Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Buna fetele.

Foarte frumoase caruturile. Ma apuc de studiat cat de curand.

Vi4i casa de piatra, sa fiti fericiti si sanatosi!

Mariucasara si merci de incurajare. In perioada cand mi-am facut eu programarea a intrat cineva pe forum cu un link despre mamici care si-au facut sarcina un calvar din cauza spuselor lui Iosup. Si de-aia am zis ca nu-mi trebuie un mare "guru" care sa ma faca sa plang non-stop. Oricum, prima mea intalnire cu ecograful a fost uratica (nu se vedea nimic la 7 saptamani si un pic) si m-am documentat destul pe aceasta tema, asa ca ma pazesc pe cat posibil de interpretari. Asta atept de la eco - masuratorile si de restul sa se ocupe medicul ginecolog. Cred ca sunt cam dusa...

Lalitica chiar sunt curioasa sa aud si ce ti-a zis celalalt medic.

Ratusca_mica recomandarea de reducere a programului de lucru o iei de la medicul ginecolog (medicul de familie se pare ca nu are competente). Nu trebuie sa duci nimic in afara de asta.
Nu poti sa te ridici pur si simplu de pe scaun cateva minute? Acum nu e bine sa stai in nici o pozitie prea mult timp.

Alexutzzza asteptam pozele frumoase.

Mai citesc si va mai scriu

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Buna fetelor!
Am auzit ca vor sa schimbe legea cu cele 126 zile concediu pt sarcina si lauzie in sensul ca perioada se va mari la 168 de zile din care vor fi obligatoriu 63 de zile inainte de nastere si restul de 105 zile dupa nastere. In iunie proiectul a primit aprobarea senatului dar nu mai stiu nimic de camera deputatilor. Ieri am auzit pe cineva vorbind de modificari. Pe net nu am gasit inca nimic.
Ati auzit ceva in legatura cu problema asta?

22+ (Amaris-Stefania)

nu mai stiu pe unde am citit ca n-a trecut de urmatorul pas, asa ca slabe sanse sa se mai aplice..

catalutza, n-am auzit de lob dar daca medicul a zis ca e bine..

mariuca, eu stiu ca se tot suceste pana in ultima luna asa ca nu prea conteaza cum e acum.

vi4i, petrecere frumoasa maine si casa de piatra! sa fie intr-un ceas bun . te asteptam cu un pahar de sampanie de copii

alexutza, am vazut si eu patuturile de la mothercare in magazin si sunt superbe! ca de altfel tot ce au in magazin, pacat ca la noi sunt asa scumpe. cu salteaua nu vreau sa te dezamagesc dar stiu ca astea din spuma/burete sunt de evitat. se recomanda din cocos, iarba de mare etc sa fie ceva mai tari si sa sustina bine coloana bebeului. caruciorul imi place

ratusca, cred ca-ti trebuie hartie de la medicul de medicina muncii. nu stiu sigur dar parca asa imi aduc aminte. discuta cu medicul tau, va sti ce ai de facut.

26+ Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

decenuela nu ma invidia ptr somn ca e boala grea . Stii ce repede poti fii catalogata drept "lenesa", "puturoasa" etc? Sotul inca sufera ca nu a vazut si el o data in viata la mine treaba aia cu sculat de la. ..mmmm...macar 9 dimineata in weekend si apucat de ale casei: gatit, spalat, calcat etc ...el se trezeste sta la TV si cafea si io.... Ma mai simt vinovata, mai vin pe la el verific pulsu (daca nu cumva se enerveaza ca dorm prea mult) si daca e ok si are ce face...ma duc la loc si . Am dormit odata 22 de ore fara oprire eram la mama acasa pe vremea aia, mai venea mama sa vada daca respir . trebile casei le fac, de ex Duminica pe la 22:30 spalam podelele si stergeam prafu, ieri intre 21:30 si 23:30 am calcat de mama focului, am pus 3 masini la spalat etc..., dar nu concep trezitu de dimineata! Si nici intreruptu somnului , adica poti sa ma intrerupi de cate ori vrei tu, vorbesc, fac ce treb sa fac si la loc, ce e aia sa dispara somnu'?

23+ Yannis

Am ras cu lacrimi... Pentru mine somnul e optiune. De multe ori ma culc pentru ca se culca toata lumea. Si de trezit... orice zgomot e prea mult pentru mine. Insa nu ma trezesc nervoasa. Dar sotul... ar fi in stare sa se trezeasca si la ora 12 in week-end. Nu-i e foame, nu-i e sete, nu-l deranjeaza ca intru in dormitor...nimic. Si cand se trezeste intr-un final, maraie ca de ce am facut deja mancare/curat/spalat/etc. ca n-am stabilit ca ma ajuta si el? E, poftim cultura!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

vi4i casa de piatra si casnicie frumoasa ..intelegere..sanatate si fericire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

catalutza felicitari pt bebelasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea 25+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

alexutza foarte frumi cele pe care le-ai ales
cristies e bn ca poti asa,eu nu's nici ca Alexutza,dar nici ca tinein we ma trezesc cam pe la 8,iar in cursul saptamanii la 6 pentru ca trebuie sa merg la birou,dar seara nu pot sta mult never
ratusca_mica imi pare rau ca ai un program asa de aiurea,te chinui si tu si bbsper sa rezolvi cat mai repede cu programul de 6 ore
am dormit 2 ore si acum o sa stam si noi mai mult

Mario Andrei 16.08.2005 20+

Mergi la inceput

Cris.mario o ciocolata calda pentru trezirea de acum.

Cu traficul... boala grea. Nu stiu pana cand o sa mai merg pentru ca imi amorteste spatele. Si cu locurile de parcare din Bucuresti - eu mi-am gasit masina de mai multe ori blocata complet, nu doar portiera. De fiecare data m-am enervat, mi s-a parut ca au facut intentionat ca era locul lor sau ceva, insa de fiecare data s-a dovedit ca persoana doar credea ca o sa intarzie "doar putin" in farmacie/vizita/piata. De claxoane nu discutam - nu inteleg de ce nu se iau masuri impotriva celor ce claxoneaza fara motiv. Nu stiu cum dorm oamenii ce locuiesc aproape de intersectii. In alte tari daca te claxoneaza cineva ai cu adevarat o problema grava si oricum nu se claxoneaza pietonii! Mai avem 100 de ani pana vom invata ce inseamna respectul.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

buna seara fetele!!!
asta este adresa care vroia cris mario sa o treaca http://www.bebelusul-tau.ro/detalii.php?cod=GR75
fara liniuta intre "bebelusul" si "tau"

saru-mana larisel!ne mai inveti si pe noi cate ceva

20s cuDarius-Matei Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

Parerea mea despre carucior...pare cam greutz pt un carucior simplu (si cel ales de mine tot 15kg are dar e dublu) si eu tin ca manerul sau sezutul sa fie reversibil, ceea ce-i lipseste acestui carucior.

27+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

eu pofteam de 6 luni de zile la peste...............
inca nu am mancat peste in sarcina asta si acu mi-am facut damblaua.........am mancat file cu mujdei...................

ce bine ma simt...........

ma duc la somn............ca se apropie ora de somn...........

va pup noapte buna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea 25+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Alexutzzza si eu tot caruciorul ala il vazusem. Eu inca nu stiu ce vom lua. Am timp de gandire pana face bebe 2-3 luni. Acum sondez piata dupa un wrap. Ma gandesc ca va fi greu sa ies iarna, pe zapada, cu Sara-cea-atomica de mana si cu bebe mic in carucior.

ratusca_mica cred ca o cerere de genul "Subsemnata...salariata a societatii...solicit prin prezenta reducerea programului de lucru la 6 ore conform art.13 din OUG 96/2003 privind protectia maternitatii la locul de munca, incepand cu data de.... Anexez in acest sens recomandarea medicului de familie. Data, semnatura"

vi4i casa de piatra!

Multumesc de raspunsuri. Sper ca la morfofetala de 32 de saptamani sa fie cu capul in jos.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

cristies pt ciocolata calda
larisel ai mare dreptate cu manerul,este fff important...si e si cam scumput,azi m-am mai uitat si erau unele la 1200 cat e si asta cu tot cu cos sau scaun,iar greutatea nu ma deranjeaza pt k stau la curte deci nu il voi cara deloc,doar tras/impins
cristies ca si tara suntem in urma cu multe ar trebui sa ne obisnuim

Mario Andrei 16.08.2005 20+

Mergi la inceput