Cavaleri si zane de iulie - august 2005 * 2 *
Raspunsuri - Pagina 20
Ica 1975 spune:
si de la noi
vroiam sa va spun ce-am gasit scris in caietul mandrutei la gradinita- s-au jucat de-a cavalerii si printesele
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!
Tethys spune:
'Neata mamici de -e si -i! Poftiti la , , , ... ce doriti ...
Deci asa Ica... s-au jucat la gradi de-a -ii si -ele? Buuun !!!
Si... hai sa va mai povestesc oleaca si despre micul meu "casanova" ... ha, ha, ha... ieri, cand l-am luat de la gradi, am "pescuit-o" pe drum pe Malina (una din colegele lui "admiratoare") iar, mai incolo, ne-a ajuns din urma si Denisa (o alta colega "admiratoare")... si se cam "ciondaneau" fetitele ... care si cum merge acasa cu Robert ... sa vezi fugareala pe ei ... ha, ha, ha... Iar, azi-dimineata, pe drum ne intalnim cu bunica Denisei (deci, ea era deja la gradi) si face bunica respectiva: "Eeee, hai Robert... ce-ai facut de ai ajuns mai tarziu ca, Denisa te tot cauta pe drum - cica, <unde-i Robert, nu-i Robert>... du-te ca te asteapta Denisa..."
Iar ieri, cand il imbracam sa mergem acasa, face d-na Anisoara (femeia de servici care mai face si pe ingrijitoarea pt. cei mai mici - dus la baie, ajutat, etc.): "Bey, Robert al tau... cat e de mititel, da' nu sta locului o clipita! Adevarat "argint viu" ii... pfuiii..." ... Si, i-am zis ca stiu , ca nici acasa nu sta locului deloc... zburataceste intr-una ... eh, na ... gata cu povestile ... ma duc sa m-apuc de trebile mele ...
la toate mamicile si o zi cat mai buna si mai placuta sa aveti!
Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?
nicoll_mada spune:
Gata,am venit Cryna si la cafeluta ta.Buna,la fel ca tot ce o insoteste. si pt tine si pt "Casanova" al tau.Eu sincer le inteleg pe fetite,e dulcel foc!
Ica pt tine si printesa.Ca sa vezi ce coincidenta.
Yasmari voi ce mai faceti dragelor?Nimic nou de spus la fete?
Eu nu am o stare f buna.Aseara am plecat de la fabrica dupa 20 asteptand salariile.Au venit,dar insotite de vesti rele...Ori somaj tehnic,ori diminuare de salarii cu program prin rotatie...inca nu stie nici patronul ce hotarare va lua.Efectiv m-a terminat vestea...sunt putin data peste cap.
Azi merg la la echo,va ,sa aveti o zi buna!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
Offf, Nicoll... ce veste uracioasa ... sa speram ca poate, totusi, se vor remedia lucrurile in vreun fel si ca o sa fie bine pana la urma la servici. Bafta multa si la analize (echo) si la cursuri .
Si, bineinteles ca sunt mandra de "casanova" al meu ... ... ...
Intru sa dau drumul si la capitol nou... ca, nu cred c-o sa mai am timp mai tarziu... dispar si io pe ziua de azi ... la toate... numai bine...
Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?
bbdeiulie_august2005 spune:
Gata. Poftiti la capitolas nou-nout !!! Mult spor la scris !!!
Cavaleri si zane de iulie - august 2005 * 3 *