Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (193)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreutac

Citat:
citat din mesajul lui dyanira
Si inca o rugaminte daca a salvat cineva reteta de pate de casa de la Andreuta sa imi dea si mie un link please, nu o mai gasesc neam.
Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Iti trimit PM cu reteta

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Merci

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:

Citat:
Si inca o rugaminte daca a salvat cineva reteta de pate de casa de la Andreuta sa imi dea si mie un link please, nu o mai gasesc neam.
Diana

Iti trimit PM cu reteta

da' de ce PM, e secret?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Hello,

Ne-am intors si noi din vacanta, am botezat-o pe Elsa, i-am rupt turta si am facut si petrecerea de 1 an. A fost super bine si foarte emotionant (mai ales la biserica, nu stiu cum mi-am stapinit lacrimile). Am avut un timp superb, ceea ce este de neimaginat in Bretania la sf lui Sept. In schimb a fost extrem de obositor drumul (9 ore de masina, Lizuca a adormit instant aseara dupa baita). Plus ca in cursul saptaminii ne-am dus la Paris sa recuperam familia din Ro, asa ca am acumulat o gramada de km / ore in masina.

Din pacate nu am citit nimic din urma, sper ca toata lumea sa fie bine! Daca vrea cineva sa faca gazeta pt bebe, sa-mi spuneti, si va trimit gazeta Elsei de model prin email.

La multi ani la toti boboceii si mamicile de bobocei pe care i-am ratat.

Va pup, incerc sa citesc din urma, deocamdata am casa vraiste, plina de bagaje.

O zi buna!
Vio

Mamica fericita de bebelina Elsa

Sa va traiasca sanatoasa crestina, sa aiba o viata lunga si fericita! La multi anisori!
Biensur, asteptam pozele :)
Si eu as vrea modelul de gazeta!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

bitza pup!

fetele care vor gazeta de model, dati-mi pm cu adresa voastra de e-mail si va trimit. Sa stiti ca e special facuta pt botez, asa ca o mare parte la asta se refera (botez catolic), insa voi puteti sa o faceti pt petrecerea de 1 an sau alt eveniment.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

am pus si eu reteta de pate pe blog

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Citat:

Citat:
Diana

Iti trimit PM cu reteta

da' de ce PM, e secret?

Nu-i secret, ca doar am mai postat-o saptamana trecuta, insa am zis sa nu va mai plictisesc din nou cu ea

LE- A pus-o si Claudinna de blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

hopa si eu in pauza de masa...
va pup...sunt f alergata.
bitza, d c sunt fetele in butoi?
adik...cat e de adanc?
nu de alta....dar si eu de ieri am tot fost intr-unm butoi..cu un cochil urlator si un sot...care cica nu ma mai suporta ca-i ingradesc toate cele...si-i fac viata un calvar.
deci....sa intru si eu in butoi....sau sa rup randurile, sa sparg butoiu, sa cada toata lumea uda "leoarca"....si sa ne uscam la soare?
(de la vremea asta...vorb aiurea...asa)
piolica..ne fu dor de tine
andreea,nerantula, claudina, diana..
le pup si pe celelalte fete, dar recunosc..numa pagina asta am citit-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

lui Teo la un an i-am luat www.amazon.co.uk/VTech-73803-Babys-Laptop/dp/B000M5F5RG" target="_blank">acest laptop.
a fost (si este) super incantat de el.

inca nu-l lasa pe radu sa butoneze si el...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Carla povestea cu sotu caruia i se ingradesc toate cele o stim si noi mai ales daca e vb de iesit cu baieti, de mers la meci, la pescuit etc dar deh daca ai un copil trebuie sa mai faci si sacrificii.Si eu zic ca poti sa spargi butoiu sa iesim la soare
Apropo un sondaj mai off topic propun(asta ca sa vad daca eu sunt absurda sau nu):
In weekend sotii vostri stau doar acasa sau mai ies si singuri???

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

The sun came out again

Multumesc gagics pentru sustinere, am iesit din butoi. Hai, intind mana sa va scot pe toate de-acolo

Dyanira, al meu sot nu iese niciodata cu baietii, noi am fost (si suntem) extraordinar de legati unul de celalalt. Iesim 99% impreuna in weekend-uri sau mai iese si el singur la plimbare cu Carla cateodata. Din punctul asta de vedere nu am ce sa-i reprosez.

Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare

Mergi la inceput