Medic stomatolog bun pt. copii?
Cred ca nu am inclus subiectul unde trebuie dar incerc totusi...
Dragelor, care stiti un medic stomatolog bun, rabdator? Tocmai am incercat la o mareata clinica pt copii, mult-laudata si am trait o experienta neplacuta. Am fost la 2 sedinte pt. Alex, are cateva cariute si trebuie rezolvate. Desi clinica arata excelent, nu mi-a placut atitudinea - nici a asistentelor si nici a doctoritei la care am fost programati - astazi am fost de dimineata si nici pana acum nu am reusit sa imi revin dupa nervii pe care mi i-am facut... si pe bani multi
Va rog din suflet, care cunoasteti un medic bun sa ne recomandati si noua.
Multumesc.
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
Spune-mi ceva frumos... din dragoste!...
Raspunsuri
ionella3003 spune:
???...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
Tala spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionella3003 ???... noi am fost ieri la Dentalmed (langa Marriott) la Dr Raluca si a fost ok (mai fusesem la ea in urma cu un an jumate). E draguta si rabdatoare si cu copiii si cu parintii. Ionela si Alex (DN 21.09.2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA Spune-mi ceva frumos... din dragoste!... |
Bucurie!
ionella3003 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Tala
Bucurie! |
Multumesc mult pt raspuns, Tala!
alimara spune:
noi mergem la dr iacob la clinica trident si a rezolvat o gramada de carii si alte probleme fetitei mele de 6 ani. noi din pacate avem o problema cu muscatura care nu ii dam de capat. are rabdare si stie sa vorbeasca cu copii.
Ana71 spune:
Buna,
Eu am fost cu amandoi copiii mei, de 9 si 4 ani, la dna dr. Arina Vinereanu. Are un cabinet medical in zona Cora Lujerului. Am vazut ca are multi pacienti copii. O recomand din toata inima....daca iti poti inchipui ca ai mei abia asteptau sa mearga la dentist (la sfarsit le-a dat diplome de copii cuminti-pentru a le arata Zanei maseluta-, are un sertar cu jucarii pentru a-i recompensa dupa vizita). Ii merge mana foarte repede si bine....am ramas surprinsa mai ales cat de bine a colaborat cu fetita mea, care in perioada aia nici nu vroia sa deschida gura pentru un control banal in gat....dar pur si simplu la stomatolog era alt copil si a foast foarte cooperanta.
Bedrosmart spune:
Eu am mers cu baietelul meu (pe la 2 ani si 9-10 luni) la Crystal Dental Clinic, d-na dr. Daniela Enache, in zona Popa Nan (gasiti informatii suplimentare pe site).
Foarte rabdatoare si extraordinar de draguta cu copiii (la fel tot personalul), al meu abia asteapta sa mearga la dentist (). Pacientul primeste mici cadouri la sfarsit, in timpul tratamentului se poate uita la desene animate, ce sa mai, o bucurie. Eu am fost foarte multumita ca am putut sa-i tratez cariile aparute asa devreme.
Ma gandesc ca daca un copil asa de mic a fost incantat, cu atat mai mult unul ceva mai mare.
Preturile nu sunt mici, dar asta e, la alte clinici, mai de cartier, cand am intrebat, mi s-a spus ca nu primesc copii sub 6 ani.
Bedrosmart
ionella3003 spune:
Dragelor, va multumesc din suflet pentru raspunsuri! Gata, maine ne hotaram si o luam de la capat!
O noapte linistita si o zi perfecta maine!