Clopotei de ian-feb 2008 - 236 - special pt Elle
Raspunsuri - Pagina 8
emabucuresti spune:
Elle abia astept sa vad poze cu grasunica mica! Va pupacesc dulcic!
Stankuta cred ca deja s a desumflat gleznuta, asa i? Si noi am avut in vara o problema asemanatoare, i au facut radiografie, totul ok, in 2 zile zburda iar
NeMary mai suna la cmu si cere legatura la cabinet la adela dinu, roaga asjstenta sa te treaca pe lista de asteptare si f posibil prinzi loc. La iosup e interesant de mers pt aflare sex...
Miri ai grija de tine, nu mai lua trante, te rog frumos!
Honey pupicei, nu fi supi, eu intru de pe tel in mare viteza si nu pot vrdea filmulete
emabucuresti spune:
Aaa, mai vroiam sa urez sanatate lui robert de jelimony si tin pumnii pt clara de monica in demersul cu interventia.
In rest sper ca toata lumea e bine, va pupam !
Laura Ioana spune:
Mada
cand voi mai face comenzi iti spun cum am procedat.
Of, of am vazut ca e necesara operatia la Clarita frumusica
Daca zic medicii ca-i mai bine pentru ea si eu spun ca o scapi de alte belele! Doamne ajuta sa decurga totul bine sa sa nu se mai imbolnaveasca micuta! Mult curaj, Monica
Am vazut si eu filmuletul cu AJ
e delicios! Ce frumos stie el sa arate tot ce-l intrebi si ce frumos sta incaltat cu papuceii aia simpatici, chiar daca par usor de dat jos![]()
Insanatosire grabnica tuturor clopoteilor bolnaviori!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09
cati_magureanu spune:

FELICITARI ELLE A NOASTRA DRAGA! SA FIE SANATOASA MICUTA ANNA SOPHIA CA BUCURIE STIU CA ITI VA ADUCE TOATA VIATA, ALATURI DE EVA!
Va imbratisam cu drag de peste ocean,
Caty si Matei
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------
raly spune:
Am intrat si eu sa ii fac urari micutei Anna:
Sa fii sanatoasa si norocoasa,gingasa ca o floare, sa ai o viata frumoasa alaturi de familita ta!
Elle, sa iti traiasca fetita si sa fii mandra de ea. Ai un copil sanatos, aste conteaza cel mai mult, sunt sigura ca o sa te rasplateasca peste ani si o sa te faca mandra ca ii esti mamica! Felicitari si taticului si Evei pentu surioara!
Pupam toti clopoteii, va citim indeaproape!
Miutza spune:
Anna Sophia, bine-ai venit! sa fii sanatoasa, cuminte si fericita si sa ai mult noroc! Elle, refacere rapida si mult laptic bun bun pt Anna Sophia! sa traiti cu totii fericiti si impliniti!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
Poze cu comoara noastra
Noi 3 si restul lumii (b l o g)
miri_mik spune:
buna de dimineata! scurt, ashea, la cafa:)
deci... daca n sunt nebuna fix in zilele de azi, voi ajunge cu siguranta la ospiciu!!!
copilul sacha, s-a culcat la 7.15 aseara ca nu-si mai tinea ochii dechisi. cu groaza asteptam ora 3 s ainceapa distractie. si tot cu frica stand no in pat, la 5 m-am trezit intr-un soc, spasm, ce vreti voi, de ce nu s-a trezit copilul. am zis ca s-a intamplat ceva...amciulit urechile, nik. la 5.31fix, a vneit camionul care aduce ziarele in fata. si-a lasat sa mearga motorul. 5.32 a inceput concertul de bocaneli! o ora. la 7 fara un sfert... a mai trecut un cretin ins crashnet de roti, l-a trezit definitiv desi tocmai atipise. eu una insa, de la 5 nu pot inchide ochii. ne-bu-na!
va scriu cand revin de la medic.
pusici
ps. irlandeza, ce bine ca ne mai dai un semn de viata!
PS2. honey, promit ca ma ut la filmulet cand revin
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de...
12+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
alina023 spune:
Anna Sophia, bine ai venit! Sa ai o viata lunga, presarata cu multa fericire si bucurii, sa fii inconjurata numai de oameni cu suflet frumos, sa ai parte de dragoste si bunatate, sa fii ocrotita de cei mai luminosi ingerasi care sa-ti calauzeasca pasii pe cararile cele drepte! Mult noroc si LA MULTI ANI!!!
Ellenuta, vei fi o mamica fericita si mandra sa aiba doua comori nepretuite! Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti!!!
PS. In feng shui albastrul semnifica abundenta financiara, asa ca dea Domnul sa aiba parte si de banuti, ca-s tare buni si astia la casa omului! ![]()
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
Shose spune:
Felicitari Elle, mamica draga!
Bine ai venit pe lume ANA! Sa ai parte de o viata lunga, sanatoasa si plina de bucurii.
Felicitari noilor gravidute, sarcibi usoare si sa ne bucuram de cat mai multi fratiori de clopotei in linile ce vor veni.
Fetelor noi suntem bine, eu si Iulia, insa perioada ce a trecut a fost grea, bunicul meu de care suntem cu totii foarte apropiati a facut un infarct si din pacate este si acum la spital, nu se reface de loc. Ba mai mult intervin numai complicatii. Am fost numai pe drumuri, cu sufletul facut praf
.
