Mamici si Gravidute ITALIA *61*
Raspunsuri - Pagina 5
katiapam spune:
unde umblati de nu dati pe aici deloc?
p.s.am lucrat lalistuta,sper ca va place 
Mami de Giulia-20/06/07

Roxali spune:
Buna!
Slimatei binenteles ca va fi bine cu mama ta...apropo cine te va ajuta cu fata acolo??...pregateste sacul de bani ca e jale si acolo
Da idei am si eu ,dar e rau ca nu am cu cine sa le aplic sau pe cine
...la noi pluteste o stare de neliniste, santem cam tensionati, dar mai rau e ca nu reusim sa mai avem "gusturi" comune...nu munca e baiu, dar e buna ca scuza
Katia ne gandim sa invitam nasica fetei la noi , deci intr-o sambata...duminia o voi rasfata la vreun parc cu gonfiabili, ca tare ii mai plac
am uitat sa-ti spun ca mi-am tras o tunsoare cam cum erai tu...vroiam ceva cu colturi mai lungi si mai scurt in spate , dar coafeza mi-a zis sa nu ma tund brusc prea scurt poate nu-mi place
Moni ce te invidiez ca ai asa un baietel cuminte
Georgy ce cambio di stagione ca eu ma balacesc la terme...era o caldura astazi.
Cand voi face cambio mi-am propus sa eliberez tot ce nu mai pun pe mine sau mai sper sa-mi vina
Luminati-ma si pe mine cu ceva legi...cei care vin in Italia ptr munca ,dar intra ca turisti, au nevoie de un contract de munca ptr a putea primi permesso di sogg ??
Andreea cum mai te simti??
Va pup pe toate
Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
katiapam spune:
neata
Roxali-ce bine ca mai huhurezi pe aici
tu de noapte eu de zi ![]()
animam subiectul :)))))
din cite stiu eu daca vine cineva la tine turist si intre timp se angajeaza in alea 3 luni trebuie sa faci demersurile pentru rezidenta unde se cere contract de munca iar pt soggiorno intrebi la comune,acum prin ei se fac nu se mai fac la politie nici prin posta
eu mi-am scos mie si sotului atestato di soggiorno de la comune asta ti-l da dupa ceva ani de rezidenza si e valabil per sempre nu are scadenza
poti intra pe site-ul de la tine din zona de la comune poate gasesti mai multe info
sa vedem cine se incumeta la 
toti vb voi de cum sa faceti
,sa ma vedeti pe mine dupa o luna juma'
cine stie de idei imi vin si mie
ca Stefy vad ca sta bine cu imaginatia

o zi faina va doresc!
Mami de Giulia-20/06/07

Berarpiri spune:
Hai ca beau
repede cu tine,katia,ca nu prea ma lasa Ambra la calc...
DE duminica incoace sunt f.adormita,cum a dormit Ambra cu mine-n pat...nu m-am odihnit deloc.Acum are tuse,ieri am fost la pediatra si i-a dat sirop.Azi dim. a stat treaza de la 6-8,asa ca ne-am trezit la 11.Ma cam sperie gandul ca va trebui sa fac la fel dupa ce vine bb pe lume...si ma intreb daca nu am gresit fata de Ambra...dar pe de alta parte mi-am dorit inca un bb si pt. sufletzelul nostru...of,of sper sa fie bine.
Aseara iar am avut dureri,nu mai stiu ce sa fac...sunt obosita,si de aia le am,dar tre' sa ma ocup si de Ambra...
Gata ,ca nu m-am plans destul
...
Ma duc,ca nu ma mai lasa Ambra sa scriu...
andreea
,
Ambra si
24+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
katiapam spune:
Andreea-saracuta de tine fara nici un ajutor e cam greu
de ce sa gresesti? ca doarme cu voi in pat?
a noastra de la citeva luni pina in vara aceasta tot cu noi a dormit apoi am mutat-o in patut ca a vrut ea si adormea singura in patut,apoi a inceput sa adoarma cu noi si apoi o mutam in patut
acum iar numai cu mine a dormit de cind am venit,sa vedem cum se obisnuieste cind ne inoarcem
Stefy si Mikuta-treceti la raport!!!
Mami de Giulia-20/06/07

kemsy spune:
Buna de la mine!!
Suntem acasa de luni, ne acomodam cu rolul de parinti ![]()
Va multumesc pentru aprecierile voastre, si tie katiapam ca ai anuntat si la odiseea de sept-oct 
Bebelusul meu e cumincior, doarme bine, papa, mi-e drag de 
Va invit sa faceti cunostinta cu el 
http://community.webshots.com/album/575000727dLszXX
Gianina, mamica fericita de gingas
Loris Stefan
Fotografii
georgyiuly spune:
Felicitari Kemsy, sa va traiasca Loris...e un scump si jumatate!
offfff...ce dor mi se face cand ii vad asa mititei!!!
si frumosi foc

!
Fiica-mea cred ca a adormit singura in patut ca nu se mai aude...asta da lucru bun..ca ea fara tzitzi in gurita nu adoarme!Si-a luat omida in brate si doarme!!!
Si azi-noapte a facut la fel, s-a trezit la 4 a mancat si nu prea dadea semne ca ar mai vrea sa doarma.Asa ca am pus-o in patut si s-a jucat vreo juma de ora dupa care a adormit!![]()
In alta ordine de idei..mamici experte ce sunteti...ce sa-i dau eu Giuliei seara de mancare, ca parca tot supa cu legume ...s-o fi saturat mititca
??? aseara i-am dar branzica( ricotta)cu banana!I-as da tot branzica dar cu ce sa o mai combin???
Andreea cred ca iti este foarte greu, mai ales ca nu ai ajutor de nicaieri!
Lasa ca trece el timpul repede si imediat o sa ai 2 bucurii langa tine!!!(in pat
)
mamici si gravidute!
georgiana
mamica de Giulia
poze Giulia
nunta noastra
katiapam spune:
Kemsy-bine ai revenit!
doamne ce scump e micutul tau,am vazut ce ai ascuns in burtica 
deja l-ai prins cu ochii deschisi in poze,mie mi-a trebuit ceva timp sa o pozez ca mai mereu dormea ![]()
nu stiu daca ai citit ca am anuntat fetele la odiseea ta,speram sa nu te superi cumva ca mi-am bagat nasucul ![]()
asteptam sa ne spui cum a decurs nasterea? cum de ai ajuns la cezariana? acum ca ai vazut cum ti-i s-au parut contractiile de la 1-10
? cum ma intrebai tu inainte...
sa va acomodati repede cu noul statut
sanatate multa! si voua si 

Giorgy-si eu de la o vreme numai bb mici vad care mai de care de scumpi si dragalasi ca iti vine cheful ![]()
si Giulia vad ca tare incintata e cind vede poze imi zice bebe bebe si e tare incintata de ei
ce fetita cuminte ai ![]()
de cina poti sa-i faci mai multe variante
ai inceput cu pastina?
eu luam de la plasmon sau mellin
poti sa-i faci pastina in supita,sau pastina cu formaggino mio sint tare bune,sau pireu de morcov cu brinza sau carnita omogenizat,sau piure de zucchine,sau cartofi,sau mai amesteci gusturi
acum nu stiu ce retete ii mai faci si ce alimente ii dai ca idei iti mai dam si noi 
Mami de Giulia-20/06/07

katiapam spune:
Georgy-mai spune-ne ce ii dai si mai venim cu idei
ce alimente ii poti da,eu am cam uitat ce e voie si ce nu la virsta asa mica
Mami de Giulia-20/06/07

Berarpiri spune:
katia-nu ma refeream la faptul ca a dormit cu mine in pat...ma intreb daca nu am gresit sa mai vreau acum inca un bb,daca nu ar fi trebuit sa mai astept...nu vreau sa nu ma pot ocupa de Ambra,e un ingeras,si nu vreau s-o vad ca sufera.Dar sper sa reusesc sa n-o fac sa se simta ignorata deloc...stiu ca va fi f. greu,ca dupa nastere voi fi obosita,dar sunt sigura ca ma va ajuta si sotiorul(tot timpul ma ajuta,cand am nevoie),si va veni si sora mea la noi.In sensul asta am dubii,si ma gandesc sa nu fi gresit fata de Ambra.
Cu dormitul in pat cu mine nu sunt probleme,noi dormim cel mai bine fiecare in patul ei
...daca o las cu mine,ma trezesc cu o durere de coloana,ca nu ma mai pot misca.Pe de alta parte,si ea e agitata toata noaptea.
gianina-sa va traiasca printisorul fff. scumpic!!!
Ma bucur ca e cumintel!Sa o tina tot asa!Cand ai timp,povesteste-ne mai multe,cum a fost nasterea...
georgiana-primele luni dupa ce incepe sa manance,cam asta poti sa-i dai,altceva nu prea cred...Asa ii dadeam si eu la Ambra:ciorbitza de legume+carnita,pireu de cartofi,faina de cereale+branza,legume tocate+carnita...n-ai ce sa-i faci,incearca sa le aternezi putin,chiar daca nu prea ai ce...Ma bucur ca e cumintica,si adoarme si singurica...cred ca se joaca pana o adorm jucariile...
Ma duc sa fac mancarica...
andreea
,
Ambra si
24+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''