Timisoara Impreuna(161)Emma te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
si-acuma dupa masa de pranz inca o inka de data asta cu apa
mariaa, deya, ana si geta multam ca-mi apreciati prostioarele
ce sa fac ? imi plac tare mult ... norocul meu ca nu ma tin balamalele financiare sa-mi cumpar cate vreau pentru ca risc altfel sa tranform in muzeu casa vorba ta deya
ana bine ca ai rezolvat cu doamna si te-ai linistit cu episodul asta
geta am colectionari adevarati in jurul meu si se molipseste boala asta ... iau si eu din cand in cand ce-mi permit ... io nu-s colectionara nici pe departe, nu ca nu as vrea, dar nu-mi permit sa cumpar lucruri cu adevarat de valoare .... ia mai zi si tu ce mai face Alexutzu ??? n-ai mai povestit de el nimic pe aici
pianna am inteles acuma la ce te refereai .... dureaza mult , asa mult a durat si acuma trei ani mobila de sufragerie cand am comandat-o de la ei , vreo 6 saptamani am asteptat si-atunci
deya da am fost la Calugara , we ffff fain am avut in zona aia .... multumesc de aprecieri cu privire la bai ... acuma stii cum e "gusturile nu se dicuta" mie imi place ... eu am gandit-o
doris scuze ca nu m-am oprit , da vorbeai la telefon si nu am vrut sa te deranjez plus ca eram in timpul serviciului , intelegi da ???? ma grabeam tare tare
anda nu mai zici nimic ???? cum mai e la scoala ... ce zice edy ???
vikip tot scumpa la vorba
danitin cum te simti ???? mai zi ceva ???
silvana dedicatii si-atat ????
maria nu am facut niciodata cozonac
mere coapte cu scortiosara fac mai nou
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
danitin spune:
Salutare! Multzam de intrebari, interes la poze si aprecieri la adresa balerinei. ma simt, fizic, ceva mai bine dar traversez, moral, niste zile ploioase, copie fidela a celor de afara. La serviciu e atmosfera naspa rau, cu bisericutze si sapaturi - asta peste stressul obisnuit si inerent, iar acasa suntem iarasi in plin scandal cu vecinii de sus. Am momente in care-mi vine sa ma iau si sa emigrez .... No, ma iau cu lucrul ... poate mai reusesc sa intru sa mai pove una alta.
silvana75 spune:
'neata
Dana, wow ce chestii misto ai acolo, imi plac de numa si eu am cateva din podu lu' bunica-mea plus cateva ce le-am cumparat aici.
Dani, vazut poze cu mica balerina
revin, ma duc sa pregatesc copilu de scoala
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up
silvana75 spune:
freza tipei e super
![](olala.gif)
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
Don't ever give up
silvana75 spune:
Silvana si Paul
Poze cu noi
Don't ever give up
Mariaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvana75![]() ![]() freza tipei e super ![]() |
heeeei, io ti-am zis ca-i buna tigara cand ai vrut sa te lasi de fumat?!
![](icon_smile_big.gif)
chiar ca-i faina
![](punk.gif)
ma duc sa fac orez cu lapte!
pup gaska
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](olala.gif)
![](al9leacer.gif)
![](floare.gif)
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
![](copilas.gif)
![](icon_smile.gif)
![](ploua.gif)
Ana68 spune:
Salutare...
Pianna...hai la un ceai...Poate e prea frig,de aia e liniste!
Silvana,te-ai facut melomana?Te-ai tuns?Te pup...
Hai,pusireala la toate!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
e friggggg si nu-mi place deloc
hai la o cana de lapte cu inka aburinda
o zi buna va doresc la toate
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"