Gravidute&Mamici de IASI (104)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Iustina!
La multi ani, Andrei!

O ....

Ani, eu n-o scot afara daca face febra, in rest... iesim. Vomitatul e de la laringita. Gatul e iritat si da imediat senzatia de voma... Asta mi-a explicat medicul. In perioada asat da-i mai mult lchide... cat mai butiri... caldute.... Altceva nu o sa primeasca. Multa sanantate.

dastefa, multa sanantate si voua.

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata
iulia mersi de ...stiu ca prin voma el elimina secretia din gat, dar ma doare sufletul ca incearca sa elimine si nu poate .. de papat: laptic caldut, iaurt , branzica si ia facut mama supica de galuste dar a pus un pic de sare si darius nu are voi in rest mai papam si fructe si legume dar facute suculet

dany si mariussimiuc... ii dau Biotics.. ca enterolactis Nu am gasit la noi in farmacie cu toate ca de asta vroiam ca e mai bun... sa vad daca gaseste sotul azi ca e la examen
-de iesit l-am mai scos un pic ieri iainte de a incepe sa bata vantul, prin curte si apoi a ramas la soacramea si noi am plecat pe la corturile de la palat.

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

La multi ani ! Iustina si Andrei

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

La multi ani Andrei!

La multi ani Maria Iustina !

Daniela sa va traiasca printesa ,foarte frumoasa e iar tortul deosebit.
Si noi am lasat ieri copilul la ai mei si am plecat in plimbare prin tirg,sotului meu de obicei nu-i place sa mearga asa prin multime insa ieri m-a uimit,a vrut la sala ,la tirgul de haine,apoi pe strada palat pe la corturile de acolo si am ajuns si pe la hala centrala...
Un inceput de saptamina cit mai frumos!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

LA MULTI ANI IUSTINA DE TUSCUT! SA FII SANATOASA SI SA ADUCI MULTE BUCURII PARINTILOR!!!!
mai ...Dany.....ni ti-am spus sa nu mai coafezi fata ca nu-i bine?! Scumpica de tot! Si tortul nu e cumva opera lui Miha?! Faine pozele! Eleganta printesa! Vad ca i-a placut papusica primita!
Ani......sanatate printului! Da e de la gat voma! Va trece!1
Ella....bine ca ne-ai mai scris de voi! Sa purtati cu placere noile achizitii! Celia....ti-am dat accept p[e mes!
Ralu......e bine sa fii calculata dar nu e bine nici foate calculata! Lasa si destinul sa-si urmeze cursul! Putina "nebunie" nu strica! Are DD grija de tine si bebe cand ti-l da! La mine cu Matei au fost multe discutii si probleme la munca, dar uite ca s-au rezolvat! Unde-i lege nu-i tocmeala!
Lacra......salutari si pupici fetitei cele dragute!
Sambata seara mi s-a umflat maseaua! Toate bune si frumoase, deci....Sun medicul de familie si sambata si duminica si nu dau de ea! De la farmacie nu mi-a dat nimic ca nu stiuau ce! M-am "tratat" cu ceai de musetel si a dat inapoi aproape de tot! Daca sus gingia ma insageata! Azi sper sa dau de medic sa vad ce-mi recomanda....O saptamana buna!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

revin

La multi ani ! Iustina
La multi ani !Andrei

sa fiti sanatosi, frumosi, veseli, sa cresteti mari si sa aduceti numai bucurii.

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Salutare!

Ne-am adunat si noi pe la casele noastre din concediu. A fost super. Transfagarasan, Ba#537;ea Lac superb, Moeciu superb, cetate fagaras, rasnov, bran, valea prahovei slabut, poiana super dar ffff scump.

Andrei a facut spre sfarsitul cocnediului o febra urata rau si am luat antibiotic. Acum e mai bine, chiar l-am si dus la cresa azi de dimineata. A cam plans dar ma asteptam, ca e greu cu reacomodarea.

O zi buna tuturor!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI IUSTINA! Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa!

LA MULTI ANI ANDREI! Multa sanatate, bafta si noroc!

www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Alina, nu e opera mea! E facut de Daniela si sunt convinsa ca a fost delicios!

www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Emma sa stii ca va invidiez; sa va fie de bine concediul iar lui Andrei insanatosire grabnica si reacomodare usoara la gradi.

Alynta, tortul e opera mea ; nasoale durerile de masea, nu mai astepta si mergi la dentist.

Ella ce v-ati luat frumos? Si noi am vrut sa mergem pe la tarabe, dar ne-am razgandit, eram si cu Amalia si nu ar fi avut stare.

Celia cum mai merge intarcatul?

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput