America (179)
Raspunsuri - Pagina 16
Ramona J spune:
Febra n-a trecut de 39, ca i-am dat medicament. Initial a urcat insa foarte repede, in citeva minute a ajuns de la 37 la 39.
Acum e un pic mucos si a tusit in vreo doua rinduri, dar nu de speriat. In schimb a vomat o data, tocmai am pus o tura la masina de spalat. E amarit, ce mai!
Dupa-amiaza a fost mai fara febra, inainte sa vomite incepuse sa creasca si acum iar pare OK, asa ca am aminat un pic medicamentul. Nu s-a vaitat de alte dureri, dar are saracutul fata de bolnav si zice ca se simte "miserable". Se si vede.
Sanatate copiilor si bAly sper sa nu iei si tu.
Ramona J spune:
Uitasem sa spun de Tamiflu. Se ia in primele 48 de ore, de aia l-am si dus la medic. Desi vad ca variaza mult pe aici in sensul ca unii nu dau deloc, altii dau pentru bolnav si altii dau la toata familia.
bAly spune:
Am sa sun si eu miine la medicul pediatru sa vad ce-mi spune. Ar fi inca timp sa inceapa si ea Tamiflu-ul daca e cazul, desi am inteles ca astia pe aici nici macar nu se mai obosesc sa testeza sa vada ce fel de flu e.
Vine Surpriza
Alina 23+ , mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)
ruxij spune:
Sanatate baly! Sa treaca si swine-ul asta.
Si sper sa nu il iau si eu, ca miercuri mai si plec la Washington DC. Barbata-miu a plecat azi dupa masa, la fix cand se imbolnavi copilul si mai sunt si singura pana maine seara cand imi vine dintr-o calatorie fata care ma ajuta cu fi-miu. Alta ingrijorare si cu fata asta, s-a impacat cu fostul prieten, cu care a locuit inainte si mi-e ca ma lasa balta:( Oricum nu cred ca ma lasa inainte de Thanksgiving, dar dc ma lasa oricum va fi neplacut, pe cine caut eu in Ianuarie? Mai usor gasesc la inceperea anului universitar.
miereamara spune:
Multa sanatate bolnaviorilor!
Ramona!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
bAly spune:
Mersi fetelor pentru urari...sanatate multa si voua!
Eu tocmai i-am dat Andreei si o doza de Ibuprofen, asta la 3 ore de la administrarea tylenol-ului. Deja avea iarasi 102.8F.
Si la noi s-a nimerit cit se poate de rau cu al meu sot plecat...numa' asa mi se imbolnavesc mie copii, ori este weekend cind la pediatru e inchis, ori inainte sa plecam in Ro, ori cind sunt singura cu ei.....
Vine Surpriza
Alina 23+ , mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)
Macrina spune:
BAly, sanatate copiilor, asa mi se intampla si mie, imi racesc toti in sir iar barbatu e la servici toata ziua.
Ramona, nu te panica, daca e ingrijit bine(of course) trece repede. Ti-am zis ca i-am avut si eu pe ai mei, a trecut intr-o saptamana.. Plus ca acum nu mai ai nevoie de vaccin, te-a scutit de o grija
Stie cineva daca pot gasi aici furazolidon? In Romania m-a ajutat mult, iar acum am pitica bolnavioara, nu mi-a mancat decat cateva linguri de supa, in 3 ZILE si sunt amarata.. Ma gandesc ca m-ar ajuta furazolidonu ma-sii, dar nu-l gasesc p-aici
arminad spune:
Ramona, bAly, sanatate multa copiilor! Sa treaca repede si usor!
Ramona, i-ai cerut tu sa iti faca testul de flu? Eu cind am ajuns la ER cu reactia aia la peanut butter , am crezut initial ca e gripa ca simptomele erau febra mare, vomitat si chiar un pic de cold-like. Plus ca nici eu si Ioana nu ne simteam prea bine.Dar aia n-au zis nimic de testat pt gripa. Cum isi dau seama ca sunt simptome de gripa si nu altceva?
Ruxij, pai cum nu gasesti mai pe nimeni? Cu criza asta ? Sau tu vrei live-in?
Macrina, imodium nu e bun ? Eu parca d-asta am folosit o data.
ruxij spune:
Arminad, eu am o fata live in, pe care nu o platesc, ca am nevoie doar ocazional, la nevoie (pt calatorii si alte obligatii de servici ocazionale), nu tot timpul, iar copilul e mare. Ofer doar free rent and utilities. As gasi eu, dar e mai usor la inceperea anului scolar si oricum neplacut sa caut iar. Oricum, nu ar fi prea grav, de fapt semestrul viitor nu am programata nici o calatorie, dar pt. linistea mea, prefer sa fie cineva in casa, in caz ca apare ceva. Barbata-miu nu locuieste cu noi, suntem in commuting marriage, altfel n-as avea nevoie.
mihutza11 spune:
Ramona, imi pare rau! uff macar sa scapati repede!
Baly multa sanatate si voua!
Ruxi, scuze ca intreb dar ce e commuting marriage?
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii