Trombofilia o cauza a infertilitatii - 14 -

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanap99 spune:

k miki asa o sa fac
acum
o si pt tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap99 spune:

no bine vad ca nu e activitate pe aici deloc
fug sa ma pregatesc de nani caci maine sunt de garda
papapapa
sa visati frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Danubiana asa cum ti-a spus si Goggy ai 2 mutatii FVL si Mutatia protrombinica G20210A (sau fact II) dar e f imp sa stii si ce genotip sunt homozigot sau heterozigot. Uita-te pe anal.
Dezamagita schimba neaparat dr, du-te la unul specializat si in IA. In Cluj am auzit de dr Micu ca ar fi bun. Stimulare fara IA si pe un sg ovar mi se pare tare aiurea. In curand nu vei mai avea nici un ovocit. A.. dc nu-ti este greu te poti duce la Sibiu la clinica Polisano, au reusite la inseminari si le fac pe ciclu stimulat f atent monitorizat. Ii poti cere sfaturi lui Bytzi deoarece ea a facut inseminari acolo si vb f frumos de dr Ispasoiu.
CreatzaPregnyl nu se gaseste in Ro, doar la clinicile de FIV se mai gaseste si se da doar dc iei si tratam de stimulare. Inlocuitorul lui este Ovitrelle care e mai scump 156ron si nu stiu cat de bun este. Legat de analize, poti suyna peste o sapt sa intrebi dc ai vre-un rezultat, ti-au spus ca dupa 2 nov sunt gata pt ca anal MTHFR dureaza f mult, se trimite sangele in Germania si at sunt gata toate.
Oanap99 esti moderata pana la 10 mesaje de aceea nu-ti apar on line. Deci scrie si restul mesajelor repede . Multumim pt floricica.
Loona gelul il fol numai cand in per ovulatiei. Este rec fetelor care nu au mucus specific ovulatiei.Avalon si-a inchis contul pe DC iar Profa cred ca a cazut in butoiul cu depresii. Am vb cu o cunostinta sa-mi aduca Medyn Forte, sper sa-l aduca dc nu o sa te rog sa mi-l trimiti tu.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Miki
Fetelor, nimeni nu putea spune mai bine de-atat : puneti-va balariile la semnatura !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dezamagita
tu ce probleme ai?

Pe maine, plec la celalalt loc de munca, zi faina

doua bucati mutatii, trecute la semnatura.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Creatza11

buna seara fetelor si bun venit celor noi. Azi am fost la Synevo si mi-au recoltat sange pt profilul trombofilie ereditaraII. Vestea oarecum proasta este ca imi vor da rez dupa 2 noiembrie.Sper sa n-o iau rana pana atunci....am mari sperante ca-mi vor gasi ceva aiurea acolo...undeva...oriune.

Eu sa stii ca iti tin pumnii! Dupa ani de investigatii si incercari, 5 IA si 2 Fiv la activ, fara sa fie cineva in stare sa-mi gaseasca o cauza, la indemnul lui Avalon , am facut si analizele de trombifilie, cu toate ca dr imi spuneau ca nu e cazul.
Rezultatul il poti vedea la semnatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dezamagita spune:

Buna dimi, va doresc o zi frumoasa, cu zambete si voie buna

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Dezamagita schimba neaparat dr, du-te la unul specializat si in IA. In Cluj am auzit de dr Micu ca ar fi bun. Stimulare fara IA si pe un sg ovar mi se pare tare aiurea. In curand nu vei mai avea nici un ovocit. A.. dc nu-ti este greu te poti duce la Sibiu la clinica Polisano, au reusite la inseminari si le fac pe ciclu stimulat f atent monitorizat. Ii poti cere sfaturi lui Bytzi deoarece ea a facut inseminari acolo si vb f frumos de dr Ispasoiu.

Loona gelul il fol numai cand in per ovulatiei. Este rec fetelor care nu au mucus specific ovulatiei.

Ce e mutatia FLV? Mocusul asta nu cred ca-l am de fiecare data, nici n-am stiut de gel, ce fel de gel e, cum se numeste....As contacta-o pe Bytzi, dar de unde s-o iau?:D La ce topic scrie?

MTHFR677heterozigot, 1 singur ovar, 2 sarcini obtinute natural, oprite in evolutie (6s,8s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fetelor,
Din pacate prima inseminare nu a fost un succes pt mine,beta 0 ieri. E greu, doare, pt ca totul a fost perfect, spermograma buna , endo bun, doi foliculi...dar se pare ca nu a fost momentul meu. Mergem mai departe.
As vrea sa fac o pauza de vreo 2-3 luni, sa ne mai tragem sufletul, sa stringem banuti si la anul sa ne indreptam spre fiv... O sa fac si analizele imunologice, si inca citeva puse pe prima pagina.
Miki as vrea sa te intreb ceva. Daca sotul are normospermie, spermograma f buna, ce analize ar trebui sa mai faca de pe prima pagina.. Ma gandeam in lunile care vor veni sa incerc o stimulare a ovulatie cu naturiste, stiu ca tu recomandai fetelor ceva. Cind ai timp, te rog frumos sa imi spui si mie.
Eu pina acum ca probleme descoperite as avea Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot , o rezerva ovariana mai mica (inhibina B mica), sper sa se termine lista aici aaaa si mereu am avut progesteronul mai micut..
Goggi cind pleci la unguri? mai ai putin
O zi buna fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui dezamagita

Ce e mutatia FLV? Mocusul asta nu cred ca-l am de fiecare data, nici n-am stiut de gel, ce fel de gel e, cum se numeste....As contacta-o pe Bytzi, dar de unde s-o iau?:D La ce topic scrie?

MTHFR677heterozigot, 1 singur ovar, 2 sarcini obtinute natural, oprite in evolutie (6s,8s)

dezamagita, mutatia FVL inseamna mutatia Factorlui V Leiden.
bytzi scrie de obicei la "FIV la Sibiu" sau/si "Biogenesis Fertility Center", dar probabil ca daca ii scrii pe mesaj privat, e de asemenea ok.

MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Fetelor ma invatati si pe mine cum sa scriu semnatura?

Mergi la inceput