Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Salutare si un weekend minunat. La noi e vacanta -- 10 zile libere cu tot cu weekendurile, de ziua nationala a Chinei. Copiii sunt acasa, e si Coleman acasa, asa ca nu prea stam pe acasa. Dar v-am citit si am vazut o gramada de carucioare -- felicitari mamicilor! Eu tot zic ca nu vreau sa aflu sexul bebelusului. M-am abtinut pana acum la fiecare ecografie, sper sa ma abtin pana la sfarsit.

Azi am mancat regeste!!! Au venit doua prietene romance la mine (ele stau in alt oras si au venit pentru cateva zile la Shanghai) si mi-au facut o ciorba ca la mama acasa si o varza calita cu carne de am mancat pana nu ma mai pot misca. Si au facut asa de multa, ca a ramas sa mai mancam si poimaine (ca maine nu suntem acasa toata ziua).

Va pup si ma duc la culcare, ca dupa atata mancare mi-e un somn...

16+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Am uitat sa schimb semnatura... noapte buna!

18+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Salutare burtici,

Azi am avut o zi incarcata si ma simt obosita...
Mi s-a facut pofta de varza a la cluj si de un aperitiv bun cu oua si praz (am mancat in Olanda), si am stat mai mult in picioare pe la bucatarie! Apoi mi-am dus cavalerul la ziua unui coleg, si acu m-am aezat si eu putin in fata PCului sa vad ce ati mai facut!

Oana, e foarte frumos caruciorul pe care l-ai ochit si am vazut ca are mai multe functii...
De culoare ce sa zic...am vazut de la Graco maro cu vernil si arata foarte bine..Dar nu toate marcile au maro..
Eu pentru Tereza mea mi-as dori un roz suav combinat cu gri...Dar ce roz am vazut pe piata la caruciare nu prea mi-au placut.

Anca
17+cu Tereza Martina si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

aici l-am gasit si pe un maro cu portocaliu destul de dragut. Sa vedem, mai cautam.

Oana 19+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Oanaaaa..tocmai am vazut lana caruciorul tau maro, rozul suav la care visez...Te dulce!

Anca
17+cu Tereza Martina si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Anca, daca iti place sa il cauti pe siteuri unde transportul e gratis. Acolo costa.

Delia, somn usor.

Oana 19+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Oana mercic! Cand ajung la Bucuresti merg in Auchan.. aici n-avem! La Carrefour am vazut body-uri dragute insa la salopetele, recunosc, nu m-am uitat!

Ambele carucioare ale lui Luca sunt: unul bleumarin si celalalt bleu. Gandesc ca nu as mai cumpara altul intr-o culoare potrivita fetitei (pentru ca cele pe care le am sunt intr-o conditie f buna) ci le voi adauga acestora accesorii mai colorate: o umbrela roz pal/vernil/grena......, o geanta asemenea plus ca sunt jucarioare dragute din plus care se agata la carut intr-un colorit frumos (ma gandesc la omida de la LeapFrog care i-a placut tare lui Luca...)
Mi-au placut f mult cele de pe site-ul prezentat de Oana dar avand in vedere ca am deja, imi orientez bugetul spre alte necesitati.

Mami de + !

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

multumesc fetelor care mi-au recomandat lucrurile necesare pt bebe dupa nastere, cand venim de la spital acasa. daca va mai amintiti ceva indrazniti sa scrieti si eu fac plecaciune caci am o agenda plina de notite de la voi
am facut azi o ciorbita de vitel si o tocanita de ardei copti cu sos tomat si putin usturoi, iar ca desert am facut gogosele cu ciocolata . fetelor de cateva zile am o pofta nebuna de fanta de portocale. eu nu ma atingeam de sucul asta, dar am ajuns sa beau cate putin pe furis caci sotul e cam aspru cu mine , dar asa bun mi se pare. ce sa fac sa imi treaca pofta asta?
rezultatele la analizele la sange si urina sunt f bune, cu exceptia unei mici anemii, dar la o analiza a secretiei vaginale mi-a iesit o nenorocita de candida. stiu ca a mai scris o mamica ce se pricopsise cu o candida, dar memoria m-a lasat acum si nu imi amintesc numele. ce tratament iei, draga mea?
luni merg cu analizele la dr si vad ce zice si ea. problema e ca nu am nici un fel de scurgere ....
merg la un dusulet dupa care am sedinta de masaj la picioare cu arnica(sotul meu e angajat permanent la masaj seara) caci am stat mult azi in picioare.
mai intreb veteranele noastre mamici, ce fel de saltea au avutpt patutul lui bebe?
o noapte placuta tuturor: mamici, tatici, burtici si spiridusi

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
18+ - Maria-Emilia
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Salut! Noroc ca scrieti mai putin in weekend ca sa pot si eu recupera! Am citit aproape zilnic dar nu am intrat sa scriu ca nu am avut timp si am zis sa nu mai scriu asa aiurea daca nu am ceva de zis, ca si asa nu pot scrie decit mesaje kilometrice, scuze ... :)

OANKA: pt candida eu pun 1 ovul de Clotrimazol intravaginal timp de 10 zile. Daca nu ti-a dat doctorul tratament, intreaba-l pe el, poate prefera sa te trateze cu Canesten sau mai stiu eu ce...

SAMARIA si HONEY BABY: bravo fetele ca aveti grija de sufletele chinuite de animalute, sa va invatati copii sa faca la fel, poate daca facem mai multe chestia asta ei vor trai deja intr-o lume de oameni mai buni! V-ati prins, si eu adun animale de pe strada, acum am 2 pisici de 13 ani pe care le-am luat din drum cind erau pui, intre timp am mai crescut vreo 2 generatii de pisici fara ochi abandonate in cutii la poarta mea (da, Honeybeby, si eu sint experta in biberoane si lapte pt pisici mici, stimulat la fund sa faca pipi si caca, "alaptat" la 2-3 ore - dar am scos motani si pisici de vaza din ei, fiecare sint acum la curtile lor!)
SAMARIA, uite un pont: ai sa zici ca-s nebuna, dar crede-ma ca 2 animale se cresc mai usor decit unul singur :) Gindeste-te ca daca nu ai timp sa te joci cu catelusa ta sau s-o alinti, ea se uita dupa tine si tinjeste, asteapta... dar daca are un prieten catel / catelusa, petrec mult timp intre ei, au "discutiile" lor, dor impreuna, se mai pupa, se mai smotocesc... ar au o viata variata si multumita, iar catelusa ta va fi mai putin dependenta de tine... iar tu vei putea sa o ignori atunci cind nu o sa mai ai energie sa te ocupi si de ea. Cit despre costuri... unde maninca un ciine, maninca si doi, iar de curat oricum e acelasi lucru, ca mereu trebuie curatat dupa animalute... Asa ca vorbesc serios, gindeste-te, poate mai faci fericit inca un catel amarit...

CHILOTI PT GRAVIDE IARNA: mi-am amintit sa va zic de chilotii pt iarna, cind veti fi cu burta mare si va fi frig :) Eu m-am impacat f bine cu cei model MAXI de la Sloggi (sub-marca lui Triumph), ca sint din bumbac de f buna calitate (ii mai am si acum in perfecta stare pe cei de la sarcina trecuta) si au talia f f inalta. Ho, nu dati cu rosii, sa va explic: cind burta e mare, chilotii normali nu stau la locul lor, asa ca trebuie sa fie ori f f josi, sub burta, ori f f inalti, peste burta si buric. iar modelul asta maxi are avantajul ca e peste buric, plus ca pe picior sint destul de fixi, nu decupati inalt, asadar stau la locul lor si nu "intra in f...", drept pt care nu se vad prin fusta sau pantalon, sint ca si invizibili. Probabil ca cele mai multe dintre voi vor zice ca astia propusi de mine sint budigai de mamaie, dar eu va sfatuiesc ca pe perioada sarcinii sa nu purtati tanga si sa va protejati bine bazinul de frig. Plus ca string / tanga nu mai e la moda deloc, daca va uitati la cataloagele de lenjerie fashion de lux (Prada, Agent Provocateur, ID Sarrieri etc) veti vedea ca cel mai cool model e cel retro, asa cum va amintiti ca purta Marilyn Monroe prin poze si filme, cu sutien tot retro, cu acoperire mare si cu bretele groase... Asa ca da, va recomand lenjeria cum o purta bunica, ca e f cool si sofisticat asa ceva :)
PS - si atentie la balenele metalice de la sutiene - ar fi bine sa incepeti sa purtati sutiene fara sirme... macar in ultimele luni de sarcina.

Na, ca iar v-am umplut de sfaturi!

15+ cu

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Imi cer scuze pt oribilele greseli de ortografie pe care le-am facut mai inainte... iertare! (parca-s analfabeta, zau :))

Daca tot m-am bagat iar in seama... revin la treaba cu copiii si animalele: eu l-am invatat pe Vladimir al meu sa le respecte, sa nu calce furnici si gindacei, sa nu prinda fluturi, nu mai zic ca nu are voie sa flocaiasca pisici si ciini.. Iar de la 2 ani pleaca zilnic in parc cu resturi de mincare pt catei si piine pt porumbei si hraneste tot ce intilneste :) Imi place mult de el ca le zice copiilor acum la gradinita sa nu arunce resturile de mincare la gunoi, ca e pacat, mai bine sa le dea animalelor flaminde sa manince... Tare scump copilas am, zau!

Hai va pup ca mi-a venit iepurasul in pat la dragaleala deseara :))

15+ cu

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Draga Vladimirescu,
Foarte interesante informatiile despre lenjeria intima de iarna si vad ca sunt suntem norocoase sa fim chiar in pas cu moda!:-)

Mi-a atras atentia ceea ce ai spus referitor la educatia privind animalutzele. Nu sunt o ucigasa de insecte , Doamne fereste! dar sunt unele pe care atunci cand le vad ca-mi invadeaza spatiul personal , nu ma pot abtine sa nu le elimin...( gen paianjen in casa, gandacel ce insista sa stea pe pledul de picnic, fluturele care a intrat si se invarte enervant in jurul lustrei si refuza sa iasa pe fereastra dupa ce il alerg cu ganduri non agresive..etc)In schimb sotul meu le apara pana in panzele albe si chiar ma amuza cu povesti induiosatoare despre familia inisctei care asteapta acasa...

Stau si ma gandesc acum...cum va fi copilul?! parca nu as vrea sa fie nici prea exagerat (cum il consider eu pe tata...:-)) dar nici sa ajunga la reactii de genul ( aaa...e o creatura oribila care mananca lana! dupa cum am descris eu o molie de curand...dupa care ne-a pufnit rasul realizand cat de haios suna!)

Oricum...asta sa fie cea mai mare poblema pe care o voi avea! :-) Deocamdata bebe e inca mic, la caldurica in uter...

Numai bine iti doresc

Mergi la inceput