Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (120)
Raspunsuri - Pagina 19
shtephy spune:
Ok Ancutza,Scuza-ma ca ti-am dat de lucru la ora asta![]()
Oricum nu cred ca era nici o problema,decat cu mielu'![]()

_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+ 
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shtephy Ok Ancutza,Scuza-ma ca ti-am dat de lucru la ora asta Oricum nu cred ca era nici o problema,decat cu mielu' ![]() _ Ramona,mami de Stefitza (20.11.2006) si 31+ ![]() |
pai asta e problema ca nu e bun mielu'...vrea iedutz
...ce ma faceam yo? Anca
34+ 
POZE
AMR 6 SAPTAMANI !!!
shtephy spune:
Acum fug si eu la nani.O sa ma uit maine la mailul Lylyanei ca acum mi-e somn.
Hai Ancutza in lumea viselor si tu.![]()
Somnic dulce .
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+ 
Ancutza_Bro spune:
| citat din mesajul lui shtephy Acum fug si eu la nani.O sa ma uit maine la mailul Lylyanei ca acum mi-e somn. Hai Ancutza in lumea viselor si tu. Somnic dulce . ![]() _ Ramona,mami de Stefitza (20.11.2006) si 31+ ![]() |
o sa incerc...noapte buna...te pup

Anca
34+ 
POZE
AMR 6 SAPTAMANI !!!
shtephy spune:
| citat din mesajul lui Ancutza_Bro pai asta e problema ca nu e bun mielu'...vrea iedutz ...ce ma faceam yo? |
Daaaaaaaaa,cu iedu' si mai dificil
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+
shtephy spune:
Ma voi gandi si ruga pentru MIany si puiutul ei.Sper sa gasesc numai vesti bune transmise de draga noastra Andre.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+ 
BoboMom spune:
Shtephy, super vesti! Bravo! 

Lumi, suntem bine, doar ca abia mai merg
Am fost acum si mi-am luat o centura de sustinut burta. Sper sa ajute. Ar fi trebuit sa-mi iau mai demult... Ma doare piciorul drept sus, sub incheietura (pulpa in interior mai exact) si mijlocul. De fapt ambele picioare ma dor, dar mai rau e la dreptul. Nu sunt in stare de nimic... Si mai ziceam mai devreme sa iesim la plimbare... Abia am fost in stare sa ma urc in masina, sa ma dau jos, sa intru in magazin etc.
Si nu e ca as fi facut vreun efort... Azi am gatit doar, dar cu pauze, nu m-am strofocat rau.
Katyuscha, o salata care mie imi place f mult cand facem gratar e urmatoarea: varza alba (proaspata, nu murata) tocata (fasiute), frecata cu sare, dupa care adaugi cativa catei de usturoi pisati si maioneza. Nu am cantitati, eu o fac din ochi. De greturi nu stiu ce sa-ti zic, ca eu nu am avut nici la inceput si n-am nici acum. Doar de cateva ori mi-a fost rau de la stomac in sarcina, dar de la mancare, nu altceva. Si eu aveam probleme cu mirosurile la inceput, dar acum sunt ok.
Ancutza, mi-a placut faza cu iedul ![]()
Noapte buna! 
Laura
34+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Katyuscha21 spune:
Laura Gmerci pt reteta am sa incer sa fac si eu ca imi miroase bine![]()
Alexandra
34 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 6 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
Katyuscha21 spune:
fetelor eu am sa va las pe voi la forumeala ca eu trebuie sa plec la banca mai intru in urmatoarele zile daca nu sapt viitoare.
va urez o noapte buna la toate burticutele si un w-end placut si aveti grija de voi si de bebelusii din burtica![]()

Alexandra
34 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 6 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
vias spune:
| citat din mesajul lui Biara RamonaC ms, sper si eu sa fie unul castigator ca poate asa scapat si noi de niste rate, ca pe noi cursul asta si criza ne-a dat rau de tot peste cap 29+ Maya Teodora |
nu esti singura, ma inscriu si eu in cercul asta vicios de care nu scap

Ce putem sa facem? Ne rugam la DD sa putem sa muncim, sa avem unde ca sa putem plati..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
34+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius Cristian
AMR 4 SAPTAMANI
POZE