Timisoara Impreuna(161)Emma te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
deya spune:
Felicitari Mariuca.Doamne ajuta greul a trecut!Da unde ii blogu ala?Sau nu au toti acces?
Doris da al tau?Deocamdata lipsesc la apeldin motive de sanatate sper ca esti mai bine.
Haha ana ce priviri au Mariusca si luana
si ciorba aia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Mariaa spune:
My journey incepe pe 10 noiembrie ...ii o tornada in mine de nu pot spune
azi noapte pe la ora 2 lipeam stikere pe pereti cu flori, Minnie si Miky Mouse
Se incheie 11 ani de lunga 'asteptare' iar cand am aflat termenul mi-am amintit cum ma semnam mai de mult pe aici: Rabdarea este cheia fericirii
in sfarsit, Ghiocel vine acasa
de bucurie va tzuc pe toate la gramada organizata mamica de Alexandra Ioana
nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea
****** am un inger pazitor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/geta_florina/geta_florina.jpg)
geta_florina spune:
Mariaa felicitari din suflet , Doamne-ajuta! asteptam asa o veste buna .... ma bucur nespus pt voi
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mariaa My journey incepe pe 10 noiembrie ![]() ![]() ![]() Se incheie 11 ani de lunga 'asteptare' ![]() ![]() in sfarsit, Ghiocel vine acasa ![]() ![]() de bucurie va tzuc pe toate la gramada organizata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ “Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.” Emma este IUBIRE ****** ![]() ![]() ![]() |
mi te si imaginez lipind stikere pe pereti azi noapte
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
ANDANII
![](floare.gif)
![](hi.gif)
![](hi.gif)
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
![](aerobic.gif)
![](batetoba.gif)
![](aerobic.gif)
![](grasa.gif)
![](ispita.gif)
silvana75 spune:
Doamne ce veste buna, Maria, hai ca o sa treaca repede, ma bucur din suflet pentru voi
Doris, da da e super ideea
Ana,
Marami, asa si eu, acasa? unde acasa? unde e acasa? in Romania sau aici?
va tzuca fata
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up
danitin spune:
Maria, FELICITARII si 100000 de !
Dorisake, nu te lasa ...
Ana, merci de smotroceala, se pare ca am nevoie sa mi se administreye una, asa, din cand in cand. Ce sa fac, eu tot mai sper sa mi se ridice statuie
ANUNT IMPORTANT pentru amatoarele de calatorie si chestii culinare - duminica, la Buzias, e Festivalul Papricasului!
silvana75 spune:
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/geta_florina/geta_florina.jpg)
geta_florina spune:
buna dimineata fetele
poftiti la cafea si ceai:
Mariaa ai dormit azi-noapte? cum arata camera lui ghiocel? ti-ai facut blog? si io vreau sa vad ... please ...
Dana merci de anunt dar noi plecam pe weekend la arad ... ca mai face balerina, cum se simte la balet?
marami tu de unde esti de loc?
felicitari Doris pt Ines, io abia astept sa te vad dansand pe masa
Andanii inca mai esti in concediu? cum se mai simt mama si sotul tau?
Vicki mai traiesti? la trupa si o zi faina
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
adi_adi spune:
mmmmmmm, buna cafeaua, bun si ceaiul........merci!
Mariaa, astazi primesti FELICITARI pentru vestea cea mare?Ma bucur din suflet pentru voi
Mihisa stii ca va semanam, dupa ce trece ziua ei, Oana mea intreaba"mami, dar cand vine iepurasul?",trece iepurasul si intreaba
"cand plecam la mare?" venim acasa intreaba de Nicolae, de Craciun...
Marami, cand schimbam apele?
Mariaa spune:
gagix
mah, acuma nu va ganditi ca lipesc toata casa da pur si simplu n-am somn, ma trezesc in creierii noptii si atunci imi fac si io de lucru cu ce pot...rearanjez florile si fluturii pe pereti
o visez des pe ea, pe mama, cum se intalnesc...diverse...cand zic tornada..apoi ii tornada...
crosetez blogul lui ghiocel si cum inca nu-i oke sa public pozele cu ea, inca nu-i dau drumul. mai putin
Geta, ce bine-i ca dai o la lume...ai devenit cumva ca semnu' de echilibru pe aici Silvana, chiar asa..bomba de presa...da' odata tot vine ziua aia sa ne intalnim
Dana, mmmmm, suna delicios, poate dam o tura pe acolo! cum ii spiridusul cu baletul??
doris, cum e cu Ines? trecut raceala si toate cele?
andanii, cum e mama ta? dar al tau?
deiule, da' ce ai patit bre? rezolvat cu cazarea??
deianira
marami, acasa e unde ti-s cei dragi si tu
Viki, tu ce mai faci??
Ana, pupez gorobetii!
nu 'bat' mai departe asa va urez o zi frumoasa, ca iaca ce toamna faina avem si ma duc sa-mi beau cu caimac!
mamica de Alexandra Ioana
nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea
****** am un inger pazitor