Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 11
dayanara spune:
aici un magazin romanesc cu scaune cu isofix
http://www.voinicel.ro/magazin/fotolii-auto-scaune-auto-isofix-c-40_119.html
roxana
14+
arturo si
ivan (2.12.2006)
Delia13 spune:
buna fetele! ce greu e cand esti nou venit ca nu prea esti bagat in seama 
,dar tot dragi imi sunteti
.Nu o sa scriu prea mult ca sunt ff obosita din pacate pt mine nu a fost week-end am lucrat de abia maine am liber si o sa stau mai mult in pat sa ma odihnesc.Eu pana acum am pus 2,5 kg si marti intru in 17 sapt credeti ca e mult? A,pt oana: pe mine m-ai sarit nu sunt pe prima pag.
asa ca mai zic o data : carucior albastru David Andrei 16.03.2010![]()
Va pup si noapte buna!
castelanaC spune:
Buna Dimineata burtici,
Sa aveti un inceput bun de saptamana, sarcini usoare cu bebei si sanatosi, voi sa va bucurati de toamana de acasa, mai insorita, mai ploiasa, duca caz....
imi este dor de toamnaaaaaaaaaaa!!!!! de cand nu am mai vazut eu toamna... lasa ca recuperez cand vin in Europa!asta oricum nu se stie cand si cum... cine stie..
Scuze daca nu am mai scris, dar v-am citit, cand am incercat sa dau si eu mesaj dadea numai eroare ca ma apucau si nervii ca nu mai aveam timp sa stau la calc sa mai scriu odata, n-am inteles daca n-a fost asa bun semnalul net sau nu era site-ul in mare forma...cine stie, ceea ce e mai suparator e ca odata ce am cris am senzatia ca deja am vb despre ucel lucru si nu-mi place sa mai scriu odata la fel, nu-mi iese.
zilele astea in wk-end si toata saptamana trecuta, am tot fost in stanga si-n dreapta cu sotul meu pe unde este el invitat, mai profit si eu ca ma simt bine si pot sa mai port inca hainele mele elegante. M-am bucurat ca am fost si la doua concerte unul pop unul liric de opera, intra bebe la culturalizare de mic, oricum acum in masina mi-am pus Chopin ci Mozard, fiind cunoscut efectul linistitor ce-l are asupra oricariu organism viu.
ma simt bine, mananc normal, dormim, parca am trecut la o noua etapa ca daca ma gandesc ce vreau sa mananc imi vine carnea in minte si profit si eu ca pana acum o mancam cam fara pofta si gust, era asa ca sa fie.
mama mea, multumesc fetelor di suflet ca va ganditi la mine si la ea, sistemul masii, daca nu esti conectat la tub poti sa mergi acasa.
Aici vad ca fetele fac deja liste si listute cu ce se cumpara, iau si eu notite si cine stie cand ne apucam de cumparaturi, deocamdata suntem la capitolul vise roz sau bleu.
Multumesc oricum la fetele "veterane" care au vechime si spun din proprie experienta ce ne trebuie si ce nu la bebe.
Eu ma tot uit ce se gaseste aici pe piata, sunt tot ce vrei sau ce nu vrei, si produse europene la pret mult mai mic, paradox, nu? (oricum in Europa se exagereaza tare de tot cu orice este pentru copii, in contextul in care se stie ca adultul da pentru puiul sau, nu se "zgarceste", in Romania nu e chiar asa dar patrundem si noi incet incet in lumea asta mercantila!)
Va pup si sa aveti o zi de luni excelenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
castelana fericita
13+
Stefanna spune:
saltare feele dragi, vorbarete si dadatoare de sfaturi utile."Singuica, singuica" langa fetita mea care doarme pe 3 perne ca are nasucu infundat,cantempland pozele care le-am obtinut astazi de la eco.Se pare ca nu mai incape loc de dubiou despre ceea ce era secret pana acum.Vom fi parinti de
. Habar n-am sa spun cum am reactionat, ca am sperat cu disperare sa fie fetita.....maine cand va afla si sotul meu sper sa ma molipsesc si eu din delirantul entuziasm pe care il va avea el.
Felicitari mamicilor ce stiu deja cu cine defileaza.Rebiana, Eva , era unul din numele tintite de noi daca era fetita.
Oana sper sa ma acomodez si eu la felde repede cu ideea de baietel.Oricum, astazi dupa ce am aflat ce e , l-am serbat cumparandu-i prima lui salopetica... galbena.
V-am pupat dulce si va doresc o saptamana cu bebici nepudici( pt cele ce veti merge la eco),cu multa energenie pt "aerobic",fara dureri de cap si fara de greturi.
Stefanna mami de fetita si
17+
Stefanna spune:
Am schimbat si eu semnaturica , pt a vedea cum imi sta in albastru![]()
Stefanna mami de fetita si
18+ 
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Stefanna Am schimbat si eu semnaturica , pt a vedea cum imi sta in albastru Stefanna mami de fetita si 18+ ![]() |
Felicitati pentru semnatura si sa stii ca de aici se vede cat de bine iti sta in albastru!!!!!!!!!!!!!!!!
castelana fericita
13+
babyangel spune:
Buna dimineata fetele,
Sa avem o saptamana frumoasa, asa cum a inceput dimineata la noi: mult soare si cer senin!
Stefana, te felicit pentru baietel; eu zic sa fii bucuroasa ca ai ocazia sa vezi si cum este sa fii mamica de baietel...eu ntotdeauna mi-am dorit pereche, si intotdeauna mi-am dorit ca baiatul sa fie mai mare si fata mai mica..
Vad ca in continuare se discuta despre carucioare si scaune de masina..
Eu nu ma grabesc, ca pana in martie mai e o groaza de timp..In schimb am si eu primele hainite frumoase, si pentru maternitate si pentru acasa. Dar , credeti-ma ca inca nu sant pe deplin constienta ca dupa atatia ani, chiar voi deveni din nou mamica,..inca mi se pare "un plan de viitor".Toata lumea ma intreba: dar nu mai faci un bebe ca uite Lucas e mare...si mereu spuneam : ba da , dar mai incolo, ca inca nu e momentul...
In fine, haideti la o cafeluta cu lapte si scortisoar , si la o bucatica de mango!
Anca
17+cu
Tereza Martina si mami de
Lucas
irinabobe spune:
dayanara IR-urile sunt fluxurile sanguine si se urmaresc de la 20 de saptamani pt a vedea daca bb se hraneste bine...
jeni_h spune:
Buna dimineata burticute si bebei frumosi ![]()
Mamaaaaa cat ati mai scris. Lipseste omul putin si hopaa, apare capitol nou ![]()
Eu am lipsit de la apel, am fost plecati in we la munte. A fost super fain. Distractie maxima, am dansat - eram singura burtica de acolo si tot timpul am fost in centru si am dansat cu toata lumea. Se pare ca si bebelinei mele i-a placut pt ca nu am simt nimic aiurea. Ok, recunosc, am simtit oboseala pe la 1.30 am cand am plecat la nani, oricum aproape ca se terminase petrecerea. Permiteti sa raportez, nici macar nu s-a intarit burtica
. Ce nu-i place.... nu-i place sa mergem prea mult cu masina, asta e.
Ma bucur sa vad ca au aparut mamici noi printre noi, Bine ati venit dragelor!! Sa aveti sarcini usoare si bebei la termen
Gata cu scrisul acum iar ma intind cat pomana 
Va pup pe toate si sa aveti o saptamana frumoasa si insorita.
Pe 31 octombrie dau de baut. O sa fie ziua mea, implinesc 33 de anisori ![]()
Gata , am fugit ca am de mers prin oras

la toata lumea
17+ Tamara Maria