Berbecutze, la cafea
Raspunsuri - Pagina 10
irrenne_2010 spune:
Buna seara! Da ce berbecutze vorbarete avem, ce ma bucrrr.
dicirstea, daca te ajuta poate ne povestesti ce ti se intampla, asa poate te mai descarci si mai primesti vrun sfat, ca doar de asta suntem aici, sa ne ajutam.Pupici si sper sa iti fie mai bine.
Isis_23, in legatura cu hainutele, daca nu vrei tu banii pe ele, le poti pune la bazarurile de la umanitare, si asa se strang bani pentru cei ce au nevoie, daca ai observat la mine la semnatura apare un link, cu un bazar pt un copilas din Bicaz care sufera de autism si un fel de epilepsie, si care are nevoie de banuti sa inceapa terapie in Italia. Daca te hotarasti poti face poze la hainutele care vrei sa le dai si sa le pui un pret , cat ai vrea tu, si apoi intri si vb cu tipa care se ocupa de bazar, si iti da ea parola ca sa adaugi pozele, nu trebuie sa iti faci tu cont. Se procedeaza la fel pt toate bazarurile. Sper ca am fost destul de explicita, si daca vrei sa faci lucru asta si te pot ajuta, cu cea mai mare placere. Daca vrei poti face pozele sa mi le trimiti si le incarc eu pe respectivu site, sau la un alt bazar.
Poti intra pe linku de la mine sa citesti cum se procedeaza.
geanina-nica, asteptam pozele si reteta de chec.
Va doresc o seara placuta tuturor si multi pupici!
Bazar pt.Robi: http://forum2.desprecopii.com/topic.asp?TOPIC_ID=147511
Isis_23 spune:
Neatza,cornite!
Azi e sarbatoare,deci avem mai mult timp liber de chatuit!
Va invit la o delicioasa si o aromata!Merge si invers!
Va intre cornite!
Mami de Edith
http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/
dicirstea spune:
Irenne, esti draguta, dar cred ca as monopoliza topicul pe vreo 3 luni.
Am fost la un pas de cateva depresii pana acum, am obosit sa mai tot caut o cauza pentru ce se intampla, dar nu vreau nici sa devin negativista dar pur si simplu imi e frica de ce va aduce rau ziua de maine.
Daca ar fi sa povestesc nici nu stiu de unde sa incep
Ca sa o iau de la coada la cap...sambata soata mea a busit masina in fund incercand sa iasa din parcare, noroc ca nu a intrat in cineva. Fusese in vizita la apartamentul nostru, cumparat din august trecut (dar neavand bani de mobila stam tot la mama), unde suntem in reparatii pentru ca au curs robinetii de la calorifere.
Muncitorii au reparat robinetii dar au spart singura lustra cumparata, cea pentru camera copiilor. O masinuta de epoca frumoasa rau, la care se chinuise sotul o gramada sa o vopseasca argintiu, sa-i dea un luciu frumos ( e putin cam fixist) si vroia sa-i picteze jentile la fel ca si soferul.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Isis_23 spune:
Dicirstea,curaj si gandeste pozitiv!
Si trebuie sa vezi totusi parttea buna a lucrurilor,kiar dak ti se pare k toate relele ti se intampla numai tie si cand vin,nu se mai opresc!
Nu vreau sa fiu eu aia cu incurajarile,mai ales k tu stii cel mai bine ce e in sufletul tausi cum stau lucrurile intr-adevar;totusi:bine k(asa cum ai zis si tu)nu a intrat in cineva,doamne fereste patea ceva,daunele erau mai mari,etc.etc.
Apoi,mai,voi aveti casa!!!BRAVO!!!
Pe vremurile astea,voi ati reusit sa aveti casuta voastra!E un lucru exceptional!Lasa lustra...lasa mobila,la nevoie dormiti pe saltele,dar sunt ale voastre,peretii vostri,acoperisul vostru!
Nu am pretentia sa iti fi skimbat starea de spirit,dar eu cred k ajuta gandirea pozitiva!
Nu stiu cat de coerenta am fost,ma cam maraie mandra mea,in concluzie,lasa dom'le depresiile,nu exista la berbeci!
