Mamici si Gravidute ITALIA *61*
Raspunsuri - Pagina 7
georgyiuly spune:
Buna fetele! Eu cafeaua o beau acum ca e ora de somn al familionului( e si sotul acasa...care doarme bineinteles
)!
Roxali nu stiu de ce o doare burta , poate i-am dat eu prea mult deodata ( am inceput relativ repede si pranz si cina ca asa a zis pediatra ca nu mai luase bine in greutate
)sau poate de la crema de riso sau multicereale!!!Parca e mai bine de ca nd nu mai bag toata supa aia in ea!Am sa incerc sa-i fac doar piureuri de legume seara sau branzica (trag cu ochiul la fetele din tara)!
Oricum vad sapt.viitoare ca mergem la pediatru...Mi se pare si ca a facut un burtoi cam mare ( adevarat ca e si grasuna)!
Katia merci de info! Am sa caut si plasmon sabbiolina!
ma bag si eu la somn|
georgiana
mamica de Giulia
poze Giulia
nunta noastra
georgyiuly spune:
Neata! Las
eu in dimineata asta!!!
Noi am avut o noapte naspa cu multe treziri ale Giuliei, a durut-o burtica mititica...eu sunt zombi si in plus afara ploua de rupe si nu putem pleca la plimbare!!!
!
O zi buna tuturor!Eu trec la joaca ci Giulia!
georgiana
mamica de Giulia
poze Giulia
nunta noastra
Berarpiri spune:
'Neatza si de la noi!
georgiana-si eu sunt la fel de
-sa ca si tine...nu ma mir,dupa o sapt. in care am dormit cate 4-5 ore/noapte...Eu zic sa mai astepti putin,nu introduce inca alimentele de care nu ti-a zis pediatra.Poate o sa aiba si mai mari dureri de burtica.Ambra a mancat 4 luni cam la fel,dar nu pot zice ca acum nu mananca ciorba.Pt. ca oricum va fi diferit gatita cand va mai creste Giulia.
katia-ieri am avut calc. blocat,ca altfel veneam la cafelutza.Uite ca mai sunt 3 zile,si va intoarceti...a trecut repede,daca stai sa te gandesti...Sunt gata bagajele?Giulia ce zice,ca pleaca de la bunici?
roxali-nu o sa-mi para niciodata rau de bb2,D-ne fereste!...Mi l-am dorit f. mult,si sunt f. fericita ca e in burtica la mine...Ma gandeam doar daca nu mai trebuia sa astept,dar ar fi fost la fel si mai incolo...
Zici ca va comanda mult Sonia?Sa vezi ce face Ambra cu tati...
Ma duc ca plange Ambra,nu ma mai lasa sa scriu..
andreea
,
Ambra si
24+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
neliaCris spune:
neata...primesc cu drag cafeluta
ce sa spun fetelor...eu dorm destul de bine dar tot nu mi suficient...as vrea si eu odata in ultimii doi ani sa dorm,sa ma trezesc dimineata si apoi sa motai pana la 11 in pat...macar o zi...
de
Christian Ionut
Berarpiri spune:
'Neatza!
In sfarsit o dim. normala...m-am trezit odihnita,dupa 6-7 ore de somn.Asa ca imi iau micul dejun cu calm,la calc,pana se trezeste Ambra.Azi-noapte nu s-a trezit deloc,sper sa se obisnuiasca sa doarma singura,incet incet.
Aici e un soareee afara,dupa atata ploaie trebuia,macar ma binedispune,de buna diminetza.
Noi suntem invitati azi la ziua unui baietzel,care face 2 anisori...cred ca vom merge pe la 16.30.
Voi,ce program avetzi azi?
neliacris-n-avem ce face,tre' sa asteptam sa creasca puiutii nostrii,ca sa avem iar timp pt. noi.Si parca vad ca nici atunci nu o sa le avem,ca ba o sa fie una,ba alta.Cris ce mai face?
stefania-cum suntetzi?Te descurci cu toate cate ai de facut?mama ta cum e?Sa aiba multa,multa sanatate!!!
ely-voi ce mai facetzi?Cum e Denise?Cand potzi,mai da un semn de viatza,sa stiu ca suntetzi bine.O sa te sun eu sapt. asta.

Duminica placuta!!!
andreea
,
Ambra si
24+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
slimatei spune:

'neata .. cu un grande cappucino
si din nou iertare...
am avut o saptamana plina..
nici nu am avut timp sa realizezez ca nu am deschis comp de o saptamana![]()
nu ne dati disparute..suntem bine.. ne organizam..inca nu bine, se vede..ca nu prea mai am timp de net..din pacate tb sa aleg..ori una ori alta...
o zi din saptamana...
ma trezesc sa fac dus.
stefy dormea..da' de unde..hop si ea..m-a cam luat prin surprindere..stiam ca doarme..
"-fai baie"...spala,spala...![]()
am lasat-o sa ma sapuneasca
..numai dus nu s-a chemat..a iesit cu o gramada de apa pe jos, pe sus..sapun peste tot..va inchipuiti voi..
dar ne'am distrat pe cinste...
ok ..ne uscam,ne schimbam,bem laptici..ii dam si la pisici, la toate papuselele...
trebuie sa recunosc ca meseria de mama a tempo pieno mi-a dat o gramada de satisfactii,saptamana aceasta...
am primit cea mai frumoasa declaratie de dragoste
...
-mami, ti ubec..oare si-a dat seama..
ori pt ca repet eu intr-una..important e, ca ma atins foarte tare..wow..cavolo..nu va spun ce efect a avut si ce zi plina de entuziasm am avut ...
asa ca pe langa faptul ca nu mai aveam nevoie de cafea...
m-am trezit ca fac o gramada de treaba..si pe langa am un ajutor de nedescris....![]()
revin...
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
slimatei spune:
La multi ani fericiti!..oana (micio)stiu ca esti impeniata..dar poate iti gasesti timp macar sa ne citesti
sa ai parte de tot ce-ti doresti...si numai lucruri frumoase 
La cat mai multe lunite bebicilor..
DENIS STEFAN(monica)
MARINA DENISE (ely)..stiu ca a trecut data ,dar sper sa primiti urarile mele si cu intarziere...![]()
GIULIA ALEXANDRA (georgyiuli)
sa aveti parete numai de lucruri bune..sa cresteti mari si voinici..papaciosi si fericiti!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
papa buuun
slimatei spune:
multumesc tuturor de urari..suteti tare dragute

in rest..am cam pierdut firul..momentan am un vuoto...desi nu am deschis comp..m-am gandit mult la voi... imi si imaginam cum va povestesc toate trasnaile ce face stefy(mi-e ciuda ca le uit..dar atat de multe combina una dupa alta..caci parca se absorb una pe alta)
oricum e adorabila...
se vede ca devine o domnisorica in toata splendoarea ...
te renaste..si iti imaginez lumea lor reala..(a bb-lor)cu cat de putin se multumesc si cat de putin le trebuie sa rada si sa fie fericiti...incat ajungi la concluzia ca defapt viata, nu e chiar atat de grea, ci noi o facem sa devina asa..macar daca am putea redeveni in lumea lor...
papa buuun
slimatei spune:
georgeana..cred ca ai reusit intre timp sa rezolvi tb cu schimbul de stagiune..n-am mai aucat sa-ti urez spor la treaba![]()
monica ma bucur ca bb Denis e cumincior si reusesti sa-ti faci treaba..mi-aduc aminte ca eu..nu eram in stare de nimic..dupa nastere ..abia dupa vreo 3 luni ..cand m-am obisnuit cu noua formula..am inceput sa fac si eu cate ceva... in rest daca nu era tati cred ca...
ioana ..sper ca reuseste sotul tau intre timp sa faca comp..dealfel daca nici tu nu esti prin preajma...
ali imi pare rau sa aud..am avut si noi perioade de "comoditate" cand totul devine monoton, lipsit de entuziasm..etc...sper ca suntem pe drumul cel bun si nu inceteaza comunicarea... momentan suntem intr-o perioada de re-apropiere... e deja mult mai bine..poate pe deopatre are dreptate ioana... "mintea pacatosului adevar graieste"
..cum le ghicesti tu pe toate
andreea stiu ca a fost doar un gand ratacit si momentan...dar nu-l lasa sa creasca si sa te copleseasca...alunga-l.. daca ati decis sa fie asa.... va fi bine..ai sa vezi ca totul va decurge bine..basta un pic de rabdare si totul va decurge de la sine..Ambra va intelege ca doar e fetitza mare![]()

geanina bine ati revenit acasa in noua formula!
sper sa aveti o rapida acomodare si bb Loris sa fie bine sanatos,necolicios, papacios si cumincior
e un amore...
iar tu esti o proaspata mamica tare frumusica
papa buuun
slimatei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katiapam Andreea-nici nu te gindi acum la asta bucura-te de burtica si asa ziceai ca nu mai crezi ca faci o sa fi obosita dar implinita si fericita vezi ca noi mamele de multe ori avem impresia ca nu ne ocupam destul si parca am vrea sa facem mai mult,gasim mereu cite ceva asa ca nu-ti fa astfel de ginduri ![]() Mami de Giulia-20/06/07 ![]() |
asa e de multe ori ma tot gandesc ca nu-i dau chiat toata atentia de care are nevoie...dar am ajuns la concluzia ca nu conteaza cantitatea care ti-o petreci cu ei,ci calitatea...
ehe, cate ar fi de spus referitor la...
nustiu acum poate depinde mult si de copil,...ma uit la caracterino lui stefy... o fi si faptul ca e doar copil..mereu curioasa..prinde din zbor toate..sugativa o numesc eu..
asa ca nu e cazul sa ma mai alarmez si sa-mi mai fac atatea probleme....acum fie meritul meu, fie al naturei...
sper sa nu mai imi iau pauze asa de mari si sa vin sa va obosesc si plictisesc in fiecare zi macar cu o povestioara
...... incercam sa recuperam in doi...dar va spun pe urma rezultatelesi acum ca sa inchei sa nu mai aberez pe aici.. am recuperat sau nu?
va pup o zi buna!

papa buuun