Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 15
honeybaby spune:
Gata Delia13 iti apar mesajele in timp real
. Asa cum zicea si Irina, calciu nu iti creste pofta de mancare ( cel putin mie).
De curiozitate de ce ti-a dat Dr. calciu. Ai anemie? chiar si un caz de anemie, daca nu e severa eu stiu ca se trateaza dupa nastere. Nu e prea bun in sarcina, poate provoca contractii si maturizarea prematura oaselor si a nu mai stiu ce...
Mai bine iei calciu din alimentatie.
Denisa,
14 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
Delia13 spune:
Irina, cred ca am facut 10 mesaje de mi-ai raspuns asa rpd![]()
hihih In sf sunt si eu in pas cu voi ca asa parca vb singura
.Dk nu e de la calciu inseamna ca.... azi sunt eu mai fomista
Fetele, poate cititi si ce am scris eu in pag. trecute ca ma gandesc ca acum va apare dk am trecut de cel 10 mesaje
.Va pup ma duc sa sterg prafu sa fac putin curat revin mai tarziu sa vad ce ati scris.
honeybaby spune:
Delia13- m-am dus inapoi sa citesc mesajele de la pag 13 (cand scriam noi acolo inca nu aparusera).
Ma bucur ca a mai aparut o posesoare de animalute. Sa-ti traiasca cele doua matze, sigur vor si prietene cu bebe.
Wow.. super meserie ai, iar bebe e un norocos. Cred ca va fi foarte usor sa-l calmezi pe bebe. Doar ii canti un pic si el o sa fie in al noualea cer.
Eu nu am nici pic de voce, saracul bebe va asculta muzica dupa CD.
Am plecat ca am de facut cateva drumuri prin oras
.
Denisa,
14 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
Delia13 spune:
Mi-a dat calciu sapt trecuta cand am mers la el ca i-am zis ca noaptea cand ma intind in somn imi apar carcei si citisem si eu pe net ca de la lipsa de calciu sau magneziu apar. Doctoru mi-a zis sa iau calciu lactic 10 zile pe luna si vad ca de cand am inceput ( de 5 zile ) nu mai imi apar.Asa in rest nici medicu meu nu e de acord sa iei pastile zice sa iei totul din alimentatie da acum probabil ca a facut o exceptie .Eu ma bucur ca nu mai am carceii ca era groaznic. Si mi-a mai zis peste 3 sapt sa incept sa iau sorbifer ( asta e fier) si sa continui cu acidu folic de 1mg. In rest bag in mine fructe la greu. Voi luati ceva?
bordeancavio spune:
buna fetele,
o saptamana frumoasa, cu soare, fara greturi, dureri de burtica sau de cap, va doresc la toate.
stefana, felicitari pt carucior albastru! e bine sa ai pereche, asa ai experienta de crescut si fetita si baietel. si daca vrei, poti sa mai faci unul si sa fie fetita, nu??
delia, calciu nu face sigur pofta de mancare. la mine s-a intamplat ca o sapt- doua dupa ce am aflat ca sunt insarcinata sa mananc mult, mi se parea ca mi-e foame tot timpul si trebuie sa mananc sau ca mi-e pofta si trebuie sa mananc. dar mai mult era pe psihic, si am inceput sa am cate o ocupatie ca sa nu ma gandesc la mancare tot timpul. nu as vrea sa ma ingras foarte mult. am pus pana acum (sunt in sapt 11) 1.5 kg si mi se pare destullll. mai am timp pana la sfarsit. mi se pare greu sa te misti cu atatea kile in plus, mai ales spre sfarsitul sarcinii. deci ia calciu linistita, ca nu el iti da pofta si e bine sa ai cat mai mult calciu, ca iti ia si bebele din el. incearca sa mananci si oua fierte, ca ajuta la calciu, cam unu la 2-3 zile. eu asa incerc.
dureri de cap am mai avut si eu zilele astea, cred ca si de la vreme, ca e innorat si ploua, si eu sunt cam meteo sensibila. dar m-a durut si in spate, la ceafa. asta de la ce poate sa fie?
voi credeti in superstii, sa nu cumparam hainute pana la nastere? eu abia am 11 saptamani si nu stiu ce e bebe, si totusi nu m-am putut abtine si am cumparat vreo 3 salopetele si 2 bodyuri, erau prea dragtze... le-am luat galben, portocalui, sa mearga indiferent ce o fi, ca nu mai am rabdare. si sunt o mare fana a shopingului de haine. deci... nu pot sa ma abtin. voi ce ati cumparat pana acum, daca ati luat?
va
dulce pe toate!!!
vio asteptand pe bebe
10+
Delia13 spune:
Ce ma bucur ca aici sunt inteleasa cu animalutele ca ne-am tot saturat sa ne bata lumea la cap si pe mine si pe sotu cu idei din alea invechite ca nu e bine sa ai animal in casa cand esti gravida nu e sanatos nici dupa, bla bla .Atata timp cat sunt curate si vaccinate si eu am toate analizele facute normal ca nu e nici o problema, dar in general lumea pricepe mai greu
ellanik spune:
Voi vorbiti de carucioare si chestii faine, eu tre sa umblu sa ma hotarasc la hota, chiuveta de bucatarie, lustre, draperii... E asa de greu sa ma decid cand stiu ca o sa le am ani buni de acu inainte si ca o sa fie "ale mele"

Michelle, imi permit sa-ti dau niste sfaturi ca si eu am trecut de curand prin asta.Hota iti recomand sa fie de inox si neaparat cu turbina(scoate tot).Eu am de la Cata si sunt foarte multumita de ea,are filtre lavabile.Chiuveta este din teflon si este asa, satinata,parca are o plasa ,in sesnul ca nu este lucioasa sa se vada orice pata pe ea.Nu iti pot spune ce practica e.Nu are suport lateral de vase pt ca la mobila mi-am pus desupra picurator si nu-mi trebuie.Chiuveta este de la Blanco.Perdele/draperii sa nu faci greseala pe care am facut-o eu si pe care nu o voi repeta la sufragerie.In alte camere mi-am luat draperie de tafta si perdea de organza.Hai perdeaua ca perdeaua dar draperia e criminala...se vede tot pe ea, este uni si este verde .Deci ia ceva practic.Eu am zis sa iau fire in loc de perdea(sunt de matase si sunt si elegante si practice).Lustre, sunt o groaza.Cauta sa mearga cu becuri economice si sa nu fie ceva cu prea multe brate si briz-brizuri ca strang praf si cu bebe nu o sa mai ai timp .....Daca faci mobila vezi sa aiba colturile din partea de jos rotunjite ca bebe isi va infige barba/gura in ele si o sa se lase cu sange si lacrimi.Revin daca imi mai aduc aminte....ooof cate sunt.Bateriile de bucatarie si baie sfat: nu te zgarci sa iei ceva mai bunicele ca alea mai ieftine pe care le aduc rusii sunt varza in sensul ca in 2 luni tre sa schimbi si ajungi la aceiasi banutzi.Te pup si spor la treburi.Si eu o sa intru in renovari cat de curand.
18+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
Rebiana27 spune:
M-am captusit cu o infectie urinara si am tot soiul de intepaturi si presiuni la nivelul uterului sau pe col
Am fost la ginecolog si acum sunt pe tratament medicamentos!
Denisa sper sa fie bine la eco! Da-ne de veste pe seara!
Roxana IR-urile sunt, asa cum spunea si Irina, fluxurile sangvine care il ajuta pe bebe sa se dezvolte! La sarcina cu Luca am avut IR-ul crescut la artera uterina stanga si Luca nu se mai dezvolta foarte bine. Am urmat tratament si au revenit la normal valorile raportate. Se sesizeaza ecografic.. in cazul meu la morfologia fetala am aflat si a trebuit sa repet testul Doppler la cateva saptamani. Daca nu ma insel se masoara pentru arterele uterine (dreapta, stanga) si pentru cea ombilicala.
Stefanna felicitari pentru baietel!!!
Mami de
+
!
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Delia13 spune:
eu mi-am pus baterii anul trecut de la firma Grohe sunt super bune , intr-adevar sunt mai scumpe dar merita banii.