America (179)
Raspunsuri - Pagina 8
Ramona J spune:
Carmen, rezisti? Cred ca am dat si pe programul ala, era un tip care zicea ca-i tatal lui Monica Columbeanu (love cacofonia!). Am schimbat programul si cind m-am intors se certau niste minoritari, ceva despre rapirea unei fete. Cred ca s-au paruit, eu am trecut sa vad ce zice Antena 3.
Panteruta, imi pare rau ca e obligatoriu vaccinul, mai ales daca zici ca mereu o pateste asa sotul tau.
La scoala e OK deocamdata. Teacher n-a plecat inca, numai in unele zile vine substitute deocamdata. Lucram extra acasa, el e cam nemultumit dar asta este.
Ramona J spune:
Mi-am mai amintit. Unii aveau telefoane celulare in emisiune, ba suna si ei se si uitau cine e... Uneia i-a sunat de 3-4 ori telefonul in timpul unui interviu, s-au mai auzit alte telefoane pe acolo, probabil era al cameramanului.
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Ah Buflea, bietul sot! |
Da, da ... stii ce mi-a spus (printre multe altele )/ Ca de aia ma trimite pe mine inainte la toate activitatile, ca el sa poata veni pe urmele noastre cu ce uitam / pierdem pe drum .
In alta ordine de idei, duminica am avut pterecerea lui Alex la patinuar si spre dezamagirea mea din 14 copii invitati au venit doar 8. M-am suparat foarte tare ca toti imi confirmasera - daca stiam invitam pe altii ...ce nesimtire. Din astia care au lipsit 2 au fost romani si 4 americani. Macar romanii mi-au spus in ziua petrecerii ca nu mai vin dar americanii aia nu mi-au dat nici un semn. Am ramas cu 3 pizze enorme comandate si nemancate (pe care le-am dat invitatilor), un tort enorm mancat doar pe jumatate, pachetelele alea, plus intrebarile lui Alex despre unde sunt prietenii lui ca doar i-am promis ca ii invit.
Ica 1975 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackpanterro Multu Ruxij, gripa normala nici noi nu am luat-o pana acum de la el dar nu stiu cum va fi in combinatie... Adriana si Aidan - 4 ani A ticket to hell has never been funnier "May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN" |
Dar daca incerca sa-si intareasca imunitatea inainte de a face vaccinul, nu l-ar ajuta?
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!
arminad spune:
Ramona, cam multa andrenalina in emisiunile alea, eu nu mai rezist la virsta mea sau poate mi-am pierdut doar exercitiul
Eu ma relaxez cu http://www.theonion.com/content/video/report_growing_ranks_of_nouveau
Ca sunteti inca la capitolul scoli, favoritul meu e asta
http://www.theonion.com/content/video/special_boy_with_freakishly_large
si ca i-am ramas datoare lui Andrada despre cum e cu copii mari, asta e chiar inspiring
http://www.theonion.com/content/video/facebook_twitter_revolutionizing
Ramona J spune:
Arminad, Onion asta e de preferat!
Pe alt forum a pus cineva www.peopleofwalmart.com Culmea e ca la avatar avea o poza cu ea care belongs exact pe siteul ala!
blackpanterro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ica 1975
Dar daca incerca sa-si intareasca imunitatea inainte de a face vaccinul, nu l-ar ajuta? Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti! |
El deja ia vitamine si creatina ca e culturist.Sper sa nu se imbolnaveasca si nici noi. Nu suport armata cand vine vorba de vaccinuri!!!
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
maru spune:
panterutza, scuze ca ma bag, deja tarziu cred, pe aici a fost oleaca de valmaseala cu cele vaccinuri, ca cica nu e bine sa le faci pe amandoua, pentru ca cei ce fac vaccinul antigripal, (ori invers?) or sa faca o forma mai severa pentru H1N1
Stai sa caut sa vad ce apare la noi pe site. Ca de obicei, o ameteala de te doare capul...