America (179)
Raspunsuri - Pagina 14
Ramona J spune:
Vacanta placuta Daiopri!
Ciuf, noi il incurajam sa-si tot impinga dintele cu limba, sa fie cit mai mobil. Ultima data sotul a legat dintele dupa model clasic, de clanta usii. A functionat de minune, faza a fost demna de AFV dar uite ca n-am filmat.
Mi-am dus butucul in liniste, ultima faza e ca teacher l-a invatat pe copil sa pronunte "divaidend" (da, la "dividend"). Macar cica nu cea de anul asta, asa a zis cea de anul trecut. Acum il intreb din ora-n ora, sa fiu sigura ca s-a dezobisnuit.
blackpanterro spune:
Marge Simpson pe coperta Playboy! :)))
http://www.reuters.com/article/entertainmentNews/idUSTRE5984FN20091009
Si tot pe coperta din articol am vazut ca noua prospatura la Victoria Secret e romanca Alina Puscau, e foarte frumoasa!
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
BiancaM spune:
FEtelor, voi ce dati puiutilor cand tusesc? Amalia mea tuseste de mi se rupe sufletul...Are o tuse de aia care 'se rupe' din piept. Bineinteles, doctorul a zis sa avem grija ca e hidratata,si sa o lasam ca o sa-i treaca...
Andrei cred ca nu se prinde bine de san, si astfel plange toata ziua dc nu e la san, si i-am mai dat si completare...am o ciuda cand vad sticla aia. Tre sa vad cum rezolv asta cu latch on, ca nu-mi vine sa stau iar cu pompa agatata de mine...
Mami de Amalia si Andrei
marilu2004 spune:
Bianca, eu i-am dat alexiei, care are 5 ani, si lui jason, care are 11 luni, sirop de pin. eu l-am cumparat de la farmacia germana din chicago, nu stiu de unde ai putea sa cumperi si tu. alor mei copii le curgea nasul si tuseau, a prins bine siropul acesta. la tuse bineinteles...
mihutza11 spune:
Cenia te-ai uitat pe Google maps?
de exemplu uite ce mi-a dat mie [ui si tu zipul tau si vezi ce iti da mai aproape..
numai ca eu una pe ce site-uri am intrat pt scoli mai apoape de mine nu am gasit nicaieri tarifele..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
corinadana spune:
Miere multumesc!!!
Ciuf la farmacie e un gel cu care l dai pe gingie si amorteste apoi poti sa i l scoti ca nu mai simte durere.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ciuf spune:
Ieri am scapat de dintisor. L-am tot pus sa il impinga cu limba pana cand ajungea la orizontala. Apoi sotul cu un servetel i l-a scos de nici nu s-a dumirit copilul ce s-a intamplat. Aseara a venit Zana dintisor si i-a pus o jucarie sub perna.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Ramona J spune:
Bravo Ciuf, v-ati linistit!
Tineti pumnii fetele, Alexandru a facut brusc febra mare.
mihutza11 spune:
Corina, te-ai uitat pe site-ul asta: http://www.wholesomebabyfood.com/
sa stii ca au multe retete de mancare de bebici, plus ca ai pe grupe de varsta ce poti sa ii dai.. ti-am zis eu m-am inspirat mult de acolo..
Ramona multa sanatate!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii