Gravidute&Mamici de IASI (104)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Nu stiu ce a avut Amalia ieri ca iar m-a capiat de cap. Am luat-o ieri de la cresa f vesela, mai ales ca-i cumparasem un balon din ala cu heliu si era f fericita, apoi ne-am dus la doctorita sa vedem ce-i cu tusea asta de nu-i mai trece. La control totul bine, nu are nimic in gat, nici la plamani, i-a dat Sumetrolin si Rhinathiol; vad ca-i merge bine cu ele pt ca nu a tusit deloc toata noaptea., doar putin azi dimineata.
Ei bine cand am plecat de la doctorita a inceput nebunia, numai NU spunea la toate: nu merge cu masina, nu se dezbraca de hainele de afara, nu vrea sosete, nu se spala, nu, nu si iarasi nu . Azi dimineata la fel sa n-o spal pe ochi, nu vrea sosete, pantaloni, nu se incheie la haina, am reusit s-o imbrac doar in trening dar nu vroia sub nicio forma s-o inchei la buza; va dati seama cum arata ea fata de ceilalti copii care erau imbracati bine, cu geci si caciuli groase. In fine s-a mai linistit in masina dar cand am ajuns la clasa a vazut ca plangea o fetita si a inceput si ea sa planga putin, dar s-a linistit cand a intrat cu doamna. Sper sa o iau mai linistita azi.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

iulia mersi de cafea
inutsa... incetul cu incetul se obisnuieste fata cu tata si o sa inceapa sa stea si la el fara sa planga... rabdare... dar sa stea si tata cu ea mai mult
dany cred ca a fost ceva in aer... si darius ma capiat de cap ieri... numai pozne, mofturi... ce putem sa le facem

de asera ma luat si pe mine raceala,, durere de cap, imi curge nasul asa ca am trecut si eu la aerosol ... si dimineata am inceput cu modafen ca nu se mai putea.
ii trece lui darius si ma luat pe mine ... in plus de asta imi e frica ca sa nu faca iar

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!

eu sunt pe ampicilina si cu maseaua inca umflata. Il i-au la recomandarea unui stomatolog!Casa e murdara si eu abia ma misc sa fac ceva! Oboseala s-a acumulat si epuizarea deasemenea! Vreme ploioasa si copilul mare e energic....

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

La Multi Ani Andrei!
La MUlti Ani Maria Iustina!
imi cer scuze de intarziere..Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata plina de noroc!
Daniela, e perioada lui "nu" acum, din ce am citit.si a mea la fel procedeaza de o vreme, imi scoate peri albi cu nu-ul asta.nu se ridica de pe oala, nu vrea sa se imbrace, nu vrea aia samd.."sotul" meu nu se implica nicicum (probabil pe principiul ca eu sunt mama, asa ca respir usor si ma stapanesc sa nu dau pe laturi cu ea,tocmai cu ea..care nu are nici o vina. o sa treaca si perioada asta..
felicitari pt. tort!foarte frumoase poze si momente si mai si!

Alinamulta sanatate, sa iti treaca repede maseaua.

Anilansasanatate multa!

nu am citit mai din urma..
Miha, tu care le stii pe toate, ce are in burtika crissintibun?

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Septembrie 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!

Mergi la inceput

La multi ani ANDREI! (Celia scuze de intarzaierea urarii!)

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salutare!
Am reusit sa pun si eu poze noi aici.
Voi ati avut parte ieri de mofturi, eu am parte azi de ele . Noroc ca acu am pacalit-o cu o sunatoare si mai pot sta si eu la calc .

Lacra merci de laptiuc! La 2 zile la dentist? Brrrrrrrr, mi se face pielea de gaina cand ma gandesc cum bazaie in gura. Esti o curajoasa!

Danielle tati se descurca cat sunt eu prin preajma. Sa-i vad joi ce o sa faca ei doi , ca eu iar merg la ore.

Alina sta cam putin, adevarat. Dar sta mai toata ziua la facultate, zici ca e profesor, nu doctorand, de sta atata , e prins tot timpul cu fel de fel de articole si cercetari, deseori lucreaza noptile ca sa reuseasca. O sa se descurce el cu Bia taras-gropis, pana termin eu masterul.
sa treaca raceala!

Aly zici ca nu se poate lucra pe canal daca alaptezi? Si eu ar trebui sa fac muuulte vizite la stomato sa-mi fac dintii, inca dinainte de sarcina am probleme, in timpul sarcinii nu am putut face nimic, iar daca zici ca nici in timpul alaptarii nu se poate...
Ia si te odihneste ca treburile pot astepta, nu fug nicaieri!

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 2 luni

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Inesa.......e numai ochi fata! Am vazut-o si plangacioasa!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

hello!

al meu baiat a plans de la poarta gradinitei astazi. phew! sper sa treaca cu bine si ziua asta.

uitat si cateva poze cu noi. sper sa va placa.

http://family.webshots.com/album/575082273uMxTZx

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Aly merci !
Mi se zicea ca e ochioasa, dar pana nu am avut bebeii de aceeasi varsta in fata, nu m-am convins

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 2 luni

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Vai ce ochioasa dulce am vazut, m-am topit de dragul ei. Inesa are ochii tai, dar cred ca stiai asta, nu?

Emma se vede ca v-a priit concediul, imi place ca radiezi de fericire, iar Andrei ce mult a crescut! e un frumos; imi place cum papa el paste, asa mananca si Amalia

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput