Emigrare sau nu?
Raspunsuri - Pagina 34
maru spune:
si cu ce planuiesit sa traiesti aici? 6 luni?
minimum 2000 pe luna? (3 persoane)
Citat: |
citat din mesajul lui giulia71 Vad ca s-a ajuns mai mult la caterinca pe subiectul asta, totusi ma risc sa pun si eu niscai intrebari. Am inceput sa-mi pun semne serioase de intrebare daca merita sa-mi traiesc batranetile in Romania . Stiu ca intampin ceva probleme de adaptare, dar ma gandesc ca n-oi fi nici prima nici ultima. Deocamdata visez la cai verzi pe pereti, dar nu se stie niciodata. Deci sa incep: singurul impediment pe care il am e un credit maricel pe care l-am facut ca sa e terminam casa. Deci pot pleca cu datorii la purtator? Revin |
giulia71 spune:
Pai n-am zis ca viu cu buzunarele goale, am ceva banuti, dar mai am si un credit pe care n-am cum sa-l platesc in 6 luni.
uneori gandesc prea mult....
Allure spune:
citat din mesajul lui a_alinta allure, lasa off topicul, ca si subiectul asta ajunge la gunoi. |
vorbesti ca si cum tu n-ai avea nici o contributie la afacerea asta
citat din mesajul lui a_alinta toate femeile fac ceea ce zici tu, dar nici una nu se lauda in gura mare, cum faci tu.. |
in gura mare sau subtil, tot un drac! sint o gramada de femei care fac acelasi lucru dar tu n-ai ochi decit pentru mine ca-ti sint fuarte draga
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
maru spune:
Guestus mama, stai acasa, era trecut de 8AM cand am trimis mesajul aici, asa ca...
plus ca te-am avut maistru pe tine in a scrie mesaje in dorul lelii
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Guestus
dupa ce ca nu se spui nimic nici somn nu ai! |
giani spune:
citat din mesajul lui Guestus pai spune sa stim si noi mai multe giani...deci ai avut un job de covrigareasa si nu te-ai trezit...si apoi ce ai facut exact? hightech hightech...dar ce? si sotul ce job a avut de la inceput...ca a schimbat 2 in 4 zile am auzit...dar ce job. de 30 pagini ma chinui aici sa va invat sa explicati corect ceva...si trebuie acum sa o iau de la 0. |
Ti-am zis ca am ratat cariera de covrigareasa ca n-am putut sa ma trezesc. Am fost programatoare in Romania si jumatatea era inginer electronist si asta facem si p-aci. A luat primul serviciu la prima companie de l-a angajat, ceva electronica de securitate, habar n-am exact, dupa care s-a mutat la un serviciu prin telecom, din motive pur pecuniare- salar aproape dublu. Si cum acum 10 ani era in floare telecomu' si programatorii pe linga... erau multe joburi Ce recunoastere de diplome, oleaca de engleza, ceva noroc, si puneai mina pe un job. Chiar nu mai stiu cum e acum, s-a redus mult emigratia romanilor in ultimii 5-6 ani, n-am povesti recente.
Multumit? Daca mai vrei io mai zic
adelyna spune:
Giulia71 ,poti emigra oriunde chiar daca ai datorii in Ro la banca(atata timp cat le plateste cineva pentru tine nu e nici o problema).
Cel mai important lucru este ca acolo unde pleci sa ai un job (sau sa-ti gasesti repede unul).Cat despre acomodare intr-o alta tara....pentru unii este foarte usor ,pentru altii mai greu sau imposibil.
Natalia Ioana (13-08-2002)si Noemi Antonia(31-03-2007)
Noemi 2 ani
Guestus spune:
Ok...deci tu esti programatoare si ai gasit job rapid acum 10 ani. Sotul ing electronist la fel.
Guestus spune:
30 de oameni prezenti aici si doar 3-4 care vin si spun exact ce si cum. Curaj...nu musca nimeni.
adelyna spune:
Guestus zau ca din cat am citit fetele chiar au spus cam tot ce era de spus.
Ce fel de amanunte ti-ar trebui?Este diferit pentru fiecare,daca pleci deja cu un contract sau daca pleci sa-ti cauti ceva de munca singur,daca ai ceva bani initial sau te duci sa stai prin cunostinte,daca pleci intr-o tara din UE sau intr-una unde ai nevoie de viza....
Ce vrei sa stii mai exact ca sigur vei primi raspunsuri.
Natalia Ioana (13-08-2002)si Noemi Antonia(31-03-2007)
Noemi 2 ani
columbiana spune:
Guestus, te vad foarte interesat de statistici de emigrare si de pureci, ce sa inteleg de aici, ca te maninca purecii in Romania si vrei sa emigrezi ;
altfel admir "ordinea" la subiectul asta ce se vroia despre Canada si cu participanti imigrati in Canada (vezi postarea initiala) pe care o faceti tu si allinta
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759