Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Rebiana, insanatosire grabnica si bea multa apa. si eu am avut multe cistite la viata mea si stiu cat de pacatoase pot fi!

va pup pe toate si ne mai auzim.

Ina 15+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia13

IoanaCT la ce medic esti si unde o sa nasti? Eu ma duc la Balasa Eduard la Medgidia si pana acum am fost f multumita de el. O prietena de-a mea a nascut acolo si sunt conditii super si asistentele iti vb ff frumos fara sa le dai spaga cum se obisnuieste In Romania. Offf nu stiam ca mesajele mele nu apar in timp real pana nu fac 10

Buna!
Merg la Dr Savu Cornelia si voi naste la Spitalul Judetean..
Am si eu o prietena insarcinata in 7 luni care merge tot la Dr Balasa Eduard la Medgidia, si ea e multumita de el..mie imi este greu sa merg la Medgidia...sper sa fie bine si la CT.
Sarcina usoara in continuare!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 12+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_bubulina spune:

Buna Fetele!

Vad ca tot vorbiti de carucioare sau patuturi, si m-am gandit sa va scriu si eu as va cer sfatul.
Dupa cum poate stiti, o sa am 2 fetite gemene, si nu prea stiu cum sa fac cu patutul. Sa fie unul mai mare, sa fie musai 2? ma perpelesc asa si pentru ca am un dormitor destul de mic, si loc de doua nu am unul langa altul...; voi cele cu experienta care ati mai avut bebici ce ziceti? unii imi zic sa nu fie intr-unul singur ca se vor ciocni, vor sta "calare" una pe celalta...nu stiu ce sa zic....cat despre carucior, iar am o dilema....alea vagon nu sunt pt gemeni ci pt frati de varste diferite si cele alaturate, nu cred ca-mi vor intra pe usi...plus ca in ambele varinte nu am obtiune de landou. , sau n-am vazut eu.
iaca astea sunt probleme mele actuale....

cu KG stau cam prost m-a cam certat doctorul ca am lut vreo 6 si a zis ca-i mult la 18 sapt , chiar si pt gemeni!

Nemary unde te-ai programat la Iosup? la el la cabinet? sau la vreo clinica? eu stiu ca la el la cabinet chiar dc iti muta programrea tot cu el o faci. daca ai facut programarea la alt cabinet zi-mi si iti voi da numarul de la el de la cabinet, poate te rogi de tanti de acolo, ca e foarte draguta.

Multumesc,

V-am pupat!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Salut,

Am fost si eu azi la Morfo de trim I, totul ok, in limite normale, placenta tot acolo unde n-ar trebui sa fie, si am primit asigurari ca se va muta pana la sfarsit

Si daca puteti sa ma treceti si pe mine cu un , se pare ca e tot fetita. Acum incep sa ma gandesc la nume . Mie mi-ar place Olguta Alexandra, dar sotul nu e prea incantat. Mai vedem, timp avem.

Annya9 - mi-aduc aminte ca ziceai la un mom dat ca te simti cea mai mica, toata lumea naste inaintea ta . Sa stii ca si eu am cam acelasi sentiment (sunt doar cu 2 sapt inaintea ta), chiar spuneam odata ca abia astept si mamicile de taurasi. Dupa cum vezi, mamicile de martie sunt intr-o majoritate covarsitoare , sper totusi sa mai apara si alte mamici de aprilie .

Daca stau bine si ma gandesec, in aceeasi "ordine" am fost intotdeauna: la Mamicile de martie - aprilie 2005 aveam DPN in 14 aprilie, la Mamicile de mai - iunie 2006 DPN 13 iunie, acum am DPN 14 aprilie iar.
Deci intotdeauna la jumatatea celei de-a doua luni. 80% din fete nasc inainte, adica .

13+

Mergi la inceput

Nemary - pe Iosup il gasesti la Diagnosis, plus ca stiu ca are cabinet si cu dr Tutunaru, poate si altele. Tu vrei morfo de trim I?

Si dr Chitescu de la Medlife e f buna, eu inca ezit intre ea si dr Pop pentru morfo de trim II, sa vad ce-mi zice si dr meu. Nu mai spun Herghelegiu, pe care il stie toata lumea, dar poate la ei e mai bine sa te programezi pt trim II.

