America (179)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

carmen- felicitari pt penny!
ruxji- eu mi-am tuns, copila cea mica la salon scoala,am stat 45 de minunte..... dar pt 5$ a meritat.

la a noi a nins am trecut la geci de iarna ,manusi,cizme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

fetelor, m-ati facut tare curioasa cu saloanele scoala

as vrea si eu epilat, ca incet-incet nu mai ajung sa-mi vad "comoara"

cum le cheama in egleza? am tot gugalit beauty schools si orasul meu dar am ajuns pe la colleges

multumesc

18+ viitoare mamica de David Nicholas, asteptat pe 6 Martie 2010
Asa creste bebe

"Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Uta ia vezi dc astia au si pe la tine prin oras un salon, din cate am vazut sunt f extinsi
http://www.thesalonprofessionalacademy.com/gainesville/services.html

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

da chiar buna ideea cu saloanele scoala.. si eu m-as baga la epilat, la ditai cracii, ca mereu imi ia macar 2 ore pana ma fac cu epilatorul..

Holy Moly ! ! ! ... 2 ore cu epilatorul. Ma excit numai cand ma gandesc cati metri pe picioare smulgi ?
Mie imi ia 15 min, 2 picioare (scurte ), pana la genunchi ... unde se vede ca am si eu un avantaj ca sunt pitica.

m-ai terminat!

edit: teoretic eu am gresit ca m-am epilat pana sus (cand eram si eu tanara si nelinistita), desi era blond si acum daca il las se cam vede.. asa ca de aia acum trag..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Geniala ideea asta! Eu stiam doar de o scoala de masaj unde era ieftin, dar am dat un search si am gasit una care are de exemplu lower leg & foot wax cu $15! Un pachet cu facial, manichiura si pedichiura costa $30.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui NewMami
Iar pentru mine, vreau sa cumpar o Eliptica acasa de exersat in fiecare zi. Foloseste cineva dintre voi acasa, si care sunt parerile.

Io am www.amazon.com/Schwinn-430-Elliptical-Trainer/dp/B000JF20LI" target="_blank">asta, Schwinn 430. Nu mai stiu pretul ca l-am luat de la Sears nu de pe Amazon, dar am citit reviewurile si in majoritate erau bune, e stabil (fata de altele de la magazin cand dadeam din pedale se cam zgaltaiau sub mine), am mai citit pe la unii ca a aparut nush ce scartait la al meu a mai rezolvat sota-miu ajustand suruburile si cam atat, mie-mi place jucaria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Carmen,
Uraaa!! F. bine, sa ii dea copilului pacatosul ala de penny, dc. copilul e asa traumatizat de porcaria aia.

Salonu' ala al meu:
http://christinasedcenter.com/default.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Citat:
am dat un search si am gasit una care are de exemplu lower leg & foot wax cu $15! Un pachet cu facial, manichiura si pedichiura costa $30.

Search cu ce mai Ramona ca al meu search ramase fara nici un rezultat concret. Eu la o cosmetica pentru Ioana m-as inghesui ca ne costa mult al naibii ,ea se tot lupta cu cosurile saracuta,off cind om scapa de ele

Carmen, ma bucur si eu pentru penny ala daca el e asa de fericit
Cam asa zise si al meu cind a inceput cls 1 ca uraste scoala asta, ca vrea la aia veche bla,bla,bla..dar i-a trecut pina la urma. Acuma cica e super cool scoala asta comparativ cu cealalta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Pentru cosuri - zineryt din romania, daca e o forma usoara. E o solutie foarte eficienta, bazata pe antibiotic.
Daca e o forma grava, dermatolog.

Am cautat si eu saloane-scoala, am gasit un aveda school, dar nu e mare chestie, erau cam cu 10 dolari mai ieftine fata de unde ma duc eu. Trebuie sa mai caut. Eu la facial nu mai dau banii la astia, m-am fript o data - pai cum fac alea in romania, nici nu se compara.
M-am dus la un facial aici si a stins aia luminile - eu ma gandeam la cum vede cosmeticiana punctele si cosurile mele- a aprins cateva lumanari, mi-a bagat niste pungi calde pe picioare, mi-a facut masaj la picioare, mi-a facut masaj la spate si m-a dat cu 2 creme. Extractie, ioc. Pai, asta puteam sa imi fac eu acasa, plus ca am lasat 100 de dolari. Alta data nu ma mai prind. Si la mall-uri fac facials misto si gratis, te ung cu 3-4 chestii si nu dai nici un ban.

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Arminad, eu am cautat school of cosmetology si am gasit vreo trei in zona asta. Plus cea din link-ul lui Miere, dar aia e un pic mai departe.
Carmen, poate se invata si teacher asta cum sa se poarte cu Eric. Uite ca-i eficienta metoda daca-i atit de happy copilul!

Mergi la inceput