Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Hello, si noi cu vesti proaspete: lobul ala e ok e doar o "alta dimensiune a normalului" - asta m-a socat definitiv - dar ideea e ca nu il afecteaza pe bb si nici alte probleme nu as putea sa am din cauza lui.

Gratiana proiectul e inca in Camera Deputatilor, nu se misca nika deocamdata.

Ratusca_mica recomandarea o da medicul de familie - asa scrie la lege. E o adeverinta medicala normala pe care sa scrie "reducerea timpului de lucru conform prevederilor legale in vigoare" - risc maternal. Si faci o cerere la serviciu: "Subsemnata_, angajata pe postul de _, la , pe perioada nedeterminata_ va aduc la cunostinta recomandarea medicului de familie de reducere a timpului de lucru conform prevederilor legala in vigoare. Atasez adeverinta medicala. In consecinta, incepand cu data de _, programul de lucru este cuprins intre _ si "

Pupici!

Catalutza 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Neatza fetele foarte dragute sunteti voi ca v-ati uitat la lucrushoare si v-ati dat cu parerea va multumesc mult. Pun poze imediat, tocmai ce a venit luni sotul cu CD-ul de la fotografii profesionisti ca aveam poze de la nunta dar asa, d eamatori, incarc imediat cateva poze undeva si va dau link

ratusca_mica spuneai:"eu inca mai stau cele 8-9 ore pe scaun si sufar tare mult pentru ca aici nu am nici o posibilitate sa ma intind putin, nici scaunul nu mi se da foarte pe spate ca cica e ergonomic . Ma gandeam la un moment dat sa imi iau pauze de 10-15 minute si sa cobor in parcare sa ma intind pe scaunul de la masina . poate adorm pe acolo" vin si eu! Si eu stau cele 8-9 ore pe scaun ca mi-e jena sa merg sa cer numa 6 ca nu mai suntem multi in firma acum cu criza si oricum ma simt vinovata ca intru in prenatal...are ceva daca stau asa mult la birou?

unboticutz Merci de sfatul cu salteaua, o sa ma mai gandesc, daca zici tu ca e mai bine mai caut, oricum aia vascoelastica e scumpa...

cristies Idem cu traficul! Si cu blocatu. Fratilor sunt gravi, daca Doamne fereste am o urgenta si treb sa merg acasa la pat sau la dr.? Cei care cred ca "intarzie doar putin" adesea pierd notiunea timpului, lucrez in Dorobanti, crede-ma e jale cu parcarea!!!

xela_07 Frumu carutzu si e intradevar f usor. merci de pontu cu site-ul bebeshop, chiar nu-l descoperisem pana acum, o sa ma uit azi cu atentie sa vad ce mai au.

onitza iti urez multa bafta si sa fie cum vrei tu in principiu e posibil sa nasti natural dupa cezariana, problema e ca nu multi se baga sa o faca. Cel care are totusi "curajul" sa o faca va astepta pana in ultima saptamana sa se decida, va trebui sa fie convins ca esti complet refacuta, ca nu intervin probleme care presupun un travaliu dificil si f important: bebe nu treb sa fie f mare, ideal cam 3,5 kg, altfel o sa-ti zica ca nu se risca. Stiu ca eu am intrebat ptr mine ca din cauza urechilor acum nu ma lasa sa nasc natural ca vor sa-mi faca intai RMN sa se asigure ca nu blocheaza nimic canalu auditiv si cum RMN nu pot face insarcinata...cezariana. Si eram dispe cu nascutu natural si am intrebat daca ulterior pot naste natural si dr. meu mi-a explicat cam cele de mai sus...

larisel merci de comentariile la carutz zippy free de la inglesina mi-a fost recomandat cu caldura de vro 2 prietene care-l folosesc f incantate so...chiar e bun!

decenuela Te felicit sincer ptr traseul "la pas" spre birou! Bravo! e f bine ptr bebe! Tine-o tot asa cat mai poti!

23+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Buna Mamici si burtici!
Luni am fost si noi la ecografie, avem 672 g si suntem bine.Mi-a spus d-na doctor ca dupa caput bebele ar fi cu 4 zile mai mare.Am vazut ca s-a mai intamplat acest lucru si se pare ca e normal. Totusi la final pe ecografie mi-a scris ca are exact nr de saptamani pe care il stiam si eu, adica 23 si 5 zile, a zis ca in medie asta este varsta data si de ecograf.
Pupici

Nicoleta Cristina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Neatza fetele.

Din auzite nu cumva stiti unde gasesc in Bucuresti scutece pt bebei din finet dar si cu plastic deasupra. Chiar nu stiu cum sa explic. Din acelea care erau inainte de '89. E mama interesata sa-mi cumpere si macar cu vreo 4 bucati sa-i fac pe plac.

Apropo ...Vi4i... casa de piatra
si o dimineatza cat mai placuta.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

nicolcris.....la mn bb are dupa masurarea piciorusului 20 spt si 4 zile,iar dupa cea a caputului 19 sapt si 4 zile,med mi-a trecut pe eco si pe carnetel 19 si 4 zile(asta se intampla sambata),acum afflu sigur sigur pe 15 si nu mai am rabdareeeeee...felicitari pt bb grasunel
alexutzza offf cat ne tii in suspans
pupicei ptr toata lumea

Mario Andrei 16.08.2005 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

neata, fetele!

catalutza81, super treaba cu termohigrometrul ala. saru-mana. nu gaseam decat la peste 100 de lei... si felicitari pt nume...

Beatrice1982, felicitari pt stelute! venim din urma...

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

incercam un capitol nou... stati pe aproape.
....
Poftiti aici

Mergi la inceput