America (179)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Ramona, ce e aia? swine flu? sanatate multa lui Alex
Tine-l separat de Anuta, puneti-va masca, spalat pe maini, poate nu o luati si voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Da, mai mult ca sigur e din aia. Ei nu mai stau sa testeze pina la capat, dar cica type A sint cam toate swine flu.
Pentru mine e prea tirziu, aseara nu si-a mincat tot steakul si am terminat eu portia lui.
S-au jucat impreuna tot weekendul, greu de crezut ca nu ia si Ana. I-am separat de cum am vazut ca a facut el febra, dar cred ca-i prea tirziu.
El a primit Tamiflu, dar vad ca noua nu ne da. Imi fac griji pentru Ana, ca-i micuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ramona, sanatate multa lui Alexandru!
Si fi-miu e bolnav. Nu are febra prea mare totusi. Dc. o fi swine flu, ar fi bine, ca nu pare prea rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Sanatate Alexandru!!!

Mihutza , l am salvat!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ah! inca o data multumesc Mihutza! e grozav site ul.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ramona- sanatate lui Alex!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumesc fetelor.
Ruxij, n-ar fi exclus sa fie. Multi au simptome mild.
La noi e atit de frecvent, ca am fost sigura ca asta este. L-am dus pe el la dr. ca macar sa stim ce o fi atunci cind ne loveste pe toti (recunosc ca eu inca mai sper sa scapam macar unii dintre noi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Si noi o avem pe Andreea cu febra de aseara. 103.7 F cea mai ridicata. Pe linga se mai plinge si de durere de cap, si are si o tuse nu prea de speriat.

Laura in schimb imi are puseuri de temperatura (daca pot sa le zic asa) de 99.2-99.4 F. In rest ea nu se plinge de nimic.

Nu ma mira pt ca sapt trecuta au lipsit 2/3 din copii de la scoala din clasa Andreei. Deocamdata la ea nu mi se pare sa fie diferit de simptomele ce le avea la orice alta gripa. Prin urmare nici la dr nu am ajuns; ar fi tb sa merg la ER si mai bine nu deocamdata cit ii tin temperatura sub control c Tylenol.

sa ma adaug si ca sunt singura cu ele pina joi. Claudiu e plecat cu serviciul...

Vine Surpriza

Alina 23+ , mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Ramona, Alex cit a avut temperatura cea mai ridicata? Si tamiflu parca trebuie administrat intr-un anumit nr de ore de la debutul gripei parca, nu?

Tot imi puneam eu pb vaccinarii si nu stiam ce sa fac, macar am scapt de o grija daca o fi sa fi swine si la noi. Eu asa banuiesc dupa cit i-au tinut pe ceilalti copii.

Si eu sper sa scap, mai ales in conditia mea de 'bortoasa'.

Vine Surpriza

Alina 23+ , mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Iaca ca facu si fi-miu febra acu' seara. Il urmaresc peste noapte si sa vedem maine ce o fi. La scoala nu mergem, desigur.

Mergi la inceput