Puiuti de Randunici 2008!! (316)
Raspunsuri - Pagina 9
lyvy spune:
Poate reusesc si eu sa ma mobilizez azi sa selectez niste poze sa va mai arat printesa ca n-am mai pu spoze de prin mai.
Ariel, normal ca in bronhpneumonii nu are efect Stodalul, nici gand, insa e foarte bun la tusele pasagere, la tusea din viroze, dar cand e vorba de infectii nu se mai potriveste.
Simo, hai cu floarea in par!!!

Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
Cat despre caracatita, am gustat si eu o data, si era sa

, groaznic, si nici nu vreau sa aud fructe de mare, dar fiecare e cu gusturile lui, nu???
Asa, in programul de dimineata

din aceasta zi, voi lua o pauza de reclama, pana mai vine vreo randunica la ciripit.
Btw, la noi acuma sunt 3 grade, foooooarte frig, mi se potriveste Ice land-ul.
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
Aaaa, Bubu, ma duc sa ma benoclez pe bucataras, dar asa mai light ca suntem si eu si randunoiul la cura de mancare sanatoasa.

Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
natynic spune:
Neata si de la noi...
Iulia tocmai a papat 3 (trei) felii mari de cascaval (ca-ca-ca-cea pe limba ei) si acum se serveste cu struguri la greu.
Lunyyyy...fanul nr 1 al fructelor de mare vine la intariri! Frate eu dupa ce am vazut reteta aia m-am dus si la culcare inca salivand
DA fructelor de mare, oricand, oricum, de orice fel!
Iar puii de balta sunt dementiali!
Ariel, al meu sot ca tine gandea pana a fost odata in Delta, in haiduciile tineretii, au prins muuulte broaste bune de "pui", le-au preparat, a tras o dusca zdravana si a mancat de nu le-a mai laat celorlati nimic
De atunci e fan declarat!
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza037 Natyasa dintr-o data te-ai hotarat sa te duci la servici....adica mai bine zis in scurt timp...... |
Irina, dupa cum ai vazut, am mentionat asta cu lacrimi...
Ideea e ca Tuchi avea dreptate (SPER sa aiba in continuare), de cum e o bona, daca esti atenta, te prinzi cam in 5 zile. Oricum, e semnificativ faptul ca ma ingrozea ideea de a primi ZILNIC in casa pe cineva strain, de dis-de-dimineata si...pot spune ca acum abia o astept sa vina. Ca o sun seara sa-i spun ce a mai facut Iulia si ea ma suna daca i-a placut mancarea, ce sa-i scot a doua zi din congelator sa-i prepare, sa intrebe cat a mai dormit, etc.
Cu toate astea as mai fi stat dar e altceva care preseaza...Sotul meu nu si-a gasit de lucru si mai are fix 2 saptamani de concediu medical posibil, l-a prelungit cat s-a putut, mai mult nu se poate, asa ca ramane somer declarat. La cheltuielile imense pe care le-am avut anul asta, nu ne putem permite. Daca intra in CIC in locul meu (pe bani oricum mai multi decat am luat eu cu 85%), mai e timp pana la sfarsitul lui ianuarie sa gaseasca ceva. Asta e, comparativ cu altele dintre voi (inclusiv cu tine) am stat destul de mult acasa, lucru care inteleg ca s-a si comentat cu rautate pe la mine pe la spital. Iar ziua aia tot trebuia sa vina.

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
mergem in unirii lalocul de joaca!veniti?
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bubu05 spune:
'Neataaaa!
Naty, bafta mult cu serviciul...e greu...dar ma bucur mult ca e bine cu bona 
Lyvy, brrrr, ce frigaraie, fratee! pe-aici sunt 12 grade si e frig rau 
Bitzu, cat Septilin ii dai Antoniei? 2,5 de 3 ori pe zi? ca mai am juma de sticla ramasa de la Vlad si i-o dau lui Stef. I-am dat 2,5 de dimineata. Asta fugea dupa mine cu limba scoasa sa-i mai dau, e de groaza! ![]()
Incarc poze si filmulete sa va delectati.
Noi stam in casa azi, randunoiul lucreaza, asa ca...alta data...
bitza037 spune:
neata si de la noi...
da, Bubule si eu am ras cu lacrimi de comentariile la reteta Ancai...am si raspuns cu multe emoticoane care rad...as fi vrut sa scriu ca imi lasa gura apa dar nu mai puteam de ras....
...
Bubule, dr. a zis sa-i dau Septilin asa:cate 5 ml dimineata si seara,timp d eo luna...dupa care sa incep cu Imunobaby....si vreau sa-i dau cate o doza pe saptamana de oscillo...preventiv.......
Naty sper ca nu te-ai suparat pe mine,da, am vazut lacrimile...dar am reactionat asa...ca vad lucrurile prin prisma mea...ca stii ca as fi stat si eu cu Antonia acasa
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
gecko spune:
ora de medicina:
Vaccinarea ROR a contactilor unei gravide nu prezinta nici un risc de transmitere a virusilor la aceasta.
bubu05 spune:
Aha, mersi mult Bitzo, stiu ca lui Vlad ii dadeam 5 ml de 3 ori, deci la pitici de 2 ori. Pai o sa-i dau la pranz inca 2,5 si diseara 5 ml, iar de maine cum ai zis tu 
Deci tu erai Irina ce comenta
, pune si tu o poza la avatar, sa-mi dau seama ca esti tu ![]()