Cavaleri si zane de iulie - august 2005 * 2 *
Raspunsuri - Pagina 9
valcampan spune:
Hei mamici multumesc pentru incurajari, ca de obicei ati stiut cum sa ma incurajati si sa imi ridicati moralul. Vin si eu cu o veste buna, am terminat azi examenele pentru expert contabil de acum preocuparea principala va fi cautarea unui job. Banuiesc ca or sa ma prinda sarbatorile mai saraca fara job, sunt constienta ca, daca nu imi gasesc de lucru in octombrie, noiembrie abea in februarie mai sunt sanse. Important este ca sunt sanatoasa iar cei dragi mie la fel caci si David a scapat acum de raceala (Doamne ajuta sa nu o mai faca!), si a inceput sa pape binisor. Si mama mea reuseste sa ma incurajeze acum, nu mai este deprimata, facem amindoua haz de necaz cum s=ar spune.
E frig si la noi , nu au dat drumul la caldura asa cum se laudau la tv, noi avem aer conditionat si mai dau drumul pe aer cald asta e salvarea noastra.
Vreau sa scriu un mesaj pentru lulu75 acum, am tot sperat ca nu se va intimpla sa ramai ca mine mamica singura, important este ca ai minunea de om care iti da imbold sa mergi mai departe. Potrivit vorbei "dragoste cu sila nu se poate" eu consider ca e mai bine ca s=a intimplat acum decit mai tirziu, sper ca domnul tata sa nu uite de tot de copilul lui si tu sa ai mereu incredere in tine si in copilul tau.
Va urez duminica frumoasa la toti voi reveni mai des acum ca tot stau pe acasa. Noi ne pregatim de botez, simbata viitoare sora mea isi boteaza cel de al doilea baietel asa ca e rost de chef si facut poze. Promit solemn sa actualizez albumul de poze cu aceasta ocazie.
Ma dau acum la o parte deoarece David e in circa mea si ma tot roaga sa il las si pe el , se uita la desen cu tom si jerry , imi spune acum " dragoste te rog eu nu mai am rabdare lasa-ma si pe mine".La o asemenea rugaminte e cazul sa ma dau la o parte nu ?
Poze cu noi la http://community.webshots.com/user/valcampan
Tethys spune:
Valy, felicitari pt. examene, bravo lui David, ca a scapat de raceli , mult succes la gasit un nou job , multa distractie la botez si... asteptam pozutele .
O duminica placuta in continuare la toate mamicile de zane si cavaleri! &
Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?
Irda spune:
Salutare dragele mele!
Mai dam si noi din joi in paste pe-aici , ca deh.....timpul nu ne permite mai mult!
Dari a fost acasa zilele astea ca a fost racita.Si acum mai tuseste, dar parca e mai bine. O s-o duc de maine si la gradi.
La gradi tot nu-i place....ca ea vrea acasa cu mine....ca deh....eu de ce raman acasa cu bebe...si uite asa!
Mada si Daria tot 107 cm are si vreo 15 kile jumate. E slabuta, dar si taaaare mofturici!
Vali.....felicitari pentru examensi iti urez mult succes in gasirea unui loc de munca!
Lulu.....imi pare rau ca inca o familie s-a destramat, da runeori e mai bine sa i curajul sa mergi pe drumul tau decat sa suferi aiurea!
E un scump Andrei si un istet cum are el grija de mami!
Mari....n-am mai apucat sa vorbim. PUpicim fetele dansatoare!
Voi ce mai faceti de mancare pentru copilasi, ca eu sunt in pana de idei!
Pupicim si gemeneii si pe mamica frumoasa!
V=am vazut pozele din vacanta....se vede ca v-ati distrat!
Pupicei tuturor!
lulu75 spune:
Buna mamici!
Toata viata am privit lucrurile cu optimism pt ca mi-am dat seama ca daca ma dau cu capul de pereti, nu rezolv nimic, ba ma mai aleg si cu migrene.
Mai nou m-am apucat de cura de slabire. Ma tot gandesc ca poate vor veni cei de la Playboy sa imi propuna sa fac un pictorial si daca nu sunt slaba, nu dau bine in poze .
Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
lulu75 spune:
Vali, felicitari pentru examenul luat!
Cred ca nici o mama care isi creste singura copilul, nu doreste ca alta mama si alt copil, sa treaca prin aceeasi situatie. Viata insa nu prea se deruleaza mereu dupa cum vrem noi. Cred insa ca orice copil are dreptul la o viata linistita, fara minciuna si renuntari. La fel si parintii lui.
Ne vom creste copiii frumos, in iubire si cu o mentalitate sanatoasa. Suntem mamici puternice si cu siguranta ca vom creste niste copii extraordinari.
Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
Tethys spune:
'Neata mamici de -e si -i! Poftiti la o calda, aburinda!!!
Irda, multa sanatate Dariei si succes mult la gradinita .
Lulu, mult succes in tinerea si reusita curei de slabit .
la toate mamicile si s-aveti un inceput de saptamana cat mai bun! O zi placuta!
nicoll_mada spune:
'Neata!Gata Cryna sunt prezenta si la a doua cana de cafea.Cu cat mai calda cu atat mai bine!Ma nerveaza rau de tot umiditatea asta.Ca e rece,asta e,dar sa tot cada de sus... nu prea-mi place.
Irda fetele si pe Dari sa se faca bine si sa se obisnuiasca la gradi.Incearca sa-i spui ca asta cam este serviciul ei pentru moment.La noi a tinut asta,ba chiar se considera fata foarte importanta ca are serviciu!
Luminita imi place modul tau de a gandi.Asa este,suntem maimici puternice si cu siguranta vom reusi!
Vali felicitari pentru examen eu sper din suflet sa rezolvi cu munca inca de anul asta.
Si noi va dorim o saptamana cat mai buna!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
nicoll_mada spune:
Fetele ce faceti?Nimeni nu mai zice nimic?Pe unde sunteti chiar si pe vremea asta urata?
Eu am strigat o data catalogul,daca nu dati semne de viata,va mai "citez" o data!
Pana atunci va dulce si va astept!
MMN
nicoll_mada spune:
'Neata maimici si voua si cavalerilor si zanelor!Va invit sa uitati de si sa savuram o calda sa ne incazim putin.
Ce faceti,chiar ati uitat de noi?Fetele care ati confirmat prezenta,chiar nu vreti sa va alaturati?Sper ca sunteti bine si doar inertia va tine in loc.Noi va asteptam!
Trebuie sa va spun ca ieri Codri a luat prima bulinuta rosie,semn ca incep sa functioneze si la noi stimulentele.A fost pentru desenat frumos,deci cred ca nu va fi chiar degeaba cursul de arte plastice.
In rest nimic nou,va astept sa mai schimbam ceva impresii. si o zi buna!
MMN
Tethys spune:
'Neata si de la mine! Venii la cafea Nicoll . Felicitari lui Codri pt. prima bulinuta . La cat mai multe .
La noi, cica azi au vizita medicala ... nu stiu de ce abia acum... nu trebuia mai de mult, cand au inceput? Hmmmhhh... in fine... in rest, toate bune ... afara-i urat si la noi , in casa-i frig... toata noaptea o plouat ... noroc ca, s-a oprit ploaia cand am iesit noi din casa, ca sa mergem la gradi ... macar atat... eh...
la toate si... daca nu apareti... iar ma fac reeeaaa ... haideti fetelor, macar un randulet acolo ... Nicoll va asteapta ... si nu numai ea ... O zi buna. Pa.