Ce ziceti de un club hand-made ??!
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gusta/gusta.jpg)
gusta spune:
Buna seara.
Mik daca nu e deranj prea mare as vrea modelul ca as face la pui o pernuta asa.
Azi nu am facut nimic special ,maine e sarbatoare(de la mama stiu) asa ca de joi voi trece la facut delfini pesti ceva ca trebuie sa fie gata pana pe 23.
Pup toate fetele si spor la ce v-ati propus.
Marilena si Mara Augusta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Azi doar in trecere sa va pup Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
UNIQUE BIJOUX
![](images/user_woman.png)
aliclara spune:
Buna ziua, doamne pricepute!
Din pacate eu nu pot intra in club, pentru ca nu prea fac nimic, dar citindu-va mi-a venit ideea sa fac pentru nunta si botezul finilor marturiile si invitatiile. Am vazut la voi, la tehnica servetelului, felicitari facute cu folie de plastic, cu fierul de calcat, dar nu mai gasesc acel link. Ma puteti ajuta?
Va salut pe toate, sunteti fenomenale, si din mainile voastre ies adevarate opere de arta. Sper sa reusesc si eu ceea ce imi propun.
O seara buna va doresc!
Fiecare sut....e un pas inainte!!!
http://www.flickr.com/photos/aliclara/
http://www.tamagochi.ro/pet-ioanacla - Votati-ne!
Cristale spune:
alessia multumesc....nu stiu daca e chiar opera de arta sa faci zacusca si sa pui muraturi, dar hand made sigur e....am lucrat pe zacusca pana la 10 seara, si ma bucur ca am terminat cu pregatirile pentru iarna pentru ca la noi chiar a venit iarna, asa de frig a fost ieri si azi, incat azi cand am mers la lucru m-am imbracat aproape ca si iarna si au ras colegii mei de mine.
Ieri cand am mers la lucru cum a batut vantul tare era plin de crengi pe jos numa bune de mesterit ceva rame din ele, si asa ma mancau manutele sa le adun, dar nu aveam plasa in ce sa le pun, dar azi cand am mers la servici m-am dotat si cu plasa si mi-am adunat cateva crengute si nuci. Am gasit niste nuci micute si dragute care numa bune is pentru ceva ornamental. Cu ce fel de lac le-as putea da ca sa straluceasca? Oare e bun vernisul pe care il folosesc fetele?
aliclara pe prima pagina gasesti toate linkurile care s-au pus pana acuma.
www.floar3d3colt.blogspot.com
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/boticelina/boticelina.jpg)
boticelina spune:
Buna ziua doamne pricepute! Noi n-am mai trecut din lipsa de motive de lauda, adica nada bricolat in ultimul timp
Alina eu te intrebasem de clacle, saru'mana pentru raspuns. Abia astept sa creasca si puiul meu putin mai mare, acum mi-e frica sa adun diverse "substante" prin casa de frica sa nu le gaseasca...
Terry am vazut muntele si sunt impresionata de cat a muncit fetita ta . Bravo! Care a fost reactia la scoala?
Eu acuma am "prins-o" pe Stefania, vecinica mea de 11 ani, cu ea ce mai facem schimb de materiale si chestii "manuale", azi vom face schimb de servetele si mi-a promis niste petale de flori uscate .
Probabil stiti, dar daca nu, exista revista "Lucru de mina", acum ar trebui sa apara numarul de toamna, si acolo sunt multe tehnici si modele.
Va pup si poate ma mobilizez sa mai fac si eu ceva desi copilul imi ocupa absolut tot timpul (ceea ce nu ma deranjeaza, oricum abia mai prind 6 ore cu ea cand vin de la munca, offff)...
Vroiam sa mai zic ca mi-a placut foarte mult ideea cu Flip de la gradi de la Alessia, tre sa inventez si eu o jucarie calatoare ca sunt ceva copii de varsta fetitei mele printre cunostinte. pt Flip si Alessia
Monica si gargaritza Nancy
blog revival - chestii gargaricesti
"If you are unware of your choices, then you have none"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gusta/gusta.jpg)
gusta spune:
Buna.
