Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(30)
Raspunsuri - Pagina 5
amy2007 spune:
Acum, desi nu vreau, o sa schimb nota: problemele mele pe iarna asta se pare ca nu s-au terminat, cu sensul ca azi tatal lui D a fost la doctor la Bucuresti si i-au zis ca are cancer in gat. In functie de rezultatele analizelor, il opereaza joi sau...cine stie. 
Cat despre greva... lucrez la o puscarie asa ca hotii trebuie sa manance fie ca noi facem greva fie ca nu, deci mai bine nu, ca ne sparg aia capul. Si sunt destui.
fetele frumoase si dulci.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
ada29 spune:
Of Amy,imi pare rau de vestile primite.Multa putere sa aveti.Nici nu stiu ce sa zic,Doamne ajuta-va!
Nico te-ai pus pe inghitit bulinute.prenatalele-s ok si ac.folic dar coraspirinul ala ce mai are inafara de aspirina?Mai demult,prin tineretile mele citeam ca nu stiu ce dr la nu stiu ce clinica dadea aspirina inainte de IA si avea reusite destule,stiu ca-i pt subtierea sangelui sau vorbesc prostii?
Ada
galliciana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ada29 Galli am venit eu putin,ia spune e frig la voi? Am 19,5 grade in casa,ieri am dat drumul la centrala. Ce stiri naspa pe pro.Am vrut sa vad si eu ceva de tarisoara asta si astia incep stirile cu un divort sangeros,pai asta e de interes national?Sorinake am auzit ca s-au mutat la voi jefuitorii,au spart o banca azi la amiaz.Cam multe banci s-au spart anu asta,si io am avut o spargere in cartier. Ada |
ada, e rece si la noi, dar la mine in casa,nu, deocamdata, pt ca beneficiez de niste jaluzele electrice la balcon, pe care in maj timpului le las jos, si sunt si pe partea sudica...
acum sunt 23.4 gr. dar, se va mai raci si la noi, cat de rpd....
oricum, se pastreaza caldura la noi, vara
ada, alea sunt porcarii, nu stiri!!!asta e romania!!!pacat!!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
uffffffff, amy, cate vesti rele......
suntem alaturi de voi!
astept inca o minune in viata mea!!!
ada29 spune:
Ce jaluzele electrice Galli?Habar n-am ce-s alea dar daca zici ca-s electrice cred ca consuma mult ca doar ii tare scump curentu![]()
Ada
Eu pe ce parte is daca n-am soare numai dupa masa?ca-s pierduta rau in spatiu...![]()
micomic spune:
si pe mine ma zapaceste frigul, nu-l suport.
am insa o veste sa va dau, vineri am fost la consultatie si aveam un folicul grasut pe ovarul stang, azi am facut deja inseminarea
sper sa se prinda ceva. azi fiind in ziua 14 de cm, am fost chiar surprinsa caci deobicei am un cm mai lung.
in rest va salut pe toate, libra La Multi ani !!! manu lasa ca data viitoare menstra vine dupa 9 luni
amy te pup si sper sa fie bine cu operatia.
pup la toate fetele
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amy2007 Acum, desi nu vreau, o sa schimb nota: problemele mele pe iarna asta se pare ca nu s-au terminat, cu sensul ca azi tatal lui D a fost la doctor la Bucuresti si i-au zis ca are cancer in gat. In functie de rezultatele analizelor, il opereaza joi sau...cine stie. ![]() Cat despre greva... lucrez la o puscarie asa ca hotii trebuie sa manance fie ca noi facem greva fie ca nu, deci mai bine nu, ca ne sparg aia capul. Si sunt destui. fetele frumoase si dulci._ Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci. http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png |
Amy, prin ce perioada grea treci!
Sa dea DD sa se rezolve toate problemele in bine si foarte bine. Rabdare si putere! 
Puscarie????
Interesant! E bine de stiut ca avem o pila acolo, cand ne-om lua campii si vom face cine stie ce gest necugetat.

P.S. Si n-ai gasit o celulica
si pt fosta?!http://lt1f.lilypie.com/QI9Ap3.png
ada29 spune:
Cand trag draperiile apare soarele![]()
ce glumeata is,habar n-am cat ii ceasu dar e pe la amiaz cred sau dupa amiaz(sa nu mai spui la nimeni ca-s dezorientata) dar promit sa-mi intreb sotul
asa foarte nevinovata,galesa,stie ca-s pe spate cu orientarea![]()
Ada
sorinake spune:
Buna, fetele!
Libra, LA MULTI ANI! Multa sanatate, fericire, impliniri si sa fii iubita, dar mai ales sa vina bb cat mai curand. 
Ada, pipi ciolu tai tai inseamna cipri merg cu caruciorul tau. Asa spunea un copilas de vreo 2 anisori si tare mi-a mai placut.
Amy, imi pare rau de vestile rele! Sper ca dr sa va dea vesti mai bune urmatoarea data! 
Manu, lasa suparare, mobilizeaza-te ca trec uratii si ai treaba! 
Eu am fost la dr, dar nimic! Cel mai mare folicul are 15mm si sunt z15! Ma mai duc si poimaine, dar slabe sanse sa se schimbe mare lucru. Luna viitoare cred ca o sa schimbam stimularea! 
http://www.pregnology.com/ovuticker/28/5/13/9/21/2009.png