Te pup si sa vii cu vesti mai bune!
Mami de Edith
dicirstea spune:
Asa am zis si eu nu numai ca nu exista depresii (doar furii) dar si suntem o zodie norocoasa. Ei bine eu red ca anul trecut a fost o gaura neagra pentru mine, as fi vrut sa spun ca nu a existat, dar vad ca se cam prelungeste...
Pai sa continui cu coada..am casuta mea, dar am datorii la o banca pe 35 de ani de acum incolo, la inca 3 banci pe carduri de credit ~ 40.000 lei, am imprumutat deja de la diverse persoane ~ 20.000 si inca nu am terminat si nici nu m-am mutat din acest motiv lucrez si ziua si noaptea si am ajuns sa ma intreb cum ajunge bb dimineata in pat langa mine, ca eu nu tin minte sa ma trezesc sa il iau si sa il pun.
Din octombrie, de la botez, si pana saptamana trecuta, periodic la 2 saptamani, se spargea cate o teava la centrala. Nefiind casa mea, nu vroiam sa investesc prea mult sa o schimb cu totul (am investit destul acum 5-6 ani cand am achizitionat-o), iar tata refuza sa ppuna bani la reparatii. Asa ca acum 2-3 saptamani (le-am pierdut sirul, dar stiu ca au fost primele zile cu geruri mari, ca a cedat aerul conditionat) am facut bagajele si am plecat la soacra. Am rezistat si acolo doar 2 zile asa ca ne-am intors dupa ce a mai carpit tata tevile. Ca daca era dupa el, punea un petic si il lipea cu scuipat.
Intre aceste "mici" neajunsuri, ne-a mai busit unul la semafor, a disparut chitanta de plata a unei expertize inr-un proces pentru un teren la care se pare ca sunt al doilea cumparator dar l-am cumparat liber de sarcini, cu iesire din circuitul agricol si autorizatie de constructie, cadastru si intabulare. Am construit pe el si l-am si ipotecat la banca
Iar ca supliment am discutii zilnice cu soacra si cumnata...dar asta e alt episod nu-l deschid acum ca imi creste tensiunea si nu ma mai pot concentra la lucru
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
MIKYCRIS spune:
Salut berbecutzi!
Mai primitzi un berbecutz printre voi?
MIKYCRIS Album de familie
MAMI DE PRINTESE DELIA SI DILARA
Ne votati in fiecare zi? cate 10 stelute la http://fotostars.eu/user.php?id=452
Isis_23 spune:
DICIRSTEA,
Intr-adevar,nu prea exista cuvinte de incurajare sau de consolare!numai tu stii prin catetreci!Dar uite k reusesti sa te mentii pe linia d eplutire,si nici nu ti-ai pierdut simtul umorului!Asa suntem noi ,berbecoasele,facem si haz denecaz!
Multa putere iti doresc!Si dak te incurajeaza,si pt.mine anul trecut a fost unul dintre cei mai urati ai vietii mele,desi incepuse bine,k mi-aadus barza o minunate de fetita!Dar in rest.....
Lasa,k nu e dracu'asa de negru....iesim noi la liman!!Toate
se intampla cu un motiv,nimik nue intamplator in viata,cand D-zeu inkide o usa,deskide o fereastra,bla-bla-bla....Curaj!!
Care berbeak mai uraste anul 2009?
MIKI,BINE AI VENIT,te primim cu coarnele deskise!
Spune-ne cand te sarbatorim!
Mami de Edith
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MIKYCRIS Salut berbecutzi! Mai primitzi un berbecutz printre voi? |
Sigur ca da, si te-am si votat
Isis, mi-a placut asta cu coarnele deschise.
Sa stii ca nu am descris decat din octombrie incoace. In afara de Theodor... nu prea vreau sa stiu de 2009
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
MIKYCRIS spune:
ISIS,DICIRSTEAmultzumesc de primire si pt vot!
sunt nascuta pe 10 aprilie
MIKYCRIS Album de familie
MAMI DE PRINTESE DELIA SI DILARA
Ne votati in fiecare zi? cate 10 stelute la http://fotostars.eu/user.php?id=452
dicirstea spune:
ce fata mare ai! ce diferenta e intre ele?
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE