Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (120)
Raspunsuri - Pagina 21
betty78 spune:
Miany felicitari mimico; va doresc multa fericire, tie recuperare rapida, iar micutului David sa fie sanatos, mancacios si necolicios...pup si Doamne ce ma apuca emotiile
RamonaD felicitari noilui membru al familiei....Deja banuiesc ca bebe este acasa....sa va aduca numai fericire, sa fie sanatoasa si papaciosa
Betty78
34+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
DianaR spune:
Asa m-a emotionat anuntul nasterii micutului lui David! Felicitari Miany, sa va traiasca puiutul mare, destept si sanatos!
RamonaD, felicitari! Sa va creasca micutul voinic si sanatos!
Stephy, no vezi ca a fost totul bine! Ma bucur nespus! De masea, naspa rau, vorbeste cu un dentist 
Krelia, bestiala lenjeria!
pe mine tot cu gandul la sutien de alaptat m-a dus. Mai naspa ca nu poti fixa tampoanele de san ![]()
Lumi,
sa-ti treac
mai repede raceala!
Simonette, ce povestesti tu acolo nu e viata ce sa mai vorbesc de mediu familial propice ptr copiii tai! Nu sunt eu o sustinatoare a divorturilor, dar cand se ajunge la asa ceva deja nu mai vad alta solutie. Ar trebui sa te adresezi unui avocat ptr un sfat juridic si la politie oricand esti agresata fizic, pune vreo camera ascunsa ceva sa-l surprinzi pe caseta si sa ai probe la tribunal. Atunci nu cred ca vreo legislatie ii va da lui castig de cauza! Un buchet de
si o imbratisare de la mine!
Katty, ia-o mai usurel mamico! Andrei are nevoie de tine, stiu ce inseamna sa ai un sufletel lipit de tine si care depinde total de tine, un sot care vine rupt de la munca, si fara alte ajutoare... Dar mai las-o incolo de curatenie, supermancare, cumparaturi si mai odihneste-te si tu! Gandeste-te ca un copilas prematur inseamna stat mult in spital, alimentare dificila, infinit mai multa atentie din partea ta si in consecinta mai putin timp ptr Andrei!
Simina, Biara, RamonaCopot si celelalte fete cu vesti bune de la doctor felicitari!
Wow, ce mesaj am scris... Trimit repede pana nu se inchide capitolul ![]()
Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2
Diana
(33+),
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete
DianaR spune:
Cami, spor la cumparaturi astazi!
Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2
Diana
(33+),
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete
lauradi spune:

'neata!
Vad ca ninge devreme la noi la odisee...
Felicitari Miany si RamonaD!Sanatate si voua si bebelusilor si sa va recuperati cat mai repede!
Dau eu cafeaua azi.Poftiti fetelor!
Laura
29 Raluca Magdalena si Radu Mihai
lauradi spune:
Am actualizat si semnatura
Inca 6 saptamani si m-as declara multumita![]()
Laura
30 Raluca Magdalena si Radu Mihai
laviniablaga spune:
Buna dimineata! Am trecut pe la voi sa va pup
si sa va invit la
ca de obicei...desi poate ca v-ati plictisit unele ca eu sa fiu cea care va da mereu invitatii de genul asta!![]()
Am observat ca toata noaptea ati fost active...eu nu stiu cum puteti...ca pe mine ma loveste somnul pe la 10-11 instantaneu!
Ma bucura tare mult faptul ca pana la urma totul e bine cu micutul David,
de Miany. Felicitari mamico si sa dea DD sa fie totul bine in continuare! Bebelusul sa se dezvolte normal, sa fie sanatos, iar tu sa fii mandra de minunea pe care ai adus-o pe lume! Ne gandim la tine si te asteptam si cu poze!

Felicitarile mele si pentru RamonaD!

Shtephy ma bucur ca primim vesti bune de la tine!
Lumi cheers pentru semnatura...si sa dea DD sa ajungi cu bine la sapt. 40!
Kreliutza
!
Simonette ti-am mai spus ca pentru mine tu esti o femeie puternica, si cu siguranta ca DD te va intari si vei sti sa gestionezi intr-un mod rezonabil situatia intre tine si sotul tau...Tinand cont de atitudinea lui, cred ca nici macar pentru cele trei minuni nu ar merita sa incerci sa salvezi un astfel de mariaj! Dar deciziile le vei lua tu! Ce te rog eu, este sa fii puternica si sa ai grija de cei doi printisori si de minunea din burtica!

Biara, multumesc de inf. cu privire la CIC!
AndreCluj 

pentru ca ne-ai tinut informate cu privire la situatia lui Miany!
Monis...desteptarea! Hai sa faci capitol nou!
Si multumesc si pentru vestile de la Douradoudou
Ramonik,Camy,Ionelamaria,Laurairina,Floricik,RamoC,Simina,Lauradi,Ralia,Pirelia,Katy,LauraG,Ancutza,Alinush,Dankutza, Dienutze, Raluci, MadalinaT, S_alinutza,lylyana, Lorelix, Rgagapie, si toate fetele pe care nu mai tin minte sa le enumar(si va cer scuze pe aceasta cale)...raspundeti prezent la catalog!
Va doresc o zi cat mai frumoasa!

Lavi,
34+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
dankutza spune:
Simionette sa te intelepseasca Dumnezeu ca sa poti lua decizia corecta pt tine si copii tai. 
29+ moi si
Cezara Maria
Trimestrul III
RamonaCopot spune:
PREZENT!!!
Si buna dimineata! Mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul de la Andre, dar de fericire ca este totul ok! Ma
in continuare pt Miany si bebelul David sa fie sanatosi amandoi. LA MULTI ANI micutule David!
Ramona,
35+
DOMINIC ANDREI
laurairina13 spune:

Ce au inceput sa apara si fetili care posteaza mai rar
si asta datorita fulgusorilor nostri grabiti!!
MIANY, felicitari! Ma bucur nespus de mult ca bb David e bine, si chiar de e el mai mititel o sa creasca mare si o ne arate el noua ce baietel voinic o sa fie! Multa sanatate la amandoi, recuperare rapida, si mult laptic sa creasca mare Davidutu!!!! Si un buchet de 

pentru proaspata mamica![]()
Acu stau cumincioara sa apara fetili care mesteresc capitole noi, sa puna si fulgusorii la loc de cinste la inc de capitol!!!

PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
34+
Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze
nov.dec2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Acu stau cumincioara sa apara fetili care mesteresc capitole noi, sa puna si fulgusorii la loc de cinste la inc de capitol!!! ![]() ![]() ![]() Laura, 34+ Mara TeodoraAMR 6 saptamani !! poze |
GATA AM VENIT