Eu am pictat fluturi pe o vaza sa fac un suport de creioane si domnisoara s-a gandit sa il dea cadou la un coleg cu care se intelege foarte bine ca si asa mama mai lucreaza fluturi(o fi stiind si copilul ca am destui la cap) Si de azi sunt pe baricade cu delfinul dar merge destul de greu ca de lene mare am
.
Pup toate fetele.
Marilena si Mara Augusta
alessia105 spune:
Buna fete dragi cu manute de aur ..
Ieri am tras chiulul...sper ca motivat ...ptr ca juma de zi au fost copiii acasa si cum nu prea a fost prea frumos nu numai ca nu am pupat pc,dar nici nu m-au lasat sa stau o clipa " vrem aia ..ba nu aia ...dar de fapt ..." ..urasc miercurea si mai ales vinerea .Ala mare are program lung pana la 15 si asta mic pana la 12 ..si sa vedeti plansete si jeale ca piticul vrea la scoala
..Am copiii model stau la scoala 7 zile pe saptamana mai ales dupa programul de zilnic ..asta ptr ca stam peste drum de scoala
.
adi69 Superrrrr fetita si ciupercuta
Cat despre aplica cred ca filmuletul de mai jos te va ajuta.Succes
si asteptam rezultatele
Mik
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
madau
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
gusta
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](olala.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
aliclara
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
Cristale
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](icon_smile_tongue.gif)
![](icon_smile_big.gif)
boticelina
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](radtare.gif)
Alinutzaa
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Are cineva idee ceva sfaturi despre cum se poate lua mulajul unei fete prin tehnica Papire mache ( ziare/hartie imbibata in aracet /amestec de faina ) ..am incercat ceva cu cel mare si nu a iesit deloc
![](icon_smile_sad.gif)
Va pup si va doresc o zi frumoasa ,vesela si plina de inspiratie alaturi de cei dragi
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
![](hippi.gif)
![](hippi.gif)
carla2005 spune:
vreau si eu....imi place sa crosetey, sa modific toate hainele care le cumpar... sa mesteresc si sa personaliz orice...timp nuprea am , in rest idei garla! visez la o masina de cusut si sa ma apuc de croitorrie si sper sa se lipeasca ceva de mine la varsta asta!
Vreau in clubul vostru !
Va pup! Intru maine ca ma asteapta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mik/Mik.jpg)
Mik spune:
Gusta, ai fetita foarte darnica !
De la tine personal astept PM cu adresa de mail caci am scanat tot.
Alessia, cind vrei sa incepi patchworkul iti voi trimite carti electronice cu asta.
Papier maché e mai adpatat la scupturi dupa model decit la mulaj. Aici in Mexic se fac lucruri foarte dragute.
Ieri n-am facut nimic desi ma mincau degetele pe motiv de Sf Paraschiva (sarbatoare foarte importanta mai ales pentru ieseni).
Da' m-am tot uitat dupa un model de patchwork.
Spor la lucru !
Alinutzaa spune:
Ola frumoaselor
Eu n-am mai facut nimic, abia daca ai intru pe forum. Sarcina asta ma trimite la somn imediat si cand nu dorm ma ia piciul de proaspata. Ca si daca stam in casa ii trebuie distractie copilului asa ca ne jucam cu plastilina, pictam, facem puzzle-uri, cantam, dansam, etc.
Sper ca, intr-un fel sau altul, sa ma organizez cumva si sa imi fac timp si de lucrul meu ca vreau sa fac modele pentru iarna/Craciun - mai ales la felicitari. Si asa ce ma mananca degeteleeeee
Noi am fost la eco in seara asta asa ca avem ce raporta (macar pe partea asta daca pe handmade nimic) - fasolica are 12 mm, activitate cardiaca prezenta si...miscari fetale prezente. Dadea samburel party la mami in burtica. Dansator il fac pe asta micu'
toate fetele, ma duc si eu la
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 8+
Handmade by Alina