La Iosup am fost si eu in prima sarcina, dar de cand povestea Soniei (Kay), care a fost la Iosup si nu i-a descoperit inima pe partea dreapta (a scris pe hartie negru pe alb "cord pe partea stanga"), parca nu ma mai convinge asa mult. Nu stiu, pareri si pareri...

Mergi la inceput

Alina - ce as putea sa-ti spun eu, care am 2 pici de varste foarte apropiate, e ca am avut patut separat pentru ambele. Eu as zice ca in primele luni, cat nu se pot inghesui prea tare, sa le pui in acelasi pat (banuiesc ca oricum o sa le tii pe amandoua in aceeasi camera), iar dupa aceea sa le pui separat.
Ma gandesc ca decat sa cumperi 2 patuturi de lemn, mai bine iei unul de lemn si unul de travel, pentru ca cu siguranta o sa mai plecati si voi.
Noi asa am facut.

Iar cu carucioarele - daca iti iei din cel dublu - ai grija sa-ti intre in lift, in portbagajul masinii si sa-l poti ridica singura, cu 2 copii in el (poate n-o sa fie cineva langa tine 100% din timp).
Daca nu, mai practic ar fi sa ai 2. Noi asa am avut, dar e drept ca e dezavantajul ca nu poti iesi singura cu amandoi copiii odata.
Puteam sa le iau pe amandoua doar cand mai era cineva cu mine.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

stefana felicitari pt flacau! nu fi suparata, aveti o fetita, asa cum iti doresti, cum a zis si babyangel ai pereche si la tine fetita va fi cea care isi va apara fratiorul

jeni sa stii ca nici lui zgaiba mea nu ii place in masina ... mi se intreste burtica ...

delia de ce spui ca esti nebagata in seama. nu fii supi ca oana nu te-atrecut pe listuta, a fost fff ocupata in ultima perioada si probabil i-a scapat din vedere. uite mai scrie un mesaj bolduit cu datele tale ca sa observe repede. pupici multi

michelle spor la cumparat de-ale casei! lasa ca pana in martie ai tu timp sa cumperi si pt bebe! si dupa nasti poti lua, asa ca nu te grabi!

alina bubulina ieri ma uitam pe net de carucioare si mi-am aruncat un ochi si la carucioare pt gemeni am vazut unul stil vagon cu landou, dar parca era cam piperat, nu mai stiu cat era, hai ca o sa iti dau link-ul cand il gasesc.

aaa, ma inscriu si eu in randul celor care au cumparat hainute pt bebe. nu m-am putut abtine, sunt asa frumoase hainutetle pt bbi!!!

poop toate burticutzele

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

alina bubulina uite link-ul cu carucioare pt gemeni cu landou: http://www.bebecarucior.ro/categoria6/Carucioare-gemeni.htm

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalthea spune:

Buna fetelor

alina bubulina ...uite fiindca am citit mai sus si am observat ca te preocupa carucioarele...ce-i drept eu nu am gemeni dar chiar ieri ma uitam aici si poate te ajuta...si...cum spuneau si fetele...preturile da sunt cam piperate....dar poate iti faci o idee:
http://www.voinicel.ro/magazin/carucioare-copii-carucioare-gemeni-c-39_79.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_bubulina spune:

Multumesc de link-uri si sfaturi.

Mi-a mai venit o idee sa fac un pat mare pe comanda (adika cam cat 1 si jumatate normal) cat peretele unde m-am gandit io sa le pun, cu despartitura intre ele, dar nu stiu cum o sa fie cu salteaua.
Apropos, am auzit de niste saltele(cu iarba de mare) smechere cu 2 fete. O parte super tare pt primele luni si una moale pt mai incolo.

Intradervar imi place tare mult cel cu scoica si carutul sport, dar are un pret.....
http://www.bebecarucior.ro/produs2204/JANE---CARUCIOR-PENTRU-GEMENI-CU-LANDOU-TWIN-TWO-STRATA.htm

Alina

Mergi la inceput