America (179)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Aidan de la 1 an nu a mai putut sta invers ca ii veneau genunchii la piept.
Cel mai safe loc din masina e la mijloc, indiferent de cum stau(in functie de varsta).La noi insa nu functioneaza ca in mijloc avem numai centura ce vine peste mijloc plus ca daca ai doi copii nu poti sa ii pui pe amandoi la mijloc.

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La noi scaunul nu este lipit cu marginea din fata de bancheta, pozitia permite astfel din cauza car-base-ului, deci spatiul pt picioare este mai mare. Dar nu cred ca poate fi tinut asa pana la 4 ani, pana la 2 ani cu siguranta, dc copilul nu este foarte inalt.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Pana la 4 ani rear facing? Al meu la 4 ani statea in booster seat, nu in car seat. Si acum la 7 ani nu mai sta deloc in scaun de masina. Despre marci nu pot sa va dau sfaturi, eu sunt genul care cumpara pe loc, nu stau sa compar brands de nici un fel car seats sau casetofoane, sa isi faca treaba, cam asta ma intere. La copilul meu am avut un scaun de capatat, putin m-a interesat brandul, doar il spalai ca era cam jegos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui LucasMom

Ati discutat despre carti, am luat notite, acum vin si eu cu o intrebare.
Imi spuneti si mie ce preferinte aveti sau ati avut in materie de car seats? Noi suntem pe punctul sa schimbam al doilea car seat pe motiv ca nu mai sta copilul in el, banuim ca a crescut si car seatul a devenit unconfortable pt el. Cautam ceva nu neaparat ieftin, dar daca ar exista un car seat din care sa nu vrea copilu sa se dea jos, pe ala l-am alege... sa fie confortabil si sa fie safe. Avem si loc in masina, asa ca nici dimensinea sper sa nu fie o problema. Am inceput sa caut ce e pe piata pt greutate in jur de 33-35 lb. si oarecum am o preferinta intre Britax Boulevard si Recaro Signo. Care-s parerile voastre? Ati avut vreunul din tipurile de mai sus? pareri pro sau contra despre ele? ati avut alt car seat care vi s-a parut cel mai bun si pe care l-ati recomanda?

Alina, Mama to Luc 3/08

Buna fetelor, timpul este o problema ca la toata lumea, dar din cand in cand mai citesc si ma inspir de la voi

LucasMom, baietelul meu Patrick are de la varsta de 1 an (acum are peste 4 anisori) asta: http://www.babyage.com/britax/75382/britax_boulevard_convertible_car_seat_pattern_evening_sand_closeout.htm
ti-l recomand din toate punctele de vedere: comfort, cum e facut / siguranta, cat de usor de ataseaza la orice masina, e airplain approved daca calatoriti mult, nota 10 ! Nu stiu ce stroller ai, dar noi am avut un PegPerego umbrela Pliko 3 (si asta nota 10! a fost cea mai buna alegere) iar in aeroporturi cand era mic si luam scaunul in avion il puneam pe Stroller si pe Patrick in top :) Am mers singura cu el in Romania la 2 anisori, am luat scaunul in avion a dormit dus pana la prima escala unde m-am descurcat cu modelul de mai sus excelent prin aeroport.La fel cand am zburat in alte parti si am avut nevoie de inchiriat masina. este f.f. comod, mai ales pentru cei care calatoresc des.

ca tot am ajuns la car seat ... eu am o alta problema ... caci de asta am fost asa de multumita, incat nu pot sa ma hotarasc sa-l schimb. Si va trebui sa o facem in maximum 6 luni pentru ca chiar daca greutatea e de 65 lb ... ceea ce nu e o problema ... de abia are 38 lb !, dar e problema de inaltime ! caci aripioarele alea laterale nu se ridica suficient de mult, suntem la maxim si deja aproape capul ii este mai sus. deci nu e numai greutatea ...
fetele cu copilasi mai mari, ce recomandati ca si booster seat, nu numai baza, ma gandesc la ceva cu baza si spatar ????

M-ati ajutat si cu aspiratoarele, si discutiile despre scoala, sunteti extraordinare. Nu am timp sa intru foarte des, dar sper sa ajung sa particip mai des.

Oana C, mii de pentru samburelul din burtica. Sa ai o sarcina cat mai usoara, sunt sigura ca veti fi niste parinti minunati iar Eva cea mai buna surioara din lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu am alta problema. Din pacate cu booster seat nu pot sa va ajut. Noi am avut un booster seat care avea si spatar si putea pune si capul acolo pe aparatoarea aia laterala de la spatar, ca sa doarma. Dupa o vreme a cerut el sa ii scot spatarul ca nu era "cool" si arata ca un "baby". Dar nu stiu ce marca era, l-am luat de la walmart asa ochiometric.
Problema mea. Tot primesc aceste "book orders" de la scoala. Eu nu comand niciodata. Oare se uita aia urat la copilul meu dc nu comand? Ca te tot indeamna sa comanzi, invatatoarea a trimis email, book orders due tomorrow yada yada. Voi cum faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Eu am alta problema. Din pacate cu booster seat nu pot sa va ajut. Noi am avut un booster seat care avea si spatar si putea pune si capul acolo pe aparatoarea aia laterala de la spatar, ca sa doarma. Dupa o vreme a cerut el sa ii scot spatarul ca nu era "cool" si arata ca un "baby". Dar nu stiu ce marca era, l-am luat de la walmart asa ochiometric.
Problema mea. Tot primesc aceste "book orders" de la scoala. Eu nu comand niciodata. Oare se uita aia urat la copilul meu dc nu comand? Ca te tot indeamna sa comanzi, invatatoarea a trimis email, book orders due tomorrow yada yada. Voi cum faceti?

Na ca sunt chiar guraliva azi ...

Ruxij, noi am avut problema asta cand inca Patrick mergea la daycare-ul din Canada, si ce am facut am comandat de vre-o 3 ori iar apoi next month le-am donat tot la daycare. Ma stressa rau de tot si pe mine, dar m-am scapat de ele ... macar le citeau copiilor la daycare.
De cand l-am mutat pe Patrick la daycare-ul din State, directroarea e o scumpa si jumatate si nu umbla cu prostii din astea de scos banii din buzunar aiurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Nu cred ca se supara nimeni si nici nu tine evidenta cine si cit a cumparat.Eu aveam impresia ca din contra pe invatatoare le cam deranjeaza sa faca pe casierele dar n-au ce face ca asa zice directiunea.Si le inteleg.

Eu chiar ma mir anul asta ca nu prea mai aduce atita maculatura pe acasa copilu meu ca in alti ani.S-au apucat astia sa faca economie la hirtie sau o fii maculatura aia pe la scoala prin deskul lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Noi cumparam mereu ca sint la juma de pret decit in librarii. Are o suma fixa si el isi alege, noi aprobam etc,
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Ruxij, eu zic sa stai linistita ca sigur nu zic nimic invatatorii ca doar parinti si oameni sunt si ei si stiu ca nu poti cumpara carti in fiecare luna. Plus ca se adreseaza virstei respective si dai o caruta de bani si sfirsesti sa le donezi sa scapi de ele. Daca nu mai ai si alti copii asa cum suntem noi . Eu am tot comandat ca intradevar au preturi bune dar apoi cind am vazut ca oricum nu pot tine pasul cu cit citeste Bianca am renuntat. O mai las sa-si aleaga cite ceva din cnd in cind. Acum la ultima comanda si-a trecut o prastie ceva de calculator electronic care e si organizer si clock alarma si ipod abia astept sa vad pe ce am dat $$$ ca parca vad ca e o pocnitoare ceva .
In clasa I teachera era mai pisaloaga si intradevar trimitea remindere de te ametea si puteai crede ca bate apropouri. Dar vad ca depinde de teacher ca in clasa II si anul asta nu mai e asa. Trimite comanda si atit. Cine comanda bine, cine nu tot bine.
Noi inca avem booster ca ii ei mai comod si la noi in stat e mandatory by law pina la 8 ani. Chiar te amenda politia daca te prindea fara.

Si cu maculatura zilnica de la scoala ma bucur si eu ca Armina , ca s-a subtiat vizibil inainte reciclam lunar cu sacul , acum avem tare putine Yay!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Si cu maculatura zilnica de la scoala ma bucur si eu ca Armina , ca s-a subtiat vizibil inainte reciclam lunar cu sacul , acum avem tare putine Yay!

Citat:

Deci n-a uitat-o copilu meu la scoala uff bine ca mi-ai spus, parca m-am mai linistit ca acusi vine sedinta de report card

Si la noi era mereu problema asta ca erau si tot felul de gadget d-astea de doi bani plus computers games si video games Pai ca n-avem noi destule,alea de la scoala ne mai lipseau

Mergi la inceput