Va pup si promit sa revin printre voi cat mai repede.
pentru toate mamicile
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
alina023 spune:
Acum sa spun si eu "buna dimineata"!! ![]()
Eu am fost lipsa la apel zilele astea din motiv de copii topaitori si bucatareala (in acelasi timp). Nu sunt nici o mama sau bucatareasa eroina...eu cred ca-s putin nebuna!
In fine...ieri am bagat un chiul de la job (mi-am luat liber) si am mai facut din treburile restante (weekendul nu mi-a ajuns).
Duminica am fost cu Ana la Tandarica la "punguta cu doi bani". Ana a fost absolut hipnotizata! S-a speriat putin cand a aparut actorul uman (se obisnuise cu papusile) dar apoi a fost ok. Statea si privea absorbita! Cu ocazia asta a spus si prima ei propozitie: "Mosu bate cocosu!"
A dansat, a apaudat "baaaabooo!!!", a povestit apoi la toata lumea ce a vazut ea acolo! A fost f fain! Ce a fost urat a fost ca am stat pe jos (eu) si apoi am avut niste dureri de spate incredibile! Dar ma bucur ca s-a distrat ea!
De aseara Luca a reinceput inotul! De acum inainte in fiecare seara de la 19 la 20 avem program! Ca tot eram noi prea lejeri!
Si colac peste pupaza ma bazaie ca vrea si la karate! Iar sor'sa aseara vroia sa sara si ea in bazin cu Luca "nooooot!!! Anaaaaa nooooot!!!" ![]()
Mirikule...eu nush' ce sa zic cu somnul lui Sacha! Asa mamaligoasa cum sunt eu, as zice sa il lasi cu Bruno iar... Decat sa se chinuie in halul asta...si tu pe langa el... Dar, repet, asta-i gandire de moliciune, asa ca mine! ![]()
Iar cu telefoanele...scose din priza iar cele mobile pe silentios! Asta-i regula la noi cand se doarme! ![]()
Raly, pai mai si scrie mami! 
Irlandeza, ma bucur sa aud ca o ai cu tine pe Alexia! Imi inchipui cat de greu ti-a fost fara ea!
si astept sa ne mai pui poze cu frumoasa ta!
Laurici D am bucatarit si trebaluit!
Monica daca medicii recomanda interventia, e clar ca asa-i mai bine pentru puiuta! Stiu ca ai inima cat un purece si ca iti vine sa plangi, dar nu ajuta cu nimic, ba dimpotriva! Curaj, mami! 
Ai intrebat de reteta de zacusca... Banuiesc ca vrei cu vinete. Ai nevoie de (ti le spun dupa ureche pt ca eu asa le fac...si-ti spun cantitati mai mici decat fac eu) 2 kg vinete, 4 kg ardei (capia rosu sau gogosar, merg amandoua felurile), 2 kg ceapa, 2 kg morcov, cca 2 l de bulion (sau suc de rosii, daca nu ai bulion), 1.5 l ulei, foi de dafin, piper boabe, sare. Coci vinetele si ardeii, le toci (vinetele ca pt salata iar ardeii ii faci pasta sau ii tai marunt, dupa cum preferi), morcovii ii dai pe razatoarea mica, ceapa o tai cubulete (ca pt mancare). Pui uleiul la incins, calesti ceapa (nu o lasi sa se rumeneasca ci doar sa se "sticleasca"
), apoi calesti si morcovul (ai grija ca se lipeste asta), adaugi ardeiul si vinetele (amesteci ca sa se imbine toate legumele) si pui sucul de rosii. Lasi sa fiarba pana se ridica uleiul deasupra (daca ti se pare ca nu sunt bine fierte legumele si uleiul nu s-a ridicat, mai adaugi suc de rosii ca sa nu se lipeasca si lasi sa fiarba in continuare). Aaaa...nu uita sa pui frunzele de dafin si piperul la fiert ca sa aiba timp sa-si lase aroma. Potrivesti de sare (tine cont ca la mancare in general cand se raceste se simte sarea mai mult decat cand este fierbinte!) si cand ti se pare ca este gata opresti focul. Pui zacusca fierbinte in borcanele bine spalate si uscate si apoi le bagi la cuptor incalzit inainte. Le lasi cca 40-50 minute dupa care stingi focul si le lasi acolo pana se racesc complet. Le scoti si le pui la loc intunecos si racoros. Garantat o sa ai zacusca la iarna!
Pofta buna! 
Mary, cum a spus si Miri, eco de primul trimestru poate fi facuta de oricine. Nu se pot vedea acum fineturi!
si nu fii suparici! Bebe e bine si o sa vezi asta si cu alt ecografist! Asteptam sa ne dai de veste!
Remiclea, deci citeeeeesti!!!
Asteptam sa ne si scrii! 
Roli, felicitari pentru noua biblioteca! Ce fain e cand te innoiesti cu cate o piesa de mobilier! Si mie imi place tare mult! Sa o stapaniti sanatosi si sa o umpleti cat mai repede (sunt sigura ca deja nu mai ai loc
).
Puuuup ca m-am intins ca o placinta! Mai revin!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!