Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(78)
Raspunsuri - Pagina 20
Ilinca_M. spune:
Cum e acolo? La noi e soare si frumos, nu pot sa zic ca e tare cald dar e o vreme placuta de toamna.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni
Gianina34 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina.n ia uitati ce facem noi http://family.webshots.com/video/3014363580104125110vcOJQh Mami fericita!!! Crestem mari!!! "nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln |
bravoooo
pupacim bebele fosnitor
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
rivali spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Cum e acolo? La noi e soare si frumos, nu pot sa zic ca e tare cald dar e o vreme placuta de toamna. mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 5luni |
la Bucuresti ploua sau a plouat si este frig
Poze
Gianina34 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
La multi ani si de la mine! Blogul lui Bogdan Andrei goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema |
si de la noi, si de la noi
avem 5 luni
alina.n spune:
citat din mesajul lui Dodo-puiPS:Ati primit jucariile de la pampers??Logic cine a trimis plicul... |
Eu am trimis dar inca nu am primit(tu cand ai trimis?)
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
provista spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Cum e acolo? La noi e soare si frumos, nu pot sa zic ca e tare cald dar e o vreme placuta de toamna. mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 5luni |
ploua de azi noapte si e frig bbbbrrrr
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
alina.n spune:
citat din mesajul lui Kea Ooooo, felicitari Alina! Acum inteleg si eu ce vroia sa spun Floric cu cocosul care nu face(inca) oua. Keutu cheliutu 5 luni |
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
alina.n spune:
s]
Alexandra, bebe de Novus
Crina, bebe de Silvi8
Calin Nicholas bebe de Gina2008
Ioana, bebe de M_monique
Sophia, bebe de OlgaTarziu
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
Gianina34 spune:
citat din mesajul lui saby Noi azi facem 1 an de cand ne-am casatorit , si am fi vrut tare mult sa iesim undeva dar cu vremea asta urata , asta e stam in casa si ne bucuram unu de celalat la un pahar de vin iar daca adoarme Maiuta cine stie.... Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009) www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
avem 5 luni
saby spune:
Fetelor multumim mult de urari !!!!!
Ilinca, la multi ani fericiti si sanatosi impreuna si de la noi !!!
Kea ne-am miscat repede, am facut cununia civila ca am zis sa ne prinda Maiuta in legalitate .
Ca tot ne-am apucat de strigat lista....LEELOO unde esti???????
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia