Cavaleri si zane de iulie - august 2005 * 2 *
Raspunsuri - Pagina 7
lulu75 spune:
Buna mamici!
Uite ca v-am gasit.
Am "vorbit" ultima data inainte sa plecam la mare. A fost foarte frumos. M-am intors acasa bronzata doar pe umeri pt ca ma tinea Andrei numai in apa. Desi mi-a fost greu pana am plecat pt ca era pt prima data cand mergeam la mare fara sa mai fim o familie, am trecut cu bine peste aceasta incercare si ne-am bucurat enorm ca am stat impreuna cateva zile si ne-am distrat la maxim. Am avut si 2 zile racoroase si am cumparat o gramada de haine din Mall-ul din Constanta. Ce sa spun...ne-am facut de cap.
Acum am inceput si eu si Andrei serviciul. In fiecare zi imi umple sufletul de fericire cand ajung acasa si imi povesteste ce a facut la gradi, imi spune povesti, poezii, ma invata sa dansez ca la gradi si ma invata si engleza. Oricat ar fi de obositor drumul pe care il fac in fiecare zi intre Bucuresti si Pitesti, totul trece cand ajung acasa. Stiti voi cum e...
In rest, agitatie multa pe la serviciu ca ni se tot schimba presedintii cu schimbarile astea din Guvern si cand ne e lumea mai draga, iar il schimba.
Ma bucur ca v-am regasit. Sa aveti o zi buna. Promit ca voi pune si poze cu blondutul meu.
Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
Tethys spune:
Lulu, bine ai venit pe la noi , in etapa/sectiune noua... Ma bucur ca v-ati distrat la maxim la mare ... si, foarte bine ca Andrei iti "preda" si tie ce invata la gradinita . Sa fii eleva silitoare . Abia asteptam sa vedem pozutele voastre. -am dulce si cavalerul si mamica. Te mai asteptam la povesti . Numai bine la amandoi.
Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?
nicoll_mada spune:
Buna fetele!
Luminita ma bucur ca v-ati distrat in concediuAbia asteptam sa va vedem,chiar daca bronzati partial.Offf si tu te chinui cu naveta,chiar destul de lunga,dar recompensa te asteapta acasa.Ce-ti poti dori mai mult de atat?(Hmm,nu ca nu ne-am dori si noi si altceva eventual)Va dulce !Si te asteptam cu mai multe amanunte despre voi,despre ce "inveti".
Cryna l-am revazut pe "ochi frumosi".Si spun ca foto cu motocicleta este preferata mea.E intr-adevar un poznas dar din cel dulce!
Si sigur sunt aici ori de cate ori e cazul,stiu ca si pentru tine e valabil lucrul asta.Sigur ca ne sustinem,punem umarul si ridicam din care parte e nevoie.Macar de ar da Domnul sa stam in echilibru si sa nu fie nevoie.
Va pupam pe toate si va dorim somnic usor!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
Multumim de re-vizionare Nicoll . Cam asa-i... e un poznas dulce ... si, sa speram intradevar ca vom fi in echilibru... macar atat ... tre'sa fie bine !
la toate mamicile de -i si -e si noapte buna si de la mine. Somn usor . Pe maine.
lulu75 spune:
De 1 an, am intrat in clubul mamicilor care isi cresc singure copiii. A fost greu pana Andrei a inteles de ce alti copiii au alaturi de ei ambii parinti si el, nu, dar acum lucrurile sunt normale si ne bucuram de viata pe care o avem. Dumnezeu ne-a dat puterea sa acceptam ceea ce fara voia noastra s-a intamplat.
Album Andrei
lulu75 spune:
Poze cu Andrei http://s769.photobucket.com/albums/xx338/lumyandy/
Album Andrei
Tethys spune:
'Neata mamici de -e si -i! Poftiti la !
Lulu, multumim de poze . Fain tare cavalerul tau . Sa-ti traiasca si numai bine la amandoi . Multa putere si de acum inainte, ca sa treceti cu bine peste toate .
Io, nik de povestit azi ... toate-s la fel...
si o zi buna la toate!
nicoll_mada spune:
'Neata si de la mine!
Luminita vazut baiatul cu ochi frumosi!Un scump!!!Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el!!!Cat despre clubul din care suntem cateva fet...nu stiu ce sa zic.Nu ma mai consum,ce o vrea Domnul...Important este sa fim sanatoase si sa ne crestem frumos copii.Sa-i vedem mari si oameni integrii.Eu asta-mi doresc,sa pot sa le ridic frumos din toate punctele de vedere.
Cryna te-am adaugat in list ade mess.Am fost in conferinta cu Dany si Cristiana si am "profitat" sa-ti cer id-ul.
Nici eu nu am mare lucru de raportat,decat ca am inscris-o pe Codri si la arte plastice si la info pana la urma.Sa vedem ce va iesi.
Acum am ceva treaba,va pup!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
lulu75 spune:
Nicoll, e adevarat ca nu e usor, dar Dumnezeu ne da puterea sa facem fata la toate greutatile. Cand mi-a fost greu, Andrei a fost cel care m-a incurajat. Nu imi da voie nici macar sa pic pe ganduri.
Sa va povestesc ceva haios. Intr-o seara ma intorc acasa de la serviciu. Andrei dupa mine. Imi spune sa ma asez pe pat. Execut comanda. Ma ia de mana si ma intreaba:" Vrei sa fi sotia mea?" Eu ii raspund ca vreau dar de ce vrea sa fie sotul meu. Raspuns:" tu ai grija de mine, iar daca nu mai ai sot, de tine nu mai are cine sa aiba grija si daca te mariti cu mine, am eu grija de tine". Apoi mi-a adus mancarea in pat, m-a ajutat sa imi aleg hainele pt a doua zi la serviciu si m-a invelit cand m-am bagat la somn. Asa ca eu am rezolvat pb cu maritisul .
Album Andrei
Tethys spune:
'Neata mamici de zane si cavaleri! Poftiti la o fierbinte, ca-i tare frig afara.
Lulu, simpatic foc Andrei cu grija care ti-o poarta . Eh, uneori copii sunt mult mai perspicace decat am crede noi ... niste mici adulti ... -am dulce pe Andrei, ca sa aiba in continuare grija de mami .
Io, lasai poznasul la gradi... stau oleaca la ... si p'orma ma apuc de trebi ... trecu si saptamana asta... zboara timpul...
si o zi buna la toate.