Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 18
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Babyangel- doctora mea mi-a spus ca e normal sa slabesc in primul trimestru, la fel cum e normal sa ma ingras. Depinde de organism. ''Daca slabesc mai mult de 4-6 kg atunci sa-mi fac griji''-daca mie mi-a spus asta la 47 de kg nu cred ca e asa de grav sa slabesti. Eu am inceput sarcina la 47,4 si am slabit pana la 45,4. Acum am iar 47,4 , deci nu am luat nimic in plus. Denisa, 14 +Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() POZE |
Honeybaby, nu este nimik anormal ca unele fete slabesc in primul trimestru,mai ales tinand cont de perioada de greturi.DAR, trebuie comunicat medicului, pentru a-ti prescrie vitamine/minerale ca supliment nutritiv, pentru ca din cauza greturilor, alimentatia nu e completa si corecta.
In rest, mai bine sa nu punem multe kg, ca va fi putin mai greu in ultimele 2 luni cand devenim greoaie si obosim la fiecare pas!
Anca
17+cu
Tereza Martina si mami de
Lucas
Rebiana27 spune:
Nemary poti incerca pe Monetariei (in spatele Muzeului Taranului Roman) la dr Turculet. Acolo am facut eu morfologia fetala in sarcina cu Luca. (din cate stiu e dr la Filantropia)
multam' fetelor pentru sfaturi... clar acum beau mai multa apa decat as vrea si sper sa treaca repede si fara repercusiuni infectia asta!!
Mami de
+
!
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
Si eu as vrea sa nu depasesc numarul kilogramelor pe care le-am pus la sarcina cu Luca (13) pentru ca-mi va fi greu sa merg la scoala cat mai aproape de DPN, pentru ca-mi va fi greu sa ma descurc cu treburile casnice si cu Luca, pentru ca le voi da jos destul de greu etc. Deocamdata oscilez intre 2 kg si 2,5 kg acumulate. Pana acum e binisor dar........
Mami de
+
!
I can't fake with dignity so i'll not try!!
honeybaby spune:
Am venit de la eco.
Bebe e baietel
. Se pare ca DPN s-a mutat pe 4.04.2009 ( in fine a spus ca masuratorile de acum nu sunt concludente), deci Kinderel vine de Paste

Sa vedeti cum nasc eu cu portarul

Denisa,
14 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui honeybaby Am venit de la eco. Bebe e baietel . Se pare ca DPN s-a mutat pe 4.04.2009 ( in fine a spus ca masuratorile de acum nu sunt concludente), deci Kinderel vine de Paste![]() ![]() ![]() Sa vedeti cum nasc eu cu portarul ![]() ![]() ![]() ![]() Denisa, 14 +Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() POZE |
Felicitari pentru baietel!
Sa ii dea Dumnezeu sanatate si sa stea cat mai mult la mami la caldurica! 
foarte tare faza cu nascutul cu portarul!!
Cred ca-s rarisime cazurile in care cineva naste chiar la data presupusa, asadar vb cu dr tau sa te asiguri ca vine la nastere indiferent cand!
Mami de
+
!I can't fake with dignity so i'll not try!!
babyangel spune:
| citat din mesajul lui alina_bubulina Buna Fetele! , sau n-am vazut eu. iaca astea sunt probleme mele actuale.... cu KG stau cam prost m-a cam certat doctorul ca am lut vreo 6 si a zis ca-i mult la 18 sapt , chiar si pt gemeni!Multumesc, V-am pupat! Alina |
Alina,
Zau ca u stiu ce sa-ti zic de patut si de carucioare...Dar cum spuneai , si eu cred ca fetitele nu ar trebi sa se atiga(adica sa imparta acelasi pat), pentru ca momentan isi pot strica somnul una la cealalta ...
Dar cu kilogramele..itr-adevar nu sunt putine, ca si eu am luat 6 kg si am miercuri 18 saptamani, si nu am gemeni...dar acuma nu incep sa ma stresez toata ca am luat multe kg...si sa-ti mai zic ceva? Un secret..eu cand intru la medic din start ma duc cu o fatza "plangaciaoasa" ca ce sa ma fac ca am luat atat de multe kg?..si atunci reactia lui nu mai este asa de dura, pentru ca incearca sa-mi "diminueze " cica stresul..
Pe mine ma enerveaza sa-mi spuna el , asa ca i-o iau eu inainte...Adica cred ca sunt destul de informata ca sa stiu singurica ce fac bine in sarcia asta si ce nu, ca doar netul ne sta acum la dispozitie!
Anca
17+cu
Lucas
amalthea spune:
honeybaby felicitari pentru
. ceva imi spune ca iti voi calca pe urme....
eu am programarea pentru saptamana viitoare..si am ceva emotii...
fac o mica
pentru bebelul meu si ceilalti kinderi si va
pe toate...ma retrag putin...sa 

Ioanact spune:
| citat din mesajul lui honeybaby Am venit de la eco. Bebe e baietel . Se pare ca DPN s-a mutat pe 4.04.2009 ( in fine a spus ca masuratorile de acum nu sunt concludente), deci Kinderel vine de Paste![]() ![]() ![]() Sa vedeti cum nasc eu cu portarul ![]() ![]() ![]() ![]() Denisa, 14 +Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() POZE |
FELICITARI, pt
! 
Sa stea la mami in burtica pana la 40 sapt.
Va fi bine si la nastere, vb cu Dr si poate veni indiferent cand nasti.

P.S. Ai facut eco normal sau 4 D? S-a vazut la 14 sapt+ sexul copilului..? Inseamna ca la 16-17 sapt cand voi merge iar la eco, sigur se va vedea ce e..numai ca tb sa astept pana atunci..
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
12+ - JUSTIN/JUSTINADOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
babyangel spune:
Andira, felicitari pentru printesa
si hoeybaby, felicitari pentru tanarul cavaler
...
Sa fiti fericite si sa va bucurati de prunci alaturi de sotiorii vostri..
Deci , putem sarbatori ca se inmultesc carucioarele
!
Anca
17+cu
Lucas
babyangel spune:
Alina, cu sexul copilasului e clara treaba: daca vrea sa stea linistit si fara picioare incrucisate, se vede si la 14 saptamani, dar daca nu vrea, atunci nu se va vedea nici la 17 saptamani!
In concluzie, suntem la mana bebeilor
!
Anca
17+cu
Lucas

, sau n-am vazut eu.