Berbecutze, la cafea
Raspunsuri - Pagina 6
irrenne_2010 spune:
Cu multa placere Isis. Spor la pregatiri si daca mai ai nevoie de o parere oricand.
Ai o minune de fetita, sa fie sanatoasa
buburuza1979 spune:
Bey au trecut 3 zile de cand nu ati mai dat pe aici!
iar ati fugit?
mami de pic
primul craciun in trei
Isis_23 spune:
Buburaza,eu am intrat ieri,si disparuse topicul!!serios!nu mai stiu ce vroiam sa zic,dar candsa intru,ia berbecutzele de unde nu-s!
Mami de Edith
http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/
irrenne_2010 spune:
Buna. Unde ati disparut iar? Veniti la o cafea virtuala:)
Topicul dispare de pe prima pagina daca nu scrie nimeni la subiect o anumita perioada de timp si trebe cautat in urmatoarele pagini si cred ca de asta nu l-a mai gasit Isis.
Asa ca hai sa scriem in fiecare zi ca sa fim si noi in top, sa mai vada si alte berbecutze topicu si sa ni se alature, ce ziceti?:P
Va astept pe forum dragi berbecutze si sa aveti o zi buna.
geanina-nica spune:
am aparut si eu la o cafea mai tarzie
O Berbeacuta din 8 april
am citit asa in mare,
ISIS am inteles ca aveti botez....multa sanatate la viitorul crestin
si o zi buna TUTUROR BERBECUTELOR
irrenne_2010 spune:
Bine ai venit geanina-nica, incet incet ni se mareste listutza de berbecutze.
Si o zi fumoasa tuturor.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146490
Anuska spune:
Iote-te!
Animatie si zarva....
Salutare berbecute!
Isis, dupa cum vezi nu-i complicat cu turta! Pot sa-ti spun ca nu e nevoie sa fie din turta dulce; poate fi facuta si din aluat de paine. Pe tava sa-i pui diverse ca sa aiba ce alege! (te sfatuiesc sa scrii undeva ce alege ca uiti, asta asa ca sa verifici mai tarziu! , la mine ce-am ales intra in hobby-uri) Eu la ale mele le-am taiat si motzul pe care intai l-am legat cu fundita frumos si apoi le-am asezat pe fiecare in cate un plic ca sa le pastrez. Eu de exemplu am motzul meu de cand eram mica! Si nu-mi vine sa cred ce culoare aveam atunci la par si ce culoare am acum. Sper ca si ele sa se bucure cand vor fi mari si le vor vedea...
Si tot legat de traditii: cica se pune copila pe un vas cu apa (eu am asezat-o pe o galeata cu putina apa, peste care am pus o bucata de blat de mobila ca sa stea si am avut grija sa nu cada ), pe care dupa taierea motzului e bine sa o pui la radacina unui pom inalt, frumos, etc...
irrenne_2010 spune:
Salutare fetelor? Iar ati disparut?
Sau sunteti pe la sanius, daca a nins si pe la voi. Ca la mine a nins asa frumos zilele trecute ca imi e asa un dor de sanius, dar nu am cu cine merge.
V-am pupat si un weekend placut.
Ajutor pentru Robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146490
geanina-nica spune:
isis-scuze am citit gresit,botezul a fost
Vezi la noi in Ardeal nu-i obiceiul cu taiatul motului si cu tava,ce-a ce mi se pare un obicei frumos.
irrene-spor la sanius, da-te si pentru noi cu saniuta
faby57 spune:
Salutare,
si eu sunt o "berbeaca"(5/04/72)mai mult citesc ce scrieti decat comentez dar poate aici imi gasesc locul....fiind vorba si de cafea(eu prefer un ness...,am 2 copii gabi(7ani-cls a.I.a)si deea(5ani-gr.mare)salutare si mai vorbim.