Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Fetele am modificat lista de pe prima pagina cu ce date au fost in ultimile 2 capitole. Sper ca nu am sarit pe cineva, daca da, mai scrieti o data si daca se poate bolduit.

pupicei, noi plecam la cumparaturi.

Oana 19+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ella, uite aici al link, dar cu acelasi lucru adica baza de scoica -maxi cosi e isofix
http://www.britax-roemer.com/car-seats/baby-safe-isofix-base/

baza isofix o lasi montata in masina si scoica o iei o pui pe carucior , o duci in casa etc

roxana 14+ arturo si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

oana multumesc mult ca ai trecut numele fluturasului mei pe prima pagina. mi-am dorit f mult sa pun aceste nume pt ca sunt numele a 3 mame: Maria-mama lui Hristos si numele soacrei mele, iar Emilia e numele mamei mele. De 4 ani ma gandeam ca asa se va numi fetita mea atunci cand voi avea una . o vom striga Maria sau Emma.
fetelor eu am papat de pranz si acum odihnim burta putin dupa care ies la plimbare in gradina botanica.
va doresc o duminica relaxanta si sa incepeti saptamana cu bine

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
18+ - Maria-Emilia
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna burtici,

Ieri n-am reusit sa intru deloc pe forum , mergea internetul ca o broasca testoasa.
Vin cu vesti de la dr. dar fara carucior . Nu a vrut cu nici un chip sa-mi faca ecograf. Mi-a facut primul control la mana , pentru a vedea starea colului. E inchis si lung, cum trebuie. Apoi am ascultat impreuna inima bebelului, care bate foarte tare si doamne in ce zgomot infernal "locuieste" saracutul acolo .
Concluzia, totul e perfect, privim inainte si nu ne mai gandim la ce a fost. de data asta o sa fie perfect. L-am rugat sa mi-l/o arate si mie putin, venise si Mihai cu mine sa-/o vedem, dar nimic. Mi-a zis ca am facut deja destule ecografe, ca la sfarsitul lunii are masuratori de facut si oricum trebuie sa fac ecograf, atunci........... Asta e.
Aaaa, luna asta n-am luat nici un kg .

Cam asta am facut ieri, a venit tato din Franta, ne-am reunit, iar azi s-au anuntat musafiri, din aia care nu ma incanta. Tatal sotului vine la dr. Mai nou, toti bolnavii se cazeaza la noi .
Deci, duminica pierduta .

Va pup si va doresc o duminica placuta.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 18+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ce liniste este azi aici...
Eu am avut un weekend ratat . Nu am facut nimic din ce imi propusesem.
Am facut de papa...acum stau pe net si sper sa pot sa dorm , desi mi-e foarte somn ,nu pot sa dorm.
Am sot racit, catel la fel, sunt la nani. fiecare in patul lui.
Eu perii pisica si imi fac curaj sa ma duc pana la farmacie sa le iau pastile....
Visam la o plimbare la targul bio, sa vad ce au, dar deja e tarziu.
Ati fost ??

Denisa, 14 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Vladi-tare Vladimir. Un pupic pt micul ecologist. Apropo de stans gunoie dupa jos, asa face si baietelul unei prieten. El vrea sa se faca gunoier, spre disperarea mamei.

Denisa, 14 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Vai ce vremeeee. Si noi(eu, sot si cele 2 surori ale mele) care ne-am dus la tara sa ne ajutam parintii la cules de struguri... Am stat in casa la barfe si mama ne-a rasfatat cu papa bun. Pacat ca din cauza mea (din cauza glicemiei ridicate, ma feresc sa mananc dulciuri) au "suferit" si ceilalti, ca desertul s-a sarit... si mama face prajituri tare bune . Mi-a parut rau ca nu i-am ajutat, dar m-am simtit atat de bine, sa fim cu totii la gramada

Fetelor va doresc o saptamana usoara, plina de vesti bune!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Fetelor, eu ma confrunt cu dureri de cap care cateodata devin insuportabile.Azi cred ca mi-a crescut tensiunea ca m-a luat asa ca un val cu dureri de cap si ceafa.Eu am tensiunea mica de obicei maxim 8-9 .Va pup.
Cu scaunul de masina...nu prea ,m-am dumirit.Zicea cineva ca il comanda din Germania dar cum si de unde.

18+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

ella, la ce anume nu te.ai dumirit? la marca sau de unde sa.l iei?
majoritatea marcilor gen chicco, bebeconfort, romer, maxicosi au scaune cu isofix, daca vrei isfox si la scoica tre sa cumperi doar baza cu isofix, nu cred ca tre sa.l comanzi neaparat de pe net, se gasesc si in magazine in romania

Mergi la inceput

imi poate explica ce inseamna ir.urile la ecografii sau ceva de genul asta, ca citesc la celelalte odisee si sunt curioasa

Mergi la inceput