America (179)
Raspunsuri - Pagina 11
arminad spune:
Citat: |
Pe de alta parte sint tare trista ca n-am vazut-o pe Palin in pictura: |
da ai vazut comentariile la pictura?
http://www.shortpacked.com/McNaughton%20Fine%20Art.htm
cica Abigail Adams "she's like Hillary Clinton but without lesbian vibe
Pai la Palin trebuiau sa scrie 5 pagini de comentarii,ma gindesc ca d-aia n-au pus-o
Ramona J spune:
citat din mesajul lui Andrada Ramona, e numa 130$ o copie |
Nu stiu de unde ai tras concluzia ca m-ar interesa.
NewMami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buflea
Ce inseamna mai buna ? Al meu are una Spider-Man de la ToysRus, de vreo 3 ani. Cred ca am dat vreo $50 pe ea, adica putin ... aul asta a dat prima oara rotile ajutatoare jos. Am reparat-o o singura data cand i-am schimbat cauciucul din spate si asta pentru ca a pus atata frana cu ea ca a tocit efectiv cauciucul. Recunosc ca roata noua a fost $35 (cu tot cu montat) deci mai puneam un banut si luam una noua, dar faptul ca s-a stricat cauciucul nu a depins de marca bicicletei ci de cat de agresiv s-a purtat el cu ea. Orice i-ai cumpara, sa te uiti sa aiba claxon, frana si de mana si de picior si cric (cred ca asa se numeste - suportul ala pe care se sprijina bicicleta cand sta in parcare) |
merci de info Buflea si Ruxij. Cand am spus ceva mai buna, ma refeream sa nu fie prea grea si sa nu poata pedala. Sa nu o scot din cutie si sa-i pice piesele. Multe au probleme cu lantul ... chestii din astea. Nici al meu nu mai are roti ajutatoare, deci sunt f. importante franele + suportul de pus bike-ul.
Pana acum el avut asta: http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=2513000 - am fost foarte multumiti de ea, cu mic cu mare, dar a cerscut si i-a ramas mica.
miereamara spune:
Ruxij mi-ai dat o idee f buna cu salonul scoala, am cautat si eu in oras la mine si sunt. Au niste preturi infime. thanks.
Dana, Britax-ul l-am luat on line, de pe Amazon, ar tb sa livreze si la voi. Sunt on sale acum asa ca profita.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
mihutza11 spune:
da chiar buna ideea cu saloanele scoala.. si eu m-as baga la epilat, la ditai cracii, ca mereu imi ia macar 2 ore pana ma fac cu epilatorul..
Corina, si noi am inceput pe la 5 luni diversificarea si tot incetul cu incetul.. intai cu legumele (zuchini si morcov, care nu a constipat-o deloc-de fapt nu am avut problema asta niciodata) si apoi am bagat fructe.. si pe la 7 luni carnita.. ideea e ca aici de obicei pediatrii recomanda de la 6 luni, in RO in schimb majoritatea zic de 4 luni.. deci eu cred ca mai mult e diferenta de scoala.. oricum mergi pe instinctul tau de mama, e infailibil..
uite site-ul asta mie mi-a fost de f mare ajutor:
http://www.wholesomebabyfood.com/
Nu stiu daca v-am zis ca am o lungana de 88 cm si e asa comica ca e la varsta la care imita tot, inclusiv incearca sa repete cuvinte grele, care nici macar nu stie ce inseamna, dar iese asa o polologhie haioasa rau de tot! mor dupa ea !
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
ruxij spune:
Fetele, pt masaje si facials, this type of pampering, saloanele scoala sunt tare bune. Pt cine nu e sperios eu zic ca la preturile lor merita si epilatul decat sa te mai cacai tu pe acasa si sa muncesti cu carpe, ceruri, chestii. La facials n-are ce iti face rau, iti dau cu niste creme acolosha, n-are ce sa ti se intample, nu faci chemical peel or something. Si masaju ii zici tu nu prea tare, mai tare mai incet, nu e nika. Eu mi-am facut si pedichiura la asa ceva. Nu s-a cunoscut nika Fetita aia ma atinge asa ca fulgul cu pila aia, ii era frica sa nu ma sperie, cred ca dc. ii ziceam BU o lua la fuga:)) Deh, macar mi-a dat cu oja:) La pedichiura nu cred ca ma mai duc.
Carmenbr spune:
Ruxi, tu esti o draguta ca vrei sa ma imbarbatezi. Cred ca mai trebuie sa mai iau cateva clase de nepasare de la tine. ca pe bune ca ieri m-am speriat rau. Il sun pe fiu-meu acasa si plangea cu sughituri ca nu a luat penny, ca el uraste scoala (habar nu am de unde stie el de hate, ca noi nu folosim cuvantul asta in casa), ca vrea sa mearga la clasa la dna Katy ( la preschool), ca el nu mai vrea la scoala si tot asa ca ma luase cu dureri de cap. Si cand am iesit de la servici am sunat-o pe invatatoare si i-am zis ca daca pana acum Eric era suparat ca nu ia penny, de 2 zile plange si azi mi-a zis ceea ce eu nu vreau sa aud de la el si anume ca uraste scoala. Si i-am zis sa faca ce stie ea ca merge mai bine cu el, dar eu nu vreau ca Eric sa urasca scoala si ca ar fi bine daca din cand in cand l-ar lauda si pentru lucrurile bune, nu doar pedepsit. Bine-nteles ca ea a inceput sa mi-l laude dar a tinut sa-mi spuna ca vorbeste mult. Si i-am zis sa-i dea mai mult de lucru, sa nu aiba timp de vorbit. Am si pupat-o pe unde trebuie, i-am spus ca fara ajutorul ei nu reusesc si tot ce m-ati mai invatat pe aici si sper sa mearga mai bine, sa nu i se puna pata pe el.
Azi sun la pranz acasa si fiu-meu nici nu mai putea sa respire tipand ca a luat penny. Era tare fericit saracul copil. Am zis ca de acum o sa o sun pe teacher o data pe saptamana, macar 1 data sa ia si Eric penny.
Asa ca azi sunt fericita si o sa fiu si week-end-ul asta ca maine voluntariez la scoala si trebuie sa-i dea penny.
Pup si multumesc ca ati avut rabdare cu mine.
Pup si fetele care mi-au raspuns la PM si pe cele care nu mi-au raspuns si sper eu ca nu s-au suparat ca le-am scris.
Edit: Repet, imi cer scuze daca s-a suparat cineva ca am trimis PM. Nu e nimic mandatory.
buflea spune:
citat din mesajul lui mihutza11 da chiar buna ideea cu saloanele scoala.. si eu m-as baga la epilat, la ditai cracii, ca mereu imi ia macar 2 ore pana ma fac cu epilatorul.. |
Holy Moly ! ! ! ... 2 ore cu epilatorul. Ma excit numai cand ma gandesc cati metri pe picioare smulgi ?
Mie imi ia 15 min, 2 picioare (scurte ), pana la genunchi ... unde se vede ca am si eu un avantaj ca sunt pitica.