America (179)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Eu am gasit cu search la beauty salon school.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oana_B

Citat:
citat din mesajul lui NewMami
Iar pentru mine, vreau sa cumpar o Eliptica acasa de exersat in fiecare zi. Foloseste cineva dintre voi acasa, si care sunt parerile.

Io am www.amazon.com/Schwinn-430-Elliptical-Trainer/dp/B000JF20LI" target="_blank">asta, Schwinn 430. Nu mai stiu pretul ca l-am luat de la Sears nu de pe Amazon, dar am citit reviewurile si in majoritate erau bune, e stabil (fata de altele de la magazin cand dadeam din pedale se cam zgaltaiau sub mine), am mai citit pe la unii ca a aparut nush ce scartait la al meu a mai rezolvat sota-miu ajustand suruburile si cam atat, mie-mi place jucaria.

Multumesc, Oana . La asa ceva mi-au ramas si mie ochii, doar ca e modelul mai nou 420. Mai trebuie sa masor daca sunt Ok in basement cu ea, adica cat de inalta e si cat de sus imi ajunge capul. Caci basementul are tavan fals ,si mi se pare cam jos ... noroc ca sunt mica de statura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salut
Cum il ajut pe Luca sa scape de un dintisor? Ca e un intreg foileton despre dintisorul lui. A capatat o obsesie si nu are liniste cu el in gura. Am incercat aseara sa i-l prindem cu ata si sa il scoatem ... dar ne scapa ata. Am pus si gheata sa nu il doara prea tare pe copil ... si nu facuram nimic. Nu vrea sa manance nimic ca il doare dintisorul. Am incercat eu sa il apuc cu un servetel in mana dar nu este asa de dezlipit incat sa il pot scoate cu mana. Aveti ceva sfaturi? Poate am gresit ca i-am spus ca intr-o zi o sa se pomeneasca cu dintisorul in gura in timp ce mananca. Nah, poftim, si acum nu imi mai mananca. Cica sa ii dau numai supe.
Azi avuseram prima sedinta cu invatatoarea si auziram numai lucruri bune despre copil. Ca e un pic mai rusinos stiam, ca e foarte sociabil stiam si asta.
Chiar aseara vorbeam cu sotul si ii spuneam ca de cand a inceput scoala Luca e mai linistit si mai matur.
Cu zgatiuta de Eva e alta poveste. Cred ca ea o sa ne manance sufletul.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Vroiam sa va multumesc stiti voi de ce
Miere, mersic de raspuns.
Carmen sper sa reusim sa ne vedem. BB mic e racit, si mucos si tuseste, sper sa il indrept ca altfel numai de vacanta nu mai imi arde:((
Si eu zic ca te stresezi prea mult cu Eric. E si micut inca, si mie nu prea mi se pare ok cu penny aia la varsta asta.
Pe aici astia daca e ceva le da la toti ca sa nu se supere:)
Ramona cum mai e cu invatatoarea?
sa zic ca a noastra si-a dat demisia dupa o sapt?
Da parca nu prea imi placea oricum asa ca sper ca e tot raul spre bine, desi tot zice ca nu face nimic la scoala

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ciuf- felicitari pt vestile bune de la scoala
da-i sa roada mere

daiopri- sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ciuf, in perioada asta de "intre" si eu i-am dat numai supe si iaurt, inclusiv la scoala. Mi se rupea inima sa i-l trag prea tare sau sa il duc la dentist. Pina la urma la sf saptaminii n-a mai rezistat el si m-a rugat sa i-l trag.
Daiopri de ce a demisionat, si acu ce aveti?
Chiar Ramona, nu mai zisashi nimic de butuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu zic sa il duci la dentist. Eu nu l-am dus, a mancat mai moale, paste, pure, supa, chestii d'astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Si felicitari pt vestile bune de la scoala! In sfarsit cineva cu vesti bune!Ma bucur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Pumba multumesc la fel
andrada, nu au zis. A fost cateva zile dupa care cica era bolnava si apoi am primit scrisoare ca a demisionat.
Numai ce apucasem sa vorbesc o data cu ea, si sa intreb de baiat, si mi-a zis ca nu e prea atent, si atunci am fost impresionata ca a stiut care e al meu
Acum e o alta tinerica care era on call.
Macar nu am apucat sa vaz de era buna sau nu dar la prima vedere nu m-a impresionat
Ciuf noi am reusit cu ata, mai ales ca el si-i clatina cu limba de ieseau imediat. Plus ca abia astepta zana
Succes mult.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

bai, mi-ati inseninat ziua cu saloanele scoala! eu sunt o maimuta prin desavirsire, bruneta (parca or fi si blonde, a! da cumnata mea).

am cautat dar nu am gasit nik linga mine.
Mihuza trimite si mie ce ai gasit tu. am gasit una dar e in Avondale,e la 25 mile de mine, 5 usd tuns adulti, 25 usd epilat intreg.

Mergi la inceput