America (179)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Carmen, rezisti? Cred ca am dat si pe programul ala, era un tip care zicea ca-i tatal lui Monica Columbeanu (love cacofonia!). Am schimbat programul si cind m-am intors se certau niste minoritari, ceva despre rapirea unei fete. Cred ca s-au paruit, eu am trecut sa vad ce zice Antena 3.

Panteruta, imi pare rau ca e obligatoriu vaccinul, mai ales daca zici ca mereu o pateste asa sotul tau.
La scoala e OK deocamdata. Teacher n-a plecat inca, numai in unele zile vine substitute deocamdata. Lucram extra acasa, el e cam nemultumit dar asta este.

Mergi la inceput

Ah Buflea, bietul sot!

Mergi la inceput

Mi-am mai amintit. Unii aveau telefoane celulare in emisiune, ba suna si ei se si uitau cine e... Uneia i-a sunat de 3-4 ori telefonul in timpul unui interviu, s-au mai auzit alte telefoane pe acolo, probabil era al cameramanului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Ah Buflea, bietul sot!

Da, da ... stii ce mi-a spus (printre multe altele )/ Ca de aia ma trimite pe mine inainte la toate activitatile, ca el sa poata veni pe urmele noastre cu ce uitam / pierdem pe drum .

In alta ordine de idei, duminica am avut pterecerea lui Alex la patinuar si spre dezamagirea mea din 14 copii invitati au venit doar 8. M-am suparat foarte tare ca toti imi confirmasera - daca stiam invitam pe altii ...ce nesimtire. Din astia care au lipsit 2 au fost romani si 4 americani. Macar romanii mi-au spus in ziua petrecerii ca nu mai vin dar americanii aia nu mi-au dat nici un semn. Am ramas cu 3 pizze enorme comandate si nemancate (pe care le-am dat invitatilor), un tort enorm mancat doar pe jumatate, pachetelele alea, plus intrebarile lui Alex despre unde sunt prietenii lui ca doar i-am promis ca ii invit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Multu Ruxij, gripa normala nici noi nu am luat-o pana acum de la el dar nu stiu cum va fi in combinatie...

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Dar daca incerca sa-si intareasca imunitatea inainte de a face vaccinul, nu l-ar ajuta?

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Ramona, cam multa andrenalina in emisiunile alea, eu nu mai rezist la virsta mea sau poate mi-am pierdut doar exercitiul

Eu ma relaxez cu http://www.theonion.com/content/video/report_growing_ranks_of_nouveau

Ca sunteti inca la capitolul scoli, favoritul meu e asta
http://www.theonion.com/content/video/special_boy_with_freakishly_large

si ca i-am ramas datoare lui Andrada despre cum e cu copii mari, asta e chiar inspiring

http://www.theonion.com/content/video/facebook_twitter_revolutionizing

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

loool
n-am mai citit onion de un secol

Mergi la inceput

Arminad, Onion asta e de preferat!

Pe alt forum a pus cineva www.peopleofwalmart.com Culmea e ca la avatar avea o poza cu ea care belongs exact pe siteul ala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ica 1975

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Multu Ruxij, gripa normala nici noi nu am luat-o pana acum de la el dar nu stiu cum va fi in combinatie...

Adriana si Aidan - 4 ani

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Dar daca incerca sa-si intareasca imunitatea inainte de a face vaccinul, nu l-ar ajuta?

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

El deja ia vitamine si creatina ca e culturist.Sper sa nu se imbolnaveasca si nici noi. Nu suport armata cand vine vorba de vaccinuri!!!

Adriana si Aidan - 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

panterutza, scuze ca ma bag, deja tarziu cred, pe aici a fost oleaca de valmaseala cu cele vaccinuri, ca cica nu e bine sa le faci pe amandoua, pentru ca cei ce fac vaccinul antigripal, (ori invers?) or sa faca o forma mai severa pentru H1N1

Stai sa caut sa vad ce apare la noi pe site. Ca de obicei, o ameteala de te doare capul...

Mergi la inceput