Burtici fericite de septembrie-octombrie (214)
Raspunsuri - Pagina 20
monikus spune:
Adinus multumim de veste.
Dana, ai auzit? Fara epidurala. Deci se poate. 
Andre, si eu am stat cu frica asta de a naste prematur toata sarcina si uite ca marti scap de prematuritate. Acum ma rog sa stea pana la urmatorul control. O sa vezi ca totul va fi bine. Curaj. 
Maria, inca o data felicitarile mele si multa sanatate si noroc noului membru al familiei voastre. 

Monica
36+ in curand mami de
Rares POZA BEBE
VARSTA BEBE
Andrecluj spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui monikusAndre, si eu am stat cu frica asta de a naste prematur toata sarcina si uite ca marti scap de prematuritate. Acum ma rog sa stea pana la urmatorul control. O sa vezi ca totul va fi bine. Curaj. ![]() |

30+
Chiara Ada
Dana15 spune:
Yuhuuuuuuuuuuuu!! ne-a confirmat si Adinus

FELICITARI MARIA SCUMPA!!! BUN VENIT PE LUME PUIUT DRAG!!!

Party!! Party!! party!!!

Dana 39s mamica mandra de 
Ultimul weekend fara Anna 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
Monikus, Andre va pup tare
si va doresc din tot sufletul sa fie bine!!! si sa va tineti puiuti sanatosi si voiosi in brate!!
eu pap ceva si imi iau barbatu' la pas marunt..ca nu se mai poate Anna!! uite ca iese si un picut de soare..o zi minunata!!!

Dana 39s mamica mandra de 
Ultimul weekend fara Anna 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
monikus spune:
| citat din mesajul lui Dana15 Monikus, Andre va pup tare si va doresc din tot sufletul sa fie bine!!! si sa va tineti puiuti sanatosi si voiosi in brate!!eu pap ceva si imi iau barbatu' la pas marunt..ca nu se mai poate Anna!! uite ca iese si un picut de soare..o zi minunata!!! ![]() ![]() Dana 39s mamica mandra de ![]() Ultimul weekend fara Anna ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Plimbarica placuta. La mine e super urat. Nici in casa nu se vede lumina deloc. Atat e de innorat. Doamne ajuta sa vrea Anna sa va vada azi.

Poate daca ma simt in stare o sa tragem si noi o fuga la un supermarket sa mai cumparam de-ale gurii, adica o prajiturica ceva ca numai asta mai accepta bebe. Mofturos din burta ce sa mai zic.

Monica
36+ in curand mami de
Rares POZA BEBEVARSTA BEBE
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui Dana15 Monikus, Andre va pup tare si va doresc din tot sufletul sa fie bine!!! si sa va tineti puiuti sanatosi si voiosi in brate!!eu pap ceva si imi iau barbatu' la pas marunt..ca nu se mai poate Anna!! uite ca iese si un picut de soare..o zi minunata!!!![]() ![]() |

30+
Chiara Ada
loremunteanu spune:
Poze Eric
Loredana
Eric-Mihai
24.09.2009 + Roni-Cristian
08.02.2007
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi
Ellenuta spune:
stati cumintele sa fac capitol nou si sa=l trec pe sacha la panoul de onoare!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
39+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun