Emigrare sau nu?

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

nu va inteleg replicile atat de acide.
eu am inteles ca , claucia , lucreaza la emigrari, daca ati fi citit cu atentie ati fi inteles si voi acelasi lucru, si deci e in masura sa stie si altceva in afara de folclor! si cand a spus asta s-a referit la faptul ca stie toti pasii necesari pentru o emigrare, nu a facut nici o referire la cum ati emigrat voi.
dar asa suntem noi romanii, ne aprindem repede si la fel de repede dam cu concluzia in capul omului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Alinta, emigrarile pentru Quebec se <adjudeca> la Vienna, la consulatul canadian francofon de acolo, de personal quebecos salariat al Agentiei de Revenu Canada; la Bucuresti cel mult se pun dosare in rafturi si sterg de praf.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

Citat:
citat din mesajul lui claucia

Heheee, aici cred ca sunt cam singura care sunt in cunostinta de cauza in ceea ce priveste emigrarea, punctajul, dosarele celor care emigreaza in Canada etc.
In rest toate bune si frumoase si va pup.

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

asta ar merge de gluma zilei sau mai bine-zis e tipica noua romanilor cum vad si pe alte topice; acum nu mai sunt doar xio si guestus cei care stiu totul despre Canada, s-a largit grupul de ce ne-om mai obosi noi tastele sa oferim informatii

Ana , nu stiu de ce iti este greu sa admiti ca eu stiu de la tatal meu care este plecat acolo de vreo 13 anisori.
Ca tu nu esti de acord cu parerile lui e una, ca tu spui ca nu stie despre ce vorbeste imi arata inutilitatea discutiei de aici atata timp cat nu intelegi ca nu esti doar tu , doar Maru , doar Celine samd.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Heheee, aici cred ca sunt cam singura care sunt in cunostinta de cauza in ceea ce priveste emigrarea, punctajul, dosarele celor care emigreaza in Canada etc.

nu se discuta de cine ia decizia asupra unui dosar; si nici de cum e viata in canada.
in loc sa veniti voi cu misto-ul mai bine o intrebati de unde stie , ce stie si poate asa mai afla si cine vrea sa emigreze in canada ceva informatii despre procesul de emigrare. ( ca sa vezi ca de unde inainte de postarea ei se cereau numai diplome de diplome, aflam ca , canadianul apreciaza si oamenii de meserii fara diplome ).

si nu a afirmat despre nici o persoana emigrata in canada ca s-a teleportat s.a.m.d., asa ca in loc sa va dati dreptate una alteia, intrebati-o pe claucia frumos si civilizat ce o face sa sustina ce a a scris.

lavinia, ce ai hotarat cu emigrarea?
ai inteles ceva despre procesul de emigrare si cam ce ar trebui sa faci odata ajunsa acolo? ca uite noi iar ne poticnim in niste vorbe si incepem sa aruncam cu pietre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

a alinta, multumim pentru lectia de eticheta, nu stiu cum am trait pana la tine asa "grobieni"
daca facea parte dintr-o categorie descrisa de Ana, da, jos palaria, stie f bine...da sigur nu face parte
de trecut prin proces, poate a trecut si nu a ajuns pana la capat, ori pe cu un picior in avion, dar asta nu-i da dreptul sa "patronize"

ori lucreaza intr-o "agentie" de aia de ajuta fraierii cu bani sa se vada rezidenti canadieni "mai repede", ori aici am niste rezerve masive, tinand cont ca pe orice pagina guvernamentala scrie ca guvernul canadian nu favorizeaza pe cei ce apeleaza la tipul astea de firme de emigrare (pe buna dreptate, daca nu esti in stare sa iti cladesti dosarul de emigrare, apoi ce te faci aici?)

asa ca, uite ajungem aici, sa ne batem in vorbe, cand pe initiatoare topicului probabil ca deja nu o mai intereseaza, i-o fi trecut cu emigrarea, cine stie ce trend mai e acum prin Ro...

Mergi la inceput

Mai Alina,
ia uite ce intreaba initiatoarea topicului de fapt:

As dori sa-mi impartasiti din experienta voastra, cei care ati emigrat in Canada.Plusuri si minusuri. Rgretati pasul facut....fara nici o legatura cu bla-bla-ul secretulul lui Polichinelle fluturat de claucia despre misterele procesului de emigrare si procesul de selectie- informatii prezentate clar si concret pe siturile oficiale de emigratie; nu e nimic special: in general se dau punctaje mai mari celor cu diploma universitara dar la ultima modificare a legii s-au acordat punctaje mai mari unor meserii ce nu necesita sa ai universitate; asta pentru ca s-a constatat pe piata muncii loco ca sunt mai multe oferte decit persoane calificate; s-ar putea ca la urmatoarea evaluare a legislatiei emigrarii sa se schimbe din nou punctajul pentru alte categorii profesionale, etc;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Mama da ce rele sunteti...
Alina, ai inteles exact ceea ce vreau sa spun, nu am fost nici acida nici nimic, nu sunt nici trecuta prin proces ca emigrant, nu lucrez nici la "o agentie din aia" fara care intr-adevar iti este mai bine, pentru ca agentia face cam ce face omul normal in relatie cu ambasada. Si nici nu se pun dosare in raft si se sterg de praf aici , desi da, procesul incepe la Viena pentru Quebec

Of, da ce va mai aprindeti...

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitzica spune:

Clau,zau ca nu sint rea,doar am facut misto.
Stii,cind spui ca tu esti singura care stie amanunte legate de procesul emigrarii lovesti exact in inteligenta omului.Poate daca te exprimai altfel nu se faceau comentarii acide.

Mergi la inceput

mamitzica, mai bine o lasa-i cum picase, mai bine rea decat sa zici asa in gura mare ca faci misto de cineva!!!
aia cu inteligenta ramane de discutat, ca nu am inteles-o cum dealtfel ma duc sa ma interesez si ce inseamna "grobieni", ca nu am auzit pana acum cuvantul asta.

bineinteles ca nu pot sa nu remarc aceeasi ironie in raspunsurile voastre si sunt convinsa ca de fapt laviniei i-a pierit pofta de emigrare in canada dupa ce-a vazut ce apriga e maru! eu ii inteleg pe cei care traiesc in romania sa fie asa aprigi fetelor, ca exista atatea nemultumuri de toate felurile, dar tu , maru, care banuiesc ca traiesti de cativa ani buni printre canadieni la fel de apriga ai ramas... poate ca nu e calul asa de negru, oricum eu in locul laviniei mi-as pune nistre semne de intrebare la cat de calma e viata in canada...
asta ca sa vedeti cat de usor poti sa fii ironic!

ana , vezi ca pe mine ma cheama simplu , nu mai !

Mergi la inceput

Asa-i, canadienele sunt aprige si rele si cum vrei, allinta; asta pentru ca nu merg pe git dulcegarii elegante de mai jos servite just for fun? o fi scriind povesti despre marile lipsuri din Quebec in dosarele pe care le vede claucia ???

Citat:
citat din mesajul lui claucia

Nici nu-ti trebuie antrenament, si uite cum mai populezi o zona oricum in mare lipsa de gradinite/crese/live-in caregiver etc..

Mergi la inceput