Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (193)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Andreutac eu i-am dat miere de tei.
Laura
Ada merci pt site-ul cu laptopul imi place dar nu stiu unde pot gasi pe aici.Astept si alte idei.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

mai..o sa ziceti ca mi-o merit cu varf si indesat..dar noi mergem oriunde....cu tontii!!!
adik..max o data pe luna....vrea la o cafea(ca se duce cu masina si nu poate bere)...cu 2 preteni ai lui(cu care poate cu o sapt inainte am iesit si cu soatele si cochii)..la o cafea, dim sau la pranz(eu am un mareee fixxx...la mine sa nu fie plecat noaptea d-acas...sau seara...ca "turbez")...dar taman in ziua-mom....cand am nevoie de el...sau cand io nu poci singura.
pescuit nu-i place, cumparaturi nici atat...preteni cu bere+cluburi fara neveste n-are...daca avea...era ucis deja.

felicic si ada sunteti mortale
klemi
oana...la noi si misiuni d-astea...tot cu tontii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Noua isprava a Mayei: azi a dezlipit toate, dar toate protectiile de la colturi, nu stiu cum a reusit ca tare greu se iau. Le-am gasit aruncate pe toate gramada in tarc , in total 12 bucati nu cred ca mai stau lipite, tre sa iau altele Cum le-a adunat ea pe toate si nici macar n-am observat pana nu le-am gasit in tarc

Andreutac eu ii dau miere din comert, am inteles ca e mai safe la copii, Roua florilor, poliflora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Klemi, eu pun de obicei albusul de 1 ou. Evei nu i-am dat pana acum pate, insa cred ca data viitoare ii dau. Acum era inca la regimul de dupa enterocolita, asa ca nu era cazul.
Oana, Laura, merci

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

cum, domle, sa pui altele...tu-ti dai seama....donsoara Maya cat s-a chinuit sa le desfaca?
iei in.."deradere"..munca omului
nttzzzzzzz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

piolica, bine ai revenit!!!
ma bucur ca a iesit totul bine, asteptam poze, evident!, si te rog trimite-mi modelul de gazeta pe mail, iti dau pe PM adresa mea! sar'na.

bitza

diana, suna cunoscut si la mine ce spui tu acolo de sot, din pacate... al meu nu mai 'iese' decat la pescuit, asta e un hobby pe care as fi absurda sa i-l interzic. si oricum o face rar. dar asta nu inseamna ca nu ma simt singura, in materie de sacrificii vis-a-vis de copii sau in multe alte aspecte strict legate de copii.
eu cred ca unii barbati se maturizeaza greu, daca o fac, sunt ei insisi niste copii si trebuie tratati ca atare: cu rabdare muuulta. asta iti doresc si tie, si nervi de otel. sunt sigura ca e doar o perioada, care va trece in timp. sper sa fie asta si cazul meu.
nici eu nu-s departe de butoi, dar eu am mai fost o data saptamana trecuta si acum incerc sa ma tin tare sa nu mai intru in el...
te pup!

andreutac, eu le-am dat hunilor ciorbita cu bors facut in casa. o sa intreb pediatra sa vad daca pot sa le dau si bors din comert, mi-ar fi mai usor asa. miere inca nu le-am dat, dar le voi da din comert, miere de salcam.

oana, ratonel, laura

babytzule, totu' bine la voi??

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

intrebare-ram pe unde esti?
roxule..unde esti?
(n-am timp sa citesc din urma...iertare..asa ca mai baga un picior de soricel sa vedem ce si cum).
...si-auzi mai sabinel....pai ....stai camuflata? nu mai zici nika?

laura
deci, s ama bucur ca n-am casa..mare!
adsik, fratica, noi o camera avem-acolo: pat, calc, laptop, tv+dvd, patut terorist...si cam atat.
deci..unde sa se retraga...?
bine...ca el oricum se retrage...adik daca sta pe laptop...io intreb...sasha imi raspunde

Mergi la inceput

lumi, tu nu te baga in butoi, dea? ca tu vii cu huni cu tot...si ne inghesuiti , fratica, aci....si-asa stam unele peste altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

ratonelu le-am lipit pe toate la loc sigur are iar de lucru, dar nu o chinui, acum se iau mult mai usor

Lumi cum merge cu mersul biped?

Nikole ati plecat la Breaza? Cum e Sasha? Kiki are dinte nou??

Mergi la inceput

moama...cosmy...esti mai terorista decat...sasha! sa pui cupila iar la munci...stii ca degeaba faci un lucru iar..to tot nu iese la fel de mistoc ca prima oara!
sa inteleg cs intrebi de sasha lu nikole....

Mergi la inceput