America (179)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Lasa Andrada decorul, pune si tu 1ft. de podea si un colt de countertop sa ne dumirim cu culorile.

Baly, si eu m-as abtine de la toate alea daca nu esti atit de rau - inclusiv la propolis (indiferent de sursa). Incredibil ca nu v-a spus nimeni nimic, desi lipseau atit de multi copii! Aici au inchis o scoala, ca au lipsit o treime din copii (si teachers). Ce rost are sa tii cursuri cu mai putin de jumatate din colectiv?

Adriana, felicitari pentru bebe, sa va traiasca!

Bianca, voi cum mai sinteti?

Sinzi, eu nu mai tin minte exact cum a fost, dar parca-i ceva mai greu decit imi amintesc eu. Seamana mai mult a clasa a doua, cred...
Cu temele eu zic sa le organizati intr-un fel, pentru ca se creaza obiceiul si apoi e greu de schimbat.

Ruxij, la mine inca-s destul de proaspete homophones astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Adriana, sa nu uit, felicitari pt bb! Si tie sa te simti mai bine!

Ramona, da' acu' cam ce fac, ca de homphones ati trecut. Da, la Sanzi pare cam inceput de clasa a 2a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Adriana sa-ti traiasca fetita frumos nume ati ales!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu nu stau linga el la lectii, ma invirt in zona. Citeodata n-are chef si tinde sa se lalaie, sau profita daca nu sint in preajma si deseneaza pe foi. Atunci ii pun timer si-l anunt ca se lasa cu pedeapsa daca se mai lalaie.
Verific mai mereu, dar se intimpla sa n-am rabdare la engleza de exemplu (mai sar peste comprehension ca n-am intotdeauna chef sa citesc toata povestea aia). La mate sint mai vigilenta, dar au avut niste exercitii mai atipice si nu mi-am batut capul cu ele, am sperat ca doar le-o fi nimerit.
Oricum ii dau in plus de lucru si deci stiu cam cum sta treaba cu el.
Acum au rarit-o cu lucrul manual, dar au inceput tot felul de proiecte - science, history, tot felul... Nici astea nu-mi plac mai mult.

Mergi la inceput

Ce proiecte? D'alea pe care sa le faci tu? Deocamdata m-a ferit Dzeu!! Noi am avut state reports intr-a 1a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Sanzi, foarte bine ca e asa la scoala lui, inseamna ca fac treaba buna. Nu mi se pare mult tema pe saptamana. Problemele la mate sunt interesante, au vreo carte din care le iau?
Faza cu capital letter si period o are si fi-miu dar m-am transformat intr-o moara stricata si cred c-a facut un scurt circuit, acum numai ca sa nu ma mai auda, le pune repede. Eu zic ca e de inteles, trebuie sa se formeze reflexul si asta se face numai dupa multa repetitie(scrisa/sau vorbita de mama)
Eu i-am mai explicat pe foi scoase de aici si le-am pritocit bine..

Andrada, borangicul nu e o panza subtire, de genul iei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Io avusei impresia ca o felicitati pe Andrada pt bebe...si ma gandeam ca am lipsit cam mult

Adriana, felicitari pt fetita!!!

Uf...incercam sa ne organizam da' nu prea merge......
Tot timpul se schimba ceva la noi in casa, apare ceva nou, tre sa fim undeva, sau io mai stiu...si daca sarim o zi de teme...vai de noi
Invatatoarea ne-a mai spus sa il punem sa scrie mai mult...ca unele litere le face aiurea, in sensul ca p nu e cu linia in jos e cu ca un P, g nu e cu linia in jos nici asta, arata ca un g deasupra liniei punctate...
Nici nu stiam ca am atatea de lucru cu copilu' asta
Profu de pian, cica nu canta cu toate 10 degetele cum ar trebui, foloseste degetu no3 in loc de no4 si tre sa facem practica la motricitatea fina...dupa atata montessori...

copiii vostrii de clasa 1 mai ies afara la joaca in timpul sapt???

Eu tre sa ii spun sa isi faca temele, la mate face singur (plicticoasele adunari si scaderi), cu comprehensin mai stau si eu, si la gramatica...ca invatam cot la cot...

gata...fug si eu la ale mele manuale...

ps...nimeni nu are microscop???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Si sa ma intorc la oaia mea Tamiflu. Uitati ce am mai gasit:

http://www.safefetus.com/DrugDetail.asp?DrugId=535&TradeName=Tamiflu&TradeId=603

Vine Surpriza

Alina 23+ , mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)

Mergi la inceput

Al meu nu prea mai avea timp de iesit afara, doar f. putin, iar acum gata cu iesitul afara ca a venit frigul. Deh, nu e Florida. Macar nu ne pare rau:) Auzi, dar vezi ca invatatoarea asta dc face materie de a 2a intr-a 1a, dc aia de o veni la a 2a o sa o faca magteria aia pe bune de a doua o sa repete fi-tu clasa a 2a lol Las' ca si asa sa fie le invata bine:) Noi inotul l-am redus la 2 ori/sapt de la 3 ori. Pianul doar odata, zisei. Kumonu' e de doua ori, plus tema zilnica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Adriana sa iti traiasca fetita !

Cu temele, eu zic ca e diferenta mare intre scolile publice de cartier si cele charter cu program de gifted cum am inteles ca e scoala lui David al lui Sinzi.
Si la noi a fost tot cam asa usor cum ziceti voi in clasa 1.Mie nici acum nu mi se pare chiar foarte greu doar ca le da un pic mai multe teme,cam trei pagini asa pe zi dar le cam face intr-o jum de ora.
In schimb prietena mea ,o filipineza simpatica,l-a avut pe baiat un trimestru, anul trecut in cls 1,intr-o scoala d-asta charter si cu gifted program si aveau o gramada de teme.Nivelul e mult mai ridicat ca d-aia se si ingesuie lumea asa.

Eu stiam ca borangic e ata cu care se coase pe camasile alea populare.

Mergi la inceput