Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 16
ellanik spune:
Delia, daca pe bebe te-ai decis sa-l botezi Calciu...atunci da! de la calciu este pofta de mancare.
Nu fii tristuta !Aici toata lumea prietena cu fiecare numa ca tre sa ai rabdare.Si eu sunt din Cta, merg la dna Lutescu.Il stiu pe dr Balasa din Medgidia, eu sunt de acolo.Maternitatea arata excelent acolo.Eu am retineri cu privire la sotii Balasa(mai mult in privitna ei) fiindca o cunostinta s-a dus sa-si faca testul de permeabilitate a trompelor si a pus-o sa-si cumpere singura subst de contrast(de parca ar fi avut la carrefour) si banii de procedura i-a dat integral , si tot fetei asteia i-a facut cerclaj fara sa aiba colul deschis...sau ma rog nu i-a zis nimic fetei...deci....dar fiind cam singurii pe acolo....asta e viata cu ei.El este mai ok din cate am auzit.Tu si bebe sa fiti sanatosi ca asta e cel mai important.Gata!UIte nu mai ai motiv de tristete.
Michelle baterii si eu am luat de la grohe si sunt impecabile.
Gaby, vreau si eu scaun de masina.Invata-ma unde sa intru si sa comand.Deja am innebunit cu scaunul asta de masina si cu scoica.
Aaaaa!Sa nu uit!Si eu sunt scorpion...cu ascendent tot in scorpion....Deci veritable!
Va tzuc si va mai scriu ca azi ma simt in stare.
18+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
bordeancavio spune:
offf Rebiana, ce rau imi pare pt tine!!!
te
dulce, multa sanatate, sa te faci bine repede. si sa ne tii la curent. sper sa treaaca cat mai repede. si sa ai grija de tine si de bebe.
suntem alaturi de tine. pupici
vio asteptand pe bebe
11+
dayanara spune:
bine ai venit delia13, sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos
ce meserie ai tu? intreb ca denisa a zis ceva de muzica si eram curioasa :)
rebiana, merci acum am priceput cum e cu ir.urile
roxana
14+
arturo si
ivan (2.12.2006)
Delia13 spune:
rebiana imi pare rau ca ai infectie urinara e nasoala senzatia ca am avut si eu. La mine a mers s-o tratez fara medicamente am baut fff multa apa m-am chiuit sa beau ca eu de fel nu prea beau lichide si mi-a trecut. Cand am facut infectia nu eram insarcinata lucram la treaba asta
si nu am vrut sa iau pastile ca nu stiam dk sunt sau nu si la sf fiecarei luni asteptam sa vad dk am ramas. Acum ca sunt insarcinata ma fortez sa beau cel putin 2 litri ca sa nu mai fac ceva.
Delia13 spune:
ellanik, de balasa( ea) am auzit si eu de fapt am chiar o cunostinta care a fost la ea si stiu ca e varza nu prea stie cu ce se manaca meseria asta da bani stie sa ia. In schimb de el.. am auzit de bine si dk prietena mea mi l-a recomandat am zis sa merg la el ca sa nasc acolo ca e super decat in Cta unde misuna gandacii si tre sa mai bagi si mereu in buzunar la asistente.Dk mi-as fi permis as fi mers la una din cele 2 clinici particulare dar 1000 euro e prea mult pt noi de banii aia mai cumpar altele pt bebe si asa prefer Medgidia![]()
Delia13 spune:
Dayanara, ma intrebai de muzica , ce meseria am. scrisesem la pag 13 mai multe despre mine unde specificasem si de muzica clasica ca face bine la fat si la mama ,dar ca la mine cu siguranta e satul deja la cat asculta deoarece lucrez in bransa adica sunt artist liric ( soprana) la opera din cta.
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delia13 Dayanara, ma intrebai de muzica , ce meseria am. scrisesem la pag 13 mai multe despre mine unde specificasem si de muzica clasica ca face bine la fat si la mama ,dar ca la mine cu siguranta e satul deja la cat asculta deoarece lucrez in bransa adica sunt artist liric ( soprana) la opera din cta. |
ce frumos! chiar ca e o meserie frumoasa:) asa e, stiam si eu ca muzica clasica face bine pe perioada sarcinii si nu numai
n.am apucat sa citesc, cred ca nu a aparut mesajul imediat , era sub moderare
roxana
14+
arturo si
ivan (2.12.2006)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui GabyHila mi-am anuntat deja sefu (englez) ca va trebui sa imi aduca Infacol (sirop de colici) si etc:) |
Eu am folosit Bonnisan, din tara. Si aveam in caz de nevoie si flori de cimbrisor salbatic pentru ceai...dar a fost ok doar cu picaturile de Bonnisan pt. colici, pe care le-am dat preventiv oricum, ca sunt 100% din plante si rau nu facea. Nu stiu daca au fost picaturile sau tudor nu a avut colici, dar poti nota, ca nu e scump nici Bonnisanul.
Vezi ca englezii cica au un praf pt. durerile de gingii care face minuni...nu stiu cum se numeste, dar cica e excelent...
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
GabyHila spune:
Yaia cum ii zice? ca sefu`meu e om batran si nu am nici o sansa sa stie. eu stiam de infacol ca e leacul minune!
Ellanik cand vrei sa iei caruciorul? mai lasa-ma o saptamana sa gasesc cel mai bun pret si te anunt!
Bebe in 18 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com
nemary spune:
maine trebuia sa merg la eco de 14 sapt la Iosup si m-au sunat azi sa-mi spuna ca nu vine maine si m-au programat la o alta tanti miercuri. sunt tare trista din cauza asta, mai ales ca am sunat si la CMU sa ma programez la Dinu Adela dar si la ea am gasit liber tocmai peste 1 luna jumate.
vroiam sa va intreb voi(pt.fetele din Bucuresti) la cine ati fost la eco si v-a si placut? poate gasesc liber sapt viitoare. of, nu-mi vine sa cred ce ghinion am 

Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
14+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria