America (179)
Raspunsuri - Pagina 10
ruxij spune:
Eh, da, eu sunt mai laid back, asa e. Atata vreme cat ce face nu il omoara pe el sau pe altcineva, e permis Iar in vacanta Doris, era vorba mai ales de intrat in apa cand eu eram cu Da si tu cu Nu. Fi-miu fiind mai mare, rezista mai bine la temperaturi mai mici, deci intr-adevar avea voie pt ca era "mai mare". Plus ca eu vad ca vacanta e pt. distractie, deci "e voie" :)
ruxij spune:
Miere pt brasilian nu m-as duce la salon-scoala, ca n-am chef sa raman cu ceara pe dansa Am facut brasilian la salon obisnuit si a costat 58$.
Cu bicicletele pt. copii, dragele mele cu copii mai mici, cea mai ieftina e cea mai buna, pt ca nu o folosesc decat 1-2 ani si apoi tb alta. Da' ma stiti nesofisticata.:)
arminad spune:
Citat: |
In alta ordine de idei, am fost alateieri la epilat la un salon scoala. Am zis ca la tuns nu ma duc acolo, dar la epilat, atata vreme cat nu ma arde, ce poate fi rau? Vreau sa va spun ca pt. un epilat lung, am stat acolo pe masa aia exact 1 ora si 45 de minute!! Fata saraca era transpirata toata, stresata si innebunita, intai i s-a terminat ceara, a adus alta, a pus-o la incalzit, m-a dat cu ceara d'aia lichida in loc de roll-on, apoi nu ii mergeau deloc capetele la roll-onurile alea, le tot freca pe niste hartii si nu iesea ceara, eu expusa acolo in toata splendoarea pe masa, intra sefa, o intreaba ce probleme are, incearca si aia sa faca nu stiu ce, tipa imi tot zicea "I'm sorry Lia, I'm sorry Lia, I think you'll never come here again" si isi stergea broboanele de sudoare de pe frunte:) N-a iesit perfect, i-am zis sa sara peste tweezing, it's OK, dar pt. un epilat lung si sub brat am dat doar 32$, asa ca eu zic ca a meritat tot circul |
Ai facut si tu un pustiu de bine unui om care invata o meserie.
Si eu mai patesc asa citeodata pe la tuns sau prin alte parti dar ma gindesc ca ar putea fii fiica-mea in locul ei sau chiar eu si ma port frumos si daca nu-s multumita.
ruxij spune:
Pai am tot incurajat-o "that's ok, don't worry about it. I know how it is because I work in labs and things sometimes don't work bla bla bla" :) Deci am fost o draguta.
La tuns nu m-as duce. Ma duc la salonu' scoala doar pt. facials si masaje si mai nou epilat (dar nu pe fatza sau brasilian). Dar nu din altruism, ci pt ca e (MULT) mai ieftin.:)
ocebine spune:
Ruxij, esti o curajoasa...nu m-as da pe mina la o incepatoare pentru epilat...parca la tuns ar merge (ca, na, creste la loc). Mama ma mai epileaza citeodata (cind nu bag masina) si o innebunesc ca sint o fricoasa (tremur, ma chitai, tresar)
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
ruxij spune:
Ah, da? Eu n-am treaba, nu tremur, nu misc, zici ca nika nu se intampla. Doar brasilianu' e mai nasparliu:) Nu ma duc sa imi faca ceva care poate sa se vada dupa. Ceara sub pantaloni nu se vede Paru' n-am chef sa mi-l dau la casapit ca si asa n-am cine stie ce coama minunata, daca mi-l mai si ciuteste aiurea e gravida situatia.
Carmenbr spune:
Fetele, am trimis si eu la fetele americance un PM. Please, nu va suparati pe mine.
Pup,
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NewMami [font=Comic Sans MS]Fetelor, ma uit dupa un bike mai bunicel ptr. baietelul meu. Aveti vre-o recomandare ptr. 16" boys bike (de la 4 years & up). In general nu sunt fun a celor cu caractere care azi ii plac maine vine alt star la moda Dar daca e buna, trecem cu vederea ca e character based |
Ce inseamna mai buna ?
Al meu are una Spider-Man de la ToysRus, de vreo 3 ani. Cred ca am dat vreo $50 pe ea, adica putin ... aul asta a dat prima oara rotile ajutatoare jos. Am reparat-o o singura data cand i-am schimbat cauciucul din spate si asta pentru ca a pus atata frana cu ea ca a tocit efectiv cauciucul. Recunosc ca roata noua a fost $35 (cu tot cu montat) deci mai puneam un banut si luam una noua, dar faptul ca s-a stricat cauciucul nu a depins de marca bicicletei ci de cat de agresiv s-a purtat el cu ea.
Orice i-ai cumpara, sa te uiti sa aiba claxon, frana si de mana si de picior si cric (cred ca asa se numeste - suportul ala pe care se sprijina bicicleta cand sta in parcare)
Andrada spune:
Esti fantastica Lia, si la waxing-went -wrong tot laid-back esti.
Bicicleta walmart
Pe de alta parte sint tare trista ca n-am vazut-o pe Palin in pictura:
http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/religion/6272050/Liberal-America-skewered-in-painting-that-stresses-Christian-roots-of-US-consitution.html
Ramona, e numa 130$ o copie
ocebine spune:
Vine sefu' si-mi zice ca nu mi-am luat suficienta vacanta anul asta...inca mai am 10 zile (2 saptamini) neluate...si cica sa nu mi-le "carry over" pentru la anu'. Zic: "ok, da-mi ca plec"...la care se fitiie de pe un picior pe altu':"aaahhhhh, pai stai asa ca am nevoie de tine, da' trebuia sa zic si io ca nu poti sa le carry over"....
Acuma, vacanta io imi iau, plec, da' cu munca agatata de git si de fiecare data ii pun in vedere ca "nu se pune" ca sint in vacanta daca sint legata cu cordonu' ombilical al muncii.
Lamurita inca nu sint...dar mi-am facut rezervari pentru saptamina de Thanksgiving la ski in Canada (se "pune" doar o juma de zi de vacanta...miercuri inchidem la 12 si vineri nu se lucreaza - tot nu iese cum vrea el)
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."