Cavaleri si zane de iulie - august 2005 * 2 *

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Luminita trimitem iubita,dar da tu la fata pe PM adresa cade,nu o mai am.Si o sa ti-o dau si eu pe a mea,dar dupa e hranesc trupa.

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

'Neata buna!Va astept la o ca nu prea am chef de nimic azi.Am cazut in butoiul cu melancolie sau eu stiu ce o avea in el ca am o stare destul de naspa.
Mi-am luat analizele de sange pt tiroida si par a fi ok,sa vaz ce fac cu echo,nu prea m-as mai duce...
Duminica mergem la ziua unei colegea Codrutei,tre' sa-mi storc creierii (si buzunarul) sa luam cadou fetitei.Cred ca abia sambata rezolv problema.
Acum ma duc sa ma agat de ceva,tre sa stau conectata la realitate,va

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata!
la cafea... repede, pe fuga... multam Nicoll .
Si io-s intoarsa rau tare pe dos ... nu dormii bine as-noapte... avui niste cosmaruri urate de tot cam toata noaptea ... si-s cu o stare de ... naspa rau... ufff...
Succes cu rezolvatul problemutei cadoului si s-aveti parte de multa distractie .
Ma bucur ca nu-i nimic cu tiroida, ca e totul ok., mult suces si cu restul analizelor .
Si, mai plusam cu multe si cu multi , ca sa iesi din butoiul melancoliei . O faci mai repede decat mine ... .

Gata. Fug sa-mi termin cafeaua... ca sa la facultate sa-mi rezolv trebile... poate 'oi reveni prin jurul pranzului...

si o zi buna la toate mamicile...

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!

Multumesc din suflet pt urarile din we, scuze ca nu am raspuns mai repede! Am petrecut frumos, sambata la ai mei la mancat si baut la hram, apoi duminica am avut cativa prieteni in vizita si am mancat iar tort, un vin fiert, o visinata ...

In rest, copii sunt bune, sanatosi. Am reinceput gradinita cu mai mult sau mai putin entuziasm (lene mare dimineata la trezit). Am aflat de la Bianca (mi-a spus mie un pic, mamei mele un pic si eu am pus cap la cap informatia) ca e o doamna ingrijitoare care tipa la copii in general si la ea daca nu mananca. Si ea nu poate manca tot si i se face rau, dar aia tipa. Asa ca am luat problmea la rezolvat. Bianca in general mananca putin (ia cateva linguri si zice ca s-a saturat), dar e foarte energica si vioaie, e rezistenta la raceli mai ceva decat Rares, deci eu zic ca e un copil sanatos, chiar daca e mai slabutza. Am vorbit cu asistenta, cu educatoarea si azi o sa vb si cu d-na in cauza sa o lase sa manance ce vrea (are unele alimente pe care nu le mananca niciodata) si cat vrea, cat poate. Imi doresc mai mult un copil vesel, care merge cu drag la gradinita (in rest ii place acolo) decat un copil care e pus sa manance tot din farfurie, dar ii e groaza de momentul mesei.

Bogdana, sa stii ca si eu ma ingrozesc cand citesc cate fete au probleme cu sotii, cate divorteaza. Multumesc ca am tras 'lozul castigator' si sper sa fie in continuare asa.

Fetele cazute in butoi ... capul sus! Hai ca acush se opreste ploaia si iese soarele, chiar daca mai 'cu dinti'.

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Cryna se vede ca-s cu pluta mami,dincolo nu reusii sa zic ceva de butoiul tau.Uite calda,calda si sa ne scoatem una pe alta.E musai,nu ne lasam noi asa de usor!

MMN

Mergi la inceput

Nicoll, multam fain . Io-s ceva mai bine amu... sper ca si tu ti-ai mai revenit .

Laura, multa bafta la gradi ... sa rezolvati cu bine problemuta .

Gata. sa-mi hranesc poporul, sa culc poznasul si s-o tulesc inapoi la facultate, la cursuri... numai bine la toate mamicile! &

Mergi la inceput

Laura am trimis cam in acelasi timp.Ma bucur ca v-ati distrat si sper sa rezolvi la gradi sa fie bine pt fata.Si ma mai bucur ca sunt si cupluri la care se trage in aceeasi directie(peste tot pot fi mici probleme,dar rezultatul conteaza).Asta ma face sa sper macar pt fete ca se poate sa fie bine.(in cazul meu...stiti voi,fug ca "ala" de tamaie)
Cryna ,sa fie bine la cursuri!

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Buna seara mamici si pitici.
Inca imi place sa cred ca avem pitici desi ma uit la David si parca creste pe zi ce trece, eu zimbesc dar in sufletul meu imi spun ' nu te grabi puiule, mai copilareste'. Am rezolvat problema laptopului in sensul ca am reusit sa reduc timpul petrecut de David in fata calculatorului fara plinsete. Pur si simplu am luat taurul de coarne si copil ascultator ce am eu a inteles baiatul si s-a conformat. In rest imi petrec timpul acasa facand curat peste tot, aranjez cartile in biblioteca de cateva ori pe saptamana, am grija sa spal aragazul dupa fiecare utilizare m-am transformat intr-o menajera veritabila.
Sunt trista acum, am vazut la stiri ca s-a mai dus un maestru al artelor Gheorghe Dinica si cred ca in curand ,teatrul adevarat va fi undeva sus printre stele. Dumnezeu sa-l odihneasca !

Poze cu noi la http://community.webshots.com/user/valcampan

Mergi la inceput

Buna dimineata!Haideti la e asa frumos afara...de zici ca vine primavara.Cred ca si vremea isi puseses amprenta pe starea mea,azi ma simt excelent.Va dau si voua din buna mea dispozitie,desi sper sa nu aveti nevoie,sa vina din interiorul vostru.
Vali ma bucur ca David este un "pitic" asa de intelegator,este si meritul tau.
Si ai dreptate,s-a mai ridicat la cer un artist.Dumnezeu sa-l odihneasca!

Va rog daca aveti timp mai dati un vot si la pisica noastra http://www.tamagochi.ro/pet-pissypam

In rest fetele sunt bine,Codri este extrem de incantata de engleza,prinde f repede si am verificat ca si tine minte in timp.Sa vedem si mai departe.
Va ,o zi buuuna!

MMN

Mergi la inceput

la cafea... multam Nicoll . Ma bucur ca esti mai vesela azi ... la noi vremea e tot urata... e innourat... poznasul e la gradi deja... io, incerc sa-mi fac proiectul pt. marti, cand am primul examen din partiale (prezentat proiect + examen scris)...
Bravo lui Codri pt. engleza si multa bafta in continuare si la gradi si la engleza.
Votat pisica... servici usor azi .

Valy, bravo pt. apucat taurul de coarne si -am dulce baiatul intelegator si ascultator . Numai bine la amandoi .

Gata. ... si o zi buna la toate mamicile!

Mergi la inceput