Raportare?

Raportare? | Autor: ilse

Link direct la acest mesaj

Deci am raportat un post de la ZZ, si as vrea sa vad macar un mesaj de bunavointa, ceva de genul: da o sa citesc, o sa vad in ziua urmatoare, peste o saptamana, nu conteaza.

Dar nu as vrea sa raman cu gustul amar, ca nu se vad decat raportarile de la anumiti useri ca sa zic asa.

Raportarea se refera la o "jignire generala" sau hai sa-i zicem mentalitate...cum s-au sanctionat jigniri la adresa rromilor, negrilor sau mai stiu eu cui...as vrea sa vad ca se da dovada de impartialitate si se dau avertismente si pentru jignirea femeilor romance(majoritatea luata la gramada) facute parasute, culmea tot de catre o romanca de peste mari si tari.

Am scris public, fiindca prevad ca o sa fiu ignorata ca raportare...macar asa ramane negru pe alb...si inca ceva, pai cred ca 67%(asta e asa bagata din burta)dintre fetele de pe DC9care locuiesc inafara) sunt casatorite cu vestici, straini, americani, nu conteaza...deci daca nici asta nu e considerata jingire, ok, sa scrie aici vreun moderator care el o considera o balada si inchid subiectul rapid.

Promit.

eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Dar unde am scris eu ceva despre romancele casatorite cu straini???? Si sotul meu este American -- asta asa, ca informatie generala.

Da, daca intr-adevar au fost sanctionate pareri generale despre tigani sau negri, atunci imi merit avertismentul. Dar imi mentin parerea -- fara a jigni pe cineva despre acest forum, ca majoritatea romanilor plecati NU sunt de calitate.

Doar nu degeaba toata Europa are oroare de romani -- din cauza celor (multi) de proasta calitate care au ajuns pe acolo, si din cauza carora sufera si cei de buna calitate. Tocmai datorita acestui renume prost pe care il au romanii, eu prefer sa ma feresc de identificarea cu ei -- pentru a nu isi face cineva o parere proasta despre mine inainte de a ma cunoaste. Poate ca dupa ce ma cunoaste, tot o parere proasta are, dar macar aia e vina mea, nu a altor romani cu care a venit in contact inainte si care i-au lasat un gust amar.

Nu vad de ce s-ar simti ofensate romancele de pe acest forum, pe care nu le cunosc si despre care nu am nici o parere...

18+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Din pacate si acest mesaj este sanctionabil si trebuie sa mentionez faptul ca acest forum este un etalon al internetului de limba romana. De aceea nu sunt admise referiri la nici o natie sau etnie care ar aduce prejudicii de imagine dar mai mult in cadrul acestui forum nu sunt admise nici jignirile sau atingerile unei persoane sau grup de persoane lezandu-li-se astfel dreptul la imagine si demnitate umana.
Faptul ca aveti o anumita opinie privata este dreptul dvs. insa daca aceasta opinie atinge sau poate atinge o persoana, un grup de persoane sau o natie nu este admisa exprimarea ei rugandu-va pe viitor sa nu o mai exprimati in acest context in cadrul acestui forum.
Pentru o corecta intelegere, va multumesc

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput