Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_bubulina

Nemary unde te-ai programat la Iosup? la el la cabinet? sau la vreo clinica? eu stiu ca la el la cabinet chiar dc iti muta programrea tot cu el o faci. daca ai facut programarea la alt cabinet zi-mi si iti voi da numarul de la el de la cabinet, poate te rogi de tanti de acolo, ca e foarte draguta.

Alina

am facut programarea la Fortis. nu stiu ce s-a intamplat, poate e plecat din tara. iar la alt cabinet nu l-am mai gasit. eu acum nu tin neaparat sa merg la el, vreau sa merg la cineva care e bun profesionist si nu da cu mucii in fasole, ca sa zic asa.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 14+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Of, mai fetelor, iar ma faceti sa visez cu ochii deschisi Vreau si eu sa vad putza la bebe!!! Nu mai am rabdare...

Felicitari pentru printi si printese, eu am niste emotii de numa numa. Pana acuma am visat noaptea numai fetita, parca era cuminte si nu plangea, si bunica mea o striga Irina.... Da acu, cine stie??

Sa ma laud, mi-am luat chiuveta frumoasa si hota Maine ma duc cu al meu sotior sa ne uitam la intrerupatoare si prize si draperii

O seara frumoasa va urez si "somnic dulcut" cum imi zice mie in fiecare seara iubitelul meu sot

cu bebica de 14+
cum creste bebelusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa, felicitari pentru baietel! sa vina sanatos la termen

rebiana, cand am avut infectie urinara, mi.a recomandat medicul apa multa, in afara de tratament, sper sa treaca repede

andira felicitari pentru fetita! sa fie sanatoasa si sa vina la 40 de saptamani

e foarte frumos caruciorul ala pt gemeni,jane strata
aici il are un vecin cu tripleti, doi merg in carucior si unul in marsupiu ,prin rotatie, iar de cand s.au marit 2 in carucior dublu si unul in altul simplu, tot prin rotatie

roxana 14+ arturo si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

michelle sa stapaniti sanatosi chiuveta si hota :) bafta maine la cumparaturi

Mergi la inceput

aici e un patut pentru gemeni, dar cred ca si unul facut pe comanda ar fi foarte bun

http://www.babyna.ro/micuna-patut-elegance-p-698.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

honey felicitari pt flacau!

off, eu pana la morfofetala nu mai fac alta eco, deci mai am 4 sapt de suspans. dar stiind ca mai am atat deocamdata sunt calma si nu f curioasa, cu cateva zile inainte o sa intru in febra nerabdarii

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Buna seara mamici,
iar am pierdut ritmul,dar am citit tot ce ati scris acum.

Felicitari mamicilor care au venit cu vesti bune de la eco!
Maine avem si noi programere la Medlife la 19.30 ca sa participe si tati.

In rest...eu sunt sefa de santier in propria mea casa, dar nu renovez bucataria (pe care am facut-o in martie) ci baia si holul. Asa ca sunt experta in vasuri de wc, si pana la urma am ales unul incastrat, cu bazinul ascuns, la care se va monta doar butonul pe faianta. Mai sunt experta si in alegerea de usi si clante, geamuri decorative pt usi, baterii pt baie, etc.

La kilograme se pare ca sunt campioana, la 16 sapt+ , 6 kg +.
Si daca ati sti cu cata grija mananc...dar....soarta....

La carucioare eu as vrea unul verde sau albastru marin (eu cred ca e baietel...dar maine sa vedem ce ne zice tanti doctora).

Gata, va pup ca intra sotul cu niste placi de rigips.
Noapte buuuna!

16+

Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=CoriMam&year=2010&month=3&day=18&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Dayanara, Rebiana- nu v-a zis doctorul cum ne putem feri de infectie urinara?? Adica se face doar de la frig, sau o raceala?Sau e transmisibila? Nu am avut niciodata, si habar nu am de la ce se face...ma gandesc ca seamana cu cistita...

Apropos, pentru anotimpul rece, am inceput sa ma imunizez cu Cetebe(vitamina C cu eliberare prelungita)..Eu cum lucrez cu copii de toate varstele, am sanse majore sa contactez virusi si raceli.Fetele, profesoare, invatatoare sau educatoare, va recomand sa faceti la fel, mai ales ca la femeile insarcinate, necesarul zilic de vitamina C este mai mare decat i mod obisnuit!

Va urez noapte buna, fara isomnii, sau alte probleme specifice

Anca
17+cu Tereza Martina si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Honeybaby, felicitari pt! Ioanact, iti zic ca se vede sigur la eco ce e asta dk vrea el sa arate si nu e pudic eu cand am mers la 15 sapt aproape 16 se vedea cica f bine . Doctoru radea de mine ca nu vad putza ca se misca intr-una dand din mieni picioare se rostogolea si eu nu pricepeam nik Doctoru mi-a aratat de mai multe ori di diferite pozitii si ru tot nu vedeam putza ca dk se misca non stop. hihhi Si se vede la aco normal, Mie mai intai mi-a facut intern apoi extern. Era o senzatie ciudata ca el se misca intr-una pe acolo facea gimnastica si eu sa nu simt nik tot astept acum sa-l simt cum misca da dk am stratu mare de grasime la burtoi probabil ca o sa simt mai tarziu. IoanaCt o sa te rog sa ma ti si pe mine la curent de prietena ta dupa ce naste sa-mi zici cum a fost.

Delia13 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Dayanara, Babyangel - multumesc frumos!

Ioanact - eu azi am 12 sapt si 6 zile, ecografic 13 sapt si 1 zi, si s-a vazut sexul bebelusului.
Am vazut eu ca statea intr-o pozitie favorabila, pe spate si cu piciorusele in sus, si am banuit ca o sa-mi poata spune.
Deci, se poate si asa devreme

Mergi la inceput