca nr. 7 (linga Parcul Cismigiu), Sector 1, Bucuresti
e-mail: shop@pukkafood.ro
www.pukkafood.ro

- VreauBio
B-dul Carol 1 (visavis de Biserica Armeneasca)

- Magazin "Leacul"
Str.Hatmanul Arbore nr.11
Sector 2, Bucuresti
www.leacul.ro

- Magazin "Natura Food"
Str. Fabricii nr.47 Ansamblul Quadra Place, Parcul Politehnica

TIRGU MURES
- BioBazar
Str. Arany Janos Nr.48, TG-MURES Tel: +40-741-065666

IASI
Via Naturalia
Str. Anastasie Panu nr 52 (langa Directia Finantelor Publice)

TIMISOARA
- Magazin ,"Bio Markt"
Str. Marasesti nr. 14 , Timisoara
www.bio-markt.ro

SIBIU
- Magazin "BIOCOOP"
Str. Avram Iancu nr.1, Sibiu

BAIA MARE
Magazin bio noname
Str. Victoriei nr,. 71

BRASOV
Bio Life Natur Srl
Brasov, Str. Lunga nr.1A , Langa Scoala Populara de Arta
www.paradisulverde.com

Magazin online foaaaarte mare (preturi mai bune dar nu puteti citi mereu etichetele):

www.biomania.ro

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Hallo...stiu ca la ceas de noapte dar abia pe la orele astea mai bantui si eu pe la calculator....

Am intrat sa ii spun lui Joy si ca o pup pe ea si pe pitici.

Si mai ales am intrat sa va salut si sa va poop ca cine stie cand mai apuc. tot zic ca incerc sa tin pasul...dar tot timpul calc stramb si nu mai ajung cu saptamana la calculator. Adevarul e ca seara dupa ce culc piticii voinicii cad franta.

In sfarsit...nu ma plang ca e tare frumos sa ai 2 pui mici si nazdravani...dar scot untul din mine.

Va poop si pe curand!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Subiect nou

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!

un articol referitor la administrarea paracetamolului inainte sau dupa vaccin.

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/871988/Nu-le-dati-copiilor-paracetamol-dupa-vaccin/

anda, eu incredere mare am si in produsele favisan http://www.favisan.ro/index.php

cristina mh, frumoasa initiativa! flavi e cam antitalent la desen sau e cam mica,sa vedem....

dordia, bine ai revenit!

Mergi